Αδιάψευστα στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι ότι η ΝΔ του κου Μητσοτάκη, δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ, του αειμνήστου Κωνσταντίνου Καραμανλή!.

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

             Μαθηματικός-Ερευνητής – 

 

Φίλοι μου Αγαπημένοι!. Πατριώτισσες! και Πατριώτες!.

Η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) του κου Κυριάκου Μητσοτάκη, με τη ΝΔ του Ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Καραμανλή, το μόνο κοινό που έχουν είναι το όνομα!.

Η ΝΔ του αειμνήστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, είχε ως βασική αρχή της, το τρίπτυχο : ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!.

Επί δεκαετίες η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, πορεύτηκε με αυτή την αρχή και εκατομμύρια Έλληνες ψηφοφόροι ( Έλληνες Ρωμιοί) την ακολουθούσαν και την ψήφιζαν!.

Σήμερα αυτή ή αρχή (ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ), στη ΝΔ του κου Μητσοτάκη, έχει πάει περίπατο!.

Αυτό το αποδεικνύουν τα παρακάτω γεγονότα :

1) Ο κος Μητσοτάκης ως Πρόεδρος της ΝΔ, (που ήταν στην αντιπολίτευση), με 45 Βουλευτές της ΝΔ, έδωσε το πρώτο χτύπημα, στο θεσμό της κανονικής Οικογένειας (της Οικογένειας με άρρεν και θήλυ, που έπλασε ο Τριαδικός Θεός μας), όταν πήγε και ψήφισε το νόμο περί συμβίωσης των ομοφυλόφιλων που έφερε ο κος Τσίπρας στη Βουλή και ο οποίος κατά τη ψήφιση αυτού του νόμου είχε πει το εξής αμίμητο : <<Με το νόμο αυτό, αφήνουμε πίσω μας, την οπισθοδρόμιση και βαδίζουμε μπροστά προς την προόδο!….>>.

2) Από εγκυρότατες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κος Μητσοτάκης έχει έτοιμο στα συρτάρια του, το νόμο περί του γάμου των ομοφυλόφιλων (ένα άλλο βαρύ χτύπημα θα δοθεί κατά της Οικογένειας) και της μετονομασίας σε γονέα Α (ξεχάστε το όνομα : Πατέρας) και γονέα Β (ξεχάστε το όνομα : Μητέρα)!!!.

3) Το Σεπτέμβρη του 2006, που τη διακυβέρνηση της χώρας την είχε η ΝΔ με Πρωθυπουργό τον κο Κώστα Καραμανλή, μπήκαν στα Δημοτικά Σχολεία και στα Γυμνάσια τα άθεα βιβλία γλώσσας, τα οποία ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κος Δημήτρης Νατσιός τα κατακεραυνώνει, με ένα βιβλίο που έγραψε και έχει τίτλο : ΤΑ ΑΘΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤ,Α και Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

4) Ένα άλλο αδιαμφισβήτητο ντοκουμέντο, (με το οποίο αποδεικνύεται ότι η ΝΔ του κου Μητσοτάκη, απέχει παρασάγγες από τις ιδρυτικές αξίες και αρχές της ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή), το δανείστηκα από το εξαίρετο άρθρο, του κου Χαράλαμπου Άνδραλη, Δικηγόρου (Νομικού Συμβούλου της ΝΙΚΗΣ). Το συγκλονιστικό αυτό ντοκουμέντο είναι το εξής :

Πρόκειται για ένα ένθετο βιβλίο με τίτλο : << Ένα καινοτόμο Σύνταγμα για την Ελλάδα>>, που προσφέρθηκε (δωρεάν) προς τους αναγνώστες της, από την Κυριακάτικη <<Καθημερινή>>, στις 5 Ιουνίου 2016.

Στην εισαγωγή του εν λόγω βιβλίου, διαβάζουμε :

Με πρωτοβουλία του Στέφανου Μάνου, συγκροτήθηκε μια ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από το Νίκο Αλεβιζάτο (συνταγματολόγο) , Παναγή Βουρλούμη (τραπεζικό), Γιώργο Γεραπετρίτη (συνταγματολόγο), Γιάννη Κτιστάκι (συνταγματολόγο), Στέφανο Μάνο (πολιτικό) και Φίλιππο Σπυρόπουλο (συνταγματολόγο), με σκοπό να συντάξει ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!.

Στα χρόνια που πέρασαν, δύο από τους παραπάνω συγγραφείς, πήραν βαρυσήμαντες θέσεις στη Δημόσια ζωή!.

Αυτοί είναι οι εξής :

α) Ο κος Γιώργος Γεραπετρίτης, που έγινε Υπουργός Επικρατείας και είναι το δεξί χέρι του κου Μητσοτάκη και ένας πανίσχυρος παίκτης στην πολιτική σκακιέρα!.

β) Ο κος Κτιστάκις, Δικηγόρος με διεθνή δικηγορική… καριέρα, διορίστηκε από το Ελληνικό Κράτος Δικαστής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, στο Στρασβούργο!.

Διαβάζοντας προσεκτικά το σχέδιο του καινοτόμου αυτού Συντάγματός της Ελλάδας, κυριολεκτικά μας σηκώνονται οι τρίχες της κεφαλής μας!!!.

. Γιατί στο <<Σύνταγμα Γεραπετρίτη>> ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ το προοίμιο του Συντάγματος μας : <<Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος>>!!!.

. Γιατί στο <<Σύνταγμα Γεραπετρίτη>> ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ η διάταξη (του άρθρου 3 του Συντάγματος) περί επικρατούσας Θρησκείας (που είναι η Ανατολική Ορθόδοξος Εκκλησία με επικεφαλής Τον Ιησού Χριστό μας)!!!.

. Γιατί στο <<Σύνταγμα Γεραπετρίτη>> ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ η παράγραφος 2 του άρθρου 16 του Συντάγματος, που υποχρεώνει την Πολιτεία να διαπαιδαγωγεί τους μαθητές μας, με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση!!!.

. Γιατί στο <<Σύνταγμα Γεραπετρίτη>> ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ η κρατική υποχρέωση προστασίας της οικογένειας, της πολυτεκνίας, της μητρότητας, της παιδικής ηλικίας και αντικαθίσταται με την προστασία των <<ευάλωτων ομάδων>>, τις οποίες ως αόριστες νομικές έννοιες θα μπορεί να ερμηνεύσει ο νομοθέτης ή ο δικαστής, ως τους ΛΟΑΤΚΙ, τους παράνομους μετανάστες κ.ο.κ .

Φίλοι μου Αγαπημένοι!. Πατριώτισσες! και Πατριώτες!.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιούνη του 2023 θα είναι αναθεωρητική Βουλή, με δικαίωμα να αναθεωρήσει άρθρα του Συντάγματος μας!

Εάν λοιπόν στις εκλογές αυτές, εσείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, πάτε και δώσετε στον κο Μητσοτάκη ένα ποσοστό πάνω από 40%, τότε θα κάνετε τον κο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό πανίσχυρο με 180 Βουλευτές!.

Οπότε ο κος Μητσοτάκης έχοντας δεξί του χέρι, τον κο Γεραπετρίτη θα βάλει σε εφαρμογή το <<το καινοτόμο Σύνταγμα Γεραπετρίτη>> και θα αναθεωρήσει με τους 180 Βουλευτές που θα έχει, τα όσα παραπάνω σας περιέγραψα και θα μετατρέψει το Ορθόδοξο Ελληνικό κράτος σε ένα ουδετερόθρησκο κράτος, χωρίς πρωινή προσευχή στα σχολεία, χωρίς Αγιασμό στα σχολεία στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, κ.ο.κ .

Με ένα τέτοιο άθεο Ελληνικό κράτος (εάν και τυχόν γίνει) θα τρίζουν τα κόκκαλα των Προγόνων μας  του 1821, που όταν πολεμούσαν και εφορμούσαν κατά των Οθωμανών έλεγαν : <<Αγωνιζόμαστε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος!>> και τους κατανικούσαν!!!.

Δεν πρέπει, Φίλοι μου Αγαπημένοι!, δεν πρέπει Πατριώτισσες! και Πατριώτες!, εμείς που έχουμε μέσα μας, Τον Θεάνθρωπο Χριστό Μας και λατρεύουμε την Ορθόδοξη Ελλάδα μας, να  πάμε όλοι, μα όλοι, στις 25 του Ιούνη να ψηφίσουμε και να επιλέξουμε το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ (που είναι ένα ευλογημένο ένα γνήσιο κίνημα της Ρωμιοσύνης) και όχι μόνο να  βάλουμε τη ΝΙΚΗ στη Βουλή, αλλά να την κάνουμε ΙΣΧΥΡΗ και ΚΡΑΤΑΙΑ, ώστε να μην περάσουν τα ανθελληνικά και αντιχριστιανικά σχέδια του κου Μητσοτάκη και της παρέας του???

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας με τη ΝΙΚΗ

loading...