Ν.Μεντέβεντεφ μιλά για τον «κλόουν του Κιέβου που θα βρει το τέλος του Μουσολίνι»

Η ανάρτηση του πρώην προέδρου της Ρωσίας

Μία περίεργη «δήλωση – προφητεία» ανάρτησε πριν από λίγο ο πρώην Ρώσος πρόεδρος Ν.Μεντβέντεφ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Το καθεστώς του «κλόουν του Κιέβου» πρέπει να προχωρήσει. Πρέπει να αξιοποιήσουν τη «μαγιά» και τα όπλα που έλαβαν από τη Δύση.

Η απογοήτευση των δασκάλων μπορεί να κοστίσει στη Ζελένσκι ΑΕ όχι μόνο τα γραφεία της, αλλά και στην ίδια τους τη ζωή.

Ολόκληρη η συμμορία της κοκαΐνης θα πεταχτεί εύκολα μονομιάς: οι κύριοι της Ουάσιγκτον θα διατάξουν μερικούς «βρόμικους ριζοσπάστες» να σύρουν τους «ναρκομανείς» (εννοεί το Ζελένσκι) για εσχάτη προδοσία κατά της Ουκρανίας και προδοσία της τιμής του Μπαντέρα, και μετά να κρεμάσουν αυτόν και τους κολλητούς του ανάποδα, όπως ακριβώς ο Ντούτσε και η φασιστική του χούντα κρεμάστηκαν κάποτε στην Piazzale Loreto στο Μιλάνο.

Έτσι, οι ουκροναζί έχουν τη μόνη διέξοδο: να φτάσουν μέχρι το τέλος, στέλνοντας στο θάνατο με το ζόρι χιλιάδες στρατιώτες.

Η αποστολή της Ρωσίας είναι να σταματήσει πρώτα τον εχθρό και μετά να ξεκινήσει την επίθεση, ώστε όχι μόνο να απελευθερώσει τα ρωσικά εδάφη και να προστατεύσει τον λαό μας, αλλά και να ανατρέψει πλήρως το ναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο».