Μυστική πρόσβαση της εφορίας σε τραπεζικούς λογαριασμούς – Τρόμος στις ΗΠΑ, έπεται η Ελλάδα;;; vid

Τι μεταδίδεται…

Πρόσφατη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στις ΗΠΑ επιτρέπει στην IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων) να έχει μυστικά πρόσβαση στα τραπεζικά αρχεία των πολιτών!!!

«Είναι πλέον απολύτως νόμιμο για την IRS να αποκτά κρυφά τα τραπεζικά αρχεία τρίτων ατόμων που δεν βρίσκονται υπό ομοσπονδιακή έρευνα», ανέφερε ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Roman Balmakov.

Και στα δικά μας λοιπόν στην Ελλάδα!!! Σε λίγο οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα μπορούν να κλειδώνονται, όπως συνέβη στον Καναδά, αν κάποιος δεν είναι υπάκουος;;;

Όπως αναφέρεται:

 

«Σύμφωνα με μια ομόφωνη απόφαση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, τώρα είναι  απολύτως νόμιμο για την “IRS-Εφορία”, να αποκτά κρυφά τα τραπεζικά αρχεία των τρίτων συμβαλλόμενων, οι οποίοι δεν υπόκεινται σε ομοσπονδιακή έρευνα.

Μπορείτε να είστε  ένα άτομο που δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα, δεν είστε καν ύποπτος για διάπραξη εγκλήματος, αλλά εάν η IRS μπορεί να ανασύρει τα τραπεζικά σας αρχεία

Και το καλύτερο μέρος είναι ότι, όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να συμβεί μυστικά, χωρίς καν να ενημερωθείτε ότι η FED (κεντρική τράπεζα), έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας αρχεία».

 

 

photo EPA-REUTERS POOL
loading...