Η άγνωστη ναζιστική ομάδα ΜΕGA και η σχέση της με την Ουκρανία

Το ναζιστικό καθεστώς των ΗΠΑ έχει εισβάλει παράνομα στο Βιετνάμ, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Λιβύη, την Συρία, την Σερβία και την Κορέα. Σε αρκετές τριτοκοσμικές χώρες και σε όσες είναι υπό την εξουσία της Ουάσιγκτον έχουν εκδιωχθεί βιαίως οι κυβερνήσεις που επέλεξαν οι πολίτες των κρατών.

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress (Contact : [email protected]6945294197 και official website The Times of Voulgaroktonos.

 

 

ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΓΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΥΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ.

Το 2014 ήταν η σειρά της Ουκρανίας και η ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης Γιανούκοβιτς. Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις γενοκτονίας των Ρώσων της Ουκρανίας. Εγκλήματα πολέμου εις βάρος άμαχου πληθυσμού. Εν τούτοις ο Τσάρος του Κρεμλίνου επιδεικνύει μια πρωταφανή ψυχραιμία και ανεκτικότητα απέναντι στα εγκλήματα των νεοναζί της Ουκρανίας. Με την έναρξη του πολέμου και την Ρωσική εισβολή ελάχιστοι άμαχοι Ουκρανοί σκοτώθηκαν σε σύγκριση με άλλους πολέμους.

Ο γεωστρατηγικός στόχος της Ουάσιγκτον για επέκταση-κυριαρχία στην Ανατολή και εκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου, έχει τραγικές συνέπειες στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Εκτός από τις επιπτώσεις στις εμπόλεμες ζώνες των εμπλεκόμενων χωρών έχουμε οικονομική κρίση σε ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη. Για πολλοστή φορά στα πλαίσια της σύγκρουσης των δύο παγκόσμιων πολιτισμών ο δυτικός κόσμος χτυπά την Ορθόδοξη Ρωσία.

Όταν η Γαλλία και οι σύμμαχοί εισβάλλαν στην Ρωσική Αυτοκρατορία το 1812, είχαμε το Βατερλό του Ναπολέοντα. Την ίδια τύχη απέναντι στο Ρωσικό έθνος είχε έναν αιώνα αργότερα και ο Αδόλφος Χίτλερ που γνώρισε την συντριβή. Ο Ναζισμός κατατροπώθηκε και αφανίστηκε προσωρινά από τους Ρώσους.

Η εισβολή της Αυστροουγγαρία στην Σερβία ήταν η αφορμή για την διεξαγωγή του  Α Παγκόσμιο Πολέμου, με στόχο την κατάρρευση της Τσαρικής Ρωσίας και την επικράτηση του Μπολσεβικισμού. Το 2014 έχουμε μια νέα απόπειρα σχετικά με την διάλυση της Ρωσικής Ομοσπονδίας με την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης της Ουκρανίας και την γενοκτονία αμάχων στο Ντονμπάς.

Επικεφαλής όλων των επιθέσεων ενάντια στο Κρεμλίνο είναι οι ΗΠΑ με τους υποτακτικούς της Ευρωπαϊκή Ένωση-Τέταρτο Ράιχ, ΝΑΤΟ,  G7 κλπ. Στόχος το σύγχρονο κέντρο του ορθόδοξου χριστιανικού πολιτισμού η Μόσχα. Ακόμη και στην σημερινή της μορφή όπου τα θεμέλια των εθνών-κοινωνιών οι γυναίκες συνδυάζουν τον Αριστόκλειο και τον Διονυσιακό πολιτισμό χωρίς να είναι γνήσιες χριστιανές, η νοθευμένη Ρωσική Ορθοδοξία ενοχλεί τους παράγοντες της Διονυσιακής Κουλτούρας. Τα γεράκια του Λευκού Οίκου πιστά στα Διονυσιακά αξιώματα των Κάδμου-Δαναού, Πέλοπα, Λυγκέα, του Imperium Romanum με πρωτεύουσα την αρχαία Ρώμη, των Σταυροφόρων-Ναϊτών Ιπποτών προσπαθούν να κυριαρχίσουν πολιτιστικά-πνευματικά, οικονομικά, κοινωνικά και στα πεδία των μαχών έναντι των εθνών που υποστηρίζουν τον Αριστόκλειο πολιτισμό.

Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι στις 9 Μαΐου 2023 ο Πρόεδρος Πούτιν δήλωσε ότι «ο πολιτισμός βρίσκεται κρίσιμο σημείο, αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι οι νεοταξίτες διχάζουν τις κοινωνίες, προκαλούν αιματηρές συγκρούσεις-πραξικοπήματα, και προωθούν τον άρρωστο εθνικισμό (ναζισμό), καταστρέφοντας τις αξίες του Χριστιανισμού. Οι νεοναζί Αμερικής και Γερμανίας επαναλαμβάνουν τα λάθη και τα εγκλήματα των Ναζιστών του τρίτου ράιχ. Επίσης συμβολισμό υψηλής αξίας είναι το γεγονός ότι ο Ιουδαϊκής καταγωγής Ζελένσκι έλαβε το βραβείο Καρλομάγνος μαζί με μια τεράστια οικονομική βοήθεια 2.7 δισεκατομμυρίων ευρώ σε Γερμανικό στρατιωτικό εξοπλισμό !!! γερμανικού στρατιωτικού εξοπλισμού.

Δυστυχώς τα Ευρωπαϊκά έθνη ξεχνούν τι πέρασαν στα χεριά των ναζιστών του Καλρομάγνου, των ομοεθνών του και των Γερμανών σταυροφόρων μερικούς αιώνες αργότερα.Ο ναζισμός εδώ και αιώνες αποτελεί την ύψιστη δυτική αξία και ιδεολογία. Αρκετοί Γερμανοί-Ευρωπαίοι και Καναδοί πολιτικοί την σημερινή εποχή είναι συγγενείς των Ναζί του Χίτλερ-Χίμλερ SS και υπάγονται στην Θούλη και στην Ερμητική Χρυσή Αυγή.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια στρατιωτική επιχείρηση των αμάχων στο Ντονμπάς, αποτελεί στην ουσία μια ακόμη ένοπλη πολεμική σύκγρουση ανάμεσα στους δύο πολιτισμούς (Αριστόκλειο και Διονυσιακό). Οι Ρώσοι επιτελείς πιστεύουν ότι μόνον η νίκη στον πόλεμο θα αναγκάσει τους αξιωματούχους-επικεφαλείς του Θεού Savaziou ότι δεν είναι πλέον οι παγκόσμιοι κυρίαρχοι. Εν τούτοις το βέβαιον είναι ότι μόλις χάσουν στην Ουκρανία θα  εγκαταλείψουν τους νεοαναζί του Κιέβου, όπως εγκατέλειψαν το Βιετνάμ, το Ιράκ και το Αφγανιστάν και θα επιστρέψουν στις βάσεις τους.

ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΙΟΣ VS ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ.

Εκτός από πόλεμος πολιτισμών είναι και μάχη ανάμεσα σε πολιτικές ιδεολογίες.

Οι πρόγονοι των σημερινών Ουκρανών νεοναζί  οι παππούδες και οι προπάππους των σημερινών Ουκρανών που υποστηρίζονται από τη Ρωσία, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν κυρίως στην ανατολική Ουκρανία, πολέμησαν με τους φασίστες Ναζί τον Κόκκινο Στρατό. Πολέμησαν ενάντια στην ίδια τους την πατρίδα !!! Την σημερινή εποχή την θέση των Μπολσεβίκων της Ρωσίας πήραν οι Κομμουνιστές της Κίνας.

Όπως όλα τα κουμμουνιστικά κόμματα στον κόσμο και οι Κινέζοι είναι εθνικιστές και στηρίζουν ολόψυχα την πατρίδα τους. Τα παραδείγματα αμέτρητα. Οι Ρώσοι κομμουνιστές πολέμησαν τον Χίτλερ. Οι Βούλγαροι αριστερών πεποιθήσεων υπαγόμενοι στην Σοβιετική σφαίρα ανέπτυξαν άκρως εθνικιστική πολιτική. Στην Συρία τα κομμουνιστικά κόμματα πολεμούν δίπλα στον νόμιμο ηγέτη Μπασάρ Αλ Ασάντ. Εθνικιστική πολιτική έχουν και στην Βόρεια Κορέα, την Κούβα κλπ. Οι μοναδικοί κομμουνιστές στον κόσμο που μισούν θανάσιμα την πατρίδα τους βρίσκονται στην σύγχρονη Ελλάδα !!!

Το οξύμωρο του σύγχρονου ναζισμού είναι ότι διοικείται από τροτσκιστές σιωνιστές. Η νεοναζιστική τους ιδεολογία είναι ο δυτικός υπερθεματισμός σχετικά με την ανωτερότητα του Δυτικού κόσμου. Η νεοταξική Δύση είναι η καλύτερη από την Ανατολή, η οποία πρέπει να υποταχθεί-κατακτηθεί. Η σύγκρουση στην Ουκρανία γίνεται ενάντια στους Ρώσους της Ανατολής των οποίων το ιδεολογικό υπόβαθρο βρίσκεται στην Ορθόδοξη Ρωσία.

Οι Ρωσόφωνοι πληθυσμοί μάχονται για το δικαίωμα διατήρησεως του δικού τους πολιτισμού απέναντι στην νεοταξική βαρβαρότητα. Οι αδίστακτοι ναζί του Κιέβου έχουν ως στόχο την εξόντωση όλων των αντίθετων πολιτισμών στην Ουκρανία.  Ανέκαθεν το βασικό δόγμα του ναζισμού είναι ο παγανισμός-εωσφορισμός.

ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ.

Πρώτυπο των σημερινών ναζί αποτελεί η Θούλη. Η Εταιρεία της Θούλης συνδέεται άμεσα με την προέλευση του Ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας. Ήταν μια από τις θεοσοφικές ομάδες  των τελών της δεκαετίας του 1910. Η Θούλη ήταν αρχικά το όνομα του παραρτήματος του Γερμανικού Τάγματος Άγιο Δισκοπότηρο μιας οργάνωσης με βάση την στοά η οποία ιδρύθηκε από τον Rudolf von Sebottendorf το 1917. Δεδομένου ότι οι τελετουργικές δραστηριότητες της στοάς συνοδεύονταν από φασιστικές συναντήσεις, το όνομα Thule Gesellschaft υιοθετήθηκε για να αποσπάσει την προσοχή των δημοκρατικών.

Η Θούλη πήρε το όνομα της από μια υποτιθέμενη χαμένη γη. Ο Σεμπότεντορφ ταύτισε την Θούλη που επισκέφθηκε ο Αρχαίος Έλληνας εξερευνητής Πυθέας με την Ισλανδία !!! Στον Αρμανισμό του Γκουίντο φον Λιστ, ο Σεμπότεντορφ έκανε ξεχωριστές αναφορές καθώς πιστεύεται ότι η  Άρια φυλή προέρχεται από την μυθική χαμένη ήπειρο της Ατλαντίδας και κατέφυγε στην Θούλη-Ισλανδία, γιατί είχε βυθιστεί κάτω από θάλασσα. Η Υπερβορεία αναφέρθηκε επίσης από τον Γκουίντο φον Λιστ, με άμεσες αναφορές στον θεοσοφιστή συγγραφέα William Scott-Elliot.

Στον «Μύθο του Εικοστού Αιώνα», που αποτελεί το δεύτερο καλύτερο βιβλίο του ναζισμού, ο Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ αναφέρεται στην Ατλαντίδα ως ένα πολιτιστικό κέντρο της ανώτερης λευκής φυλής. Ο Ρόζενμπεργκ ήταν εξοικειωμένος με τις αποκρυφιστικές εικασίες σχετικά με τις χαμένες χώρες που διδασκόταν στην Θούλη.

Ο Σεμπότεντορφ προσπάθησε να επεκτείνει την εθνικιστική-φασιστική ιδεολογία της θεοσοφικής Εταιρείας σε κατώτερες κοινωνικές τάξεις. Το ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας ήταν η φανερή συνέχεια της Εταιρείας Θούλη. Η χρήση της σβάστικας από το κόμμα του Χίτλερ ήταν μια απόδειξη αυτής της σχέσης. Ο Friedrich Krohn ήταν υπεύθυνος για το έγχρωμο σχέδιο της Ναζιστικής σημαίας, ήταν μέλος της Θούλης του Γερμανικού Τάγματος Germanenorden από το 1913.

Αναμφισβήτητα το στέλεχος των Ναζί που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό-παγανισμό και την μεταφυσική ήταν ο Αρχηγός των SS Χάινριχ Χίμλερ. Ο Χίμλερ ήταν υπέρμαχος του Διονυσιακού πολιτισμού για αυτό και καταδίκαζε την Χριστιανική-σεξουαλική ηθική και την «αρχή του ελέους». Θεωρούσε αυτές τις δύο αξίες ως τις πιο επικίνδυνες  για την εξάπλωση του τρίτου ράιχ. Το 1937, δήλωσε ότι το κίνημα του ναζισμού βρισκόταν στην εποχή της «τελικής σύγκρουσης με τον Χριστιανισμό» και ότι ήταν μέρος της αποστολής των SS να διδάξουν στον Γερμανικό λαό τον επόμενο μισό αιώνα την Διονυσιακή Κουλτούρα.

Σύμφωνα με τον Χίμλερ : «Πιστεύουμε σε έναν Παντοδύναμο Θεό που βρίσκεται πάνω από εμας, δημιούργησε την γη, την Πατρίδα και το Λαό (Volk) και μας έστειλε τον Φύρερ-Χίτλερ !!! Οποιοδήποτε ανθρώπινο ον που δεν πιστεύει στο Θεό πρέπει να θεωρείται αλαζονικό-μεγαλομανές  και ως εκ τούτου ακατάλληλο για τα SS» Εδώ βλέπουμε την αντιγραφή από την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και τους Ελέω Θεού Έλληνες Βασιλείς. Η πίστη στο Θεό μεταξύ των SS δεν συνιστούσε προσχώρηση στο παραδοσιακό Χριστιανικό δόγμα ούτε τα μέλη του ήταν άριστοι θεολόγοι, καθώς τα SS απαγόρευαν ρητά ορισμένους Χριστιανικούς οργανισμούς όπως η Διεθνής Οργάνωση Έρευνας της Βίβλου, μια ομάδα της οποίας την φιλειρηνικότητα απέρριπταν τα SS.

Πολλές από τις έννοιες που προωθήθηκαν από τα SS παραβίαζαν τις Χριστιανικές δοξασίες.  Οι Ναζί υποστήριζαν τις αμβλώσεις, την αντισύλληψη, την στείρωση των αδύναμων οικονομικά-κοινωνικά και των αναπήρων-ασθενών, ενώ παράλληλα ήταν υπέρμαχοι της πολυγαμίας για χάρη της φυλετικής διάδοσης (παγανισμός).

Επίσης ο Χίμλερ έδειχνε ενδιαφέρον και για την αστρολογία. Συμβουλεύτηκε τον αστρολόγο Wilhelm Wulff κατά τις τελευταίες εβδομάδες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. [Μια λεπτομερής αλλά δύσκολη πηγή για αυτό είναι ένα βιβλίο που γράφτηκε από τον ίδιο τον Wulff, το “Tierkreis und Hakenkreuz”, που δημοσιεύθηκε στη Γερμανία το 1968.

Ο Walter Schellenberg επικεφαλής του τμήματος Amt VI της RSHA και της εξωτερικής κατασκοπείας από το 1944, είχε ανακαλύψει έναν αστρολόγο ονόματι Wulf ο οποίος αναφέρεται στις «Τελευταίες Ημέρες του Χίτλερ» του Hugh Trevor-Roper].

Ως τάγμα τα SS χρειάζονταν ένα συνεκτικό δόγμα που θα το ξεχώριζε. Ο Χίμλερ προσπάθησε να οικοδομήσει αυτή την  ιδεολογία και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποίησε μια Γερμανική παράδοση» από την ιστορία. Σε ένα υπόμνημα του 1936, παρουσίασε έναν κατάλογο εγκεκριμένων αργιών βασισμένων σε παγανιστικές και πολιτικές παραδόσεις και είχε ως σκοπό να αποκόψει τα μέλη των SS από την εξάρτησή τους από τις Χριστιανικές εορταστικές εκδηλώσεις. Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, ή Yuletide, ήταν η κορύφωση του χρόνου. Έφερνε τους ανθρώπους των SS μαζί σε τραπέζια δεξιώσεων και γύρω από μανιασμένες φωτιές που ανάγονταν στις Γερμανικές φυλετικές τελετές.

Το Allach Julleuchter κατασκευάστηκε ως ένα μέρος παρουσίασης των αξιωματικών των SS, για να γιορτάσουν το χειμερινό ηλιοστάσιο. Κατασκευασμένο από πηλό χωρίς σμάλτο, το Julleuchter ήταν διακοσμημένο με παγανιστικά Γερμανικά σύμβολα. Το 1935 ο Χίμλερ μαζί με τον Νταρέ ίδρυσαν την Ahnenerbe («Εταιρεία Κληρονομιάς των Προπατόρων»). Αρχικά υπήρξε ανεξάρτητη και έγινε το τμήμα πατρογονικής κληρονομιάς των SS. Με επικεφαλής τον  Hermann Wirth ήταν αφιερωμένη κυρίως στην αρχαιολογική έρευνα και συμμετείχε σε αποκρυφιστικές πρακτικές.

Πολύς χρόνος και πολλοί πόροι δαπανήθηκαν για την έρευνα ή την δημιουργία ενός δημοφιλούς ιστορικού-πολιτιστικού και «επιστημονικού» υπόβαθρου τοου ναζισμού,  ώστε οι ιδέες για μια «ανώτερη» Άρια φυλή να γίνουν αποδεκτές από τον λαό.

Υπάρχουν μερικές αναφορές αξιωματικών των SS που γιόρταζαν τα ηλιοστάσια,  προσπαθώντας να αναπαραστήσουν ένα παγανιστικό τελετουργικό. Στο βιβλίο του “El Cuarto Lado del Triangulo, ο καθηγητής Ρόναλντ Νιούτον περιγράφει πολλές περιπτώσεις που πραγματοποιήθηκε ένα Sonnenwendfeier στην Αργεντινή.

Όταν Sturmbannführer (Ταγματάρχης των SS) Baron von Thermann, ως νέος επικεφαλής της Γερμανικής διπλωματικής αποστολής έφθασε τον Δεκέμβριο του 1933, μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του ήταν να παρευρεθεί στο Sonnenwendfeier του Ναζιστικού κόμματος στο σπίτι του Vicente Lopez στα προάστια του Μπουένος Άιρες, «μια νεο-παγανιστική γιορτή με πυρσούς στους οποίους οι Ναζί της Αργεντινής υποδέχονταν τα χειμερινά και θερινά ηλιοστάσια».

Ο Χίμλερ μεταξύ άλλων αγόρασε το κάστρο  Βέβελσμπουργκ.

Στο κάστρο του Βέβελσμπουργκ γινόταν οι μυστικές παγανιστικές τελετές σχετικά με την μύηση των SS. Ταυτόχρονα ήταν το κέντρο των αρχαιολογικών ερευνών της περιοχής. Γερμανοί Ναζί ήταν υπέρμαχοι ενός είδους εσωτερικισμού των SS που περιελάμβανε τον Γερμανικό μυστικισμό, την λατρεία των προγόνων, την λατρεία των ρούνων και τις φυλετικές δοξασίες. Ο Χίμλερ προσάρμοσε την ιδέα του Δισκοπότηρου για να δημιουργήσει ένα παγανιστικό δρώμενο για τα SS. Ο Χίμλερ οραματιζόταν το κάστρο ως το επίκεντρο της αναγέννησης των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης και όρισε δώδεκα αξιωματικούς των SS σαν ακολούθους του, οι οποίοι συγκεντρώνονταν σε διάφορα δωμάτια σ’ όλο το κάστρο και έκαναν τελετές. Τα SS είχαν δώδεκα κύρια τμήματα (SS-Hauptämter) με δώδεκα ηγέτες.

Ο αριθμός δώδεκα παίζει σημαντικό ρόλο στο σχέδιο του Βόρειου Πύργου: δώδεκα βάθρα στην κρύπτη, δώδεκα κολώνες και κόγχες στην “Obergruppenführersaal” (Αίθουσα των αρχηγών των SS) και δώδεκα ακτίνες του ηλιακού τροχού. Στην μελέτη των αρχαίων εννοιών κατά την διάρκεια του Τρίτου Ράιχ, ο ήλιος γενικά ερμηνεύτηκε ως «η ισχυρότερη και πιο ορατή έκφραση του Θεού» και ο αριθμός δώδεκα δηλώνει τα «πράγματα του στόχου και την ολοκλήρωση».

Αναφορικά με τον αριθμό 12 στις μελέτες για την Γερμανική μυθολογία, αναφέρθηκε μια σχέση με «τις δώδεκα κύριες θεότητες της Σκανδιναβικής μυθολογίας, οι οποίες που έχουν  δώδεκα κατοικίες και δώδεκα επιβήτορες. Επίσης έχουν  δώδεκα ποτάμια που πηγάζουν από το σιντριβάνι Hwergelmir στο Niflheim –βασίλειο του πάγου και του κρύου.

Μέσα στον Βόρειο Πύργο του κάστρου σχεδιάστηκαν δύο δωμάτια ) επηρεασμένα από την μυθολογία:

Το Obergruppenführersaal (Αίθουσα Στρατηγών των SS) και το Gruft (κρύπτη). Ο άξονας αυτού του πύργου ήταν να αποτελέσει το πραγματικό «Κέντρο του Κόσμου» (Mittelpunkt der Welt). Η ακριβής σημασία της κρύπτης είναι άγνωστη. Παρόλα αυτά, το δωμάτιο είναι σημαντικό για τις θρησκευτικές πλευρές του Ναζισμού και ειδικά για την προγονική λατρεία. Στην κρύπτη υπήρχε ένας βωμός με άσβεστη φλόγα και στο ψηλότερο σημείο ήταν διακοσμημένη μια σβάστικα. Το σύμβολο της άσβεστης φλόγας σήμαινε την επιδίωξη της προγονικής ψυχής από την οποία εγείρεται ο άνθρωπος κατά τη γέννησή του και στην οποία επανέρχεται κατά το θάνατό του.

Στο ισόγειο η Αίθουσα των Ανώτερων Ηγετών αναφέρεται στους δώδεκα αρχικούς κορυφαίους στρατηγούς των SS, που ονομάζονται Obergruppenführer. Μια αίθουσα με δώδεκα κολώνες ενωμένες με σταυροθόλιο, δώδεκα παράθυρα και κόγχες πόρτας με οκτώ διαμήκη παράθυρα. Ο Χίμλερ προωθούσε την σεξουαλική μαγεία-Διονυσιακή κουλτούρα την οποία είχε επαναφέρει ο Βρετανός μάγος-εωσφοριστής  Άλιστερ Κρόουλι Ο.Τ.Ο Λονδίνου, Θούλη και η Ερμητική Χρυσή Αυγή ήταν θεοσοφικά τάγματα τα οποία προωθούσαν τον σεξουαλικό σατανισμό.

Δυστυχώς στην σύγχρονη εποχή η ανομία, η αταξία, η ανωμαλία, η βία, οι πόλεμοι, η έλλειψη παιδείας κυριαρχούν στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Κάνεις πλην ελαχίστων, δεν ενδιαφέρεται για τον Αριστόκλειο πολιτισμό και την Ορθοδοξία. Ο αποκρυφισμός του Τρίτου Ράιχ αναγεννήθηκε στην Ελλάδα, την Ουκρανία, το ΝΑΤΟ καΙ σε ολόκληρη την Αμερική και τηγν Ευρώπη.

Οι ναζιστικές μειονότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη δημιούργησαν μια τερατώδη παγκόσμια τάξη με γνώμονα τον Φρυγικό θεό των καταστροφών Savazio.  Ο πρώην εξορκιστής του Βατικανού Malachi Martin, στο«Keys of Blood», αναφέρεται στο εγγενές κακό που διαπερνά την Ευρώπη και τον χριστιανικό κόσμο. Κυρίαρχο ρόλο στην εξάπλωση του νεοναζισμού διαδραματίζει το Βατικανό.

: «Το πιο τρομακτικό πράγμα για τον Πάπα Ιωάννη-Παύλο Β’ ήταν ότι είχε αντιμετωπίσει την ανίκητη παρουσία μιας κακής δύναμης στο δικό του Βατικανό και σε ορισμένες. Αυτό αποκαλούν «υπερδύναμη» οι γνώστες των κληρικών.

Ο πάπας Παύλος VI είχε κάνει μια νύξη στον «καπνό του Σατανά που μπήκε στο Ιερό» κατά την τελετή ενθρονίσεως. Αυτό αποτελούσε μια πλάγια αναφορά σχετικά με τους σατανιστές στο Βατικανό. Είναι γνωστή η δράση της σατανικής παιδεραστίας και οι πρακτικές σε ορισμένους καθολικούς επισκόπους και ιερείς στο Τορίνο της Ιταλίας και στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Οι λατρευτικές πράξεις της σατανικής παιδεραστίας θεωρούνται  ως το αποκορύφωμα των Τελετουργιών του Αρχαγγέλου της σεξουαλικής μαγείας (Savazios-Διουνυσός). Ο Μάρτιν ο κορυφαίος σύμβουλος του Πάπα Ιωάννη XXIII, πίστευε ότι ο Λουσιφεριανός αποκρυφισμός και τα θεοσοφικά τάγματα κρυβόταν πίσω από το σκοτάδι που θα καλύψει την ανθρωπότητα.

Τα βαριά λογοκριμένα σκάνδαλα Presidio δείχνουν πώς οι Εωσφοριακές δυνάμεις-οπαδοί του Savaziou, διείσδυσαν στον Aμερικανικό στρατό και ιδιαίτερα στις στρατιωτικές ακαδημίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι ΗΠΑ την δεκαετία του 1980, προσθέτουν αξιοπιστία σε αυτές τις παρατηρήσεις.

Όταν το σκάνδαλο κάλυψε ολόκληρο τον αμερικανικό στρατό, την τελετουργική κακοποίηση παιδιών και τις σατανικές «συνελεύσεις» στο Πεντάγωνο, η ιστορία ξαφνικά έγινε «σκοτεινή». Τότε συναντάμε μια προσπάθεια στρατιωτικών μονάδων να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο. Οι εσωτερικές πηγές λένε μια πολύ διαφορετική ιστορία του περιστατικού Barksdale-Minot το 2007 από αυτή που δίνεται στο ευρύ κοινό. Ένα B-52 πλήρως φορτωμένο με πυρηνικά όπλα παραλήφθηκε σε «άγνωστες τοποθεσίες», αλλά συνελήφθη και μεταφέρθηκε πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου τελειώνει η ιστορία και αρχίζουν τα ψέματα.

Σήμεραη ανθρωπότητα υποφέρει από πείνα-σκλαβιά. Καμία κυβέρνηση στην Δύση δεν ασχολήθηκε με αυτό το ζωτικής σημασίας ζήτημα, αν και υπάρχει ιστορικό προηγούμενο. Πίσω από το πραξικόπημα του 2014 και τον πόλεμο στην Ουκρανία βρίσκονται οι ίδιοι άνθρωποι, Noodleman-Nuland, Kagan, Wolfowitz και μια λίστα με μυστηριώδεις Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες, οι οποίοι βοήθησαν στην δημιουργία της 11ης Σεπτεμβρίου, του πραξικοπήματος του Μαϊντάν και άλλων έγχρωμων επαναστάσεων.

Ο άνθρωποι αυτοί αυτοαποκαλούνται νεοσυντηρητικοί, όμως στην πραγματικότητα υπηρετούν θεούς-αφέντες πέρα από τον ανθρώπινο ορθολογισμό. Το γεγονός ότι αυτή η ομάδα μοιράζεται μια κοινή θρησκεία με τους ηγεμόνες της Ουκρανίας είναι ένα πολύ επικίνδυνο ζήτημα. Ο πρώην αξιωματικός της CIA Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ που ερεύνησε τους Αμερικανούς αποκρυφιστές ολιγάρχες, τους ονόμασε ομάδα MEGA. Όταν ο Τραμπ μετέφερε την πρεσβεία των ΗΠΑ στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ, κατά παράβαση του Άρθρου IV της Σύμβασης της Γενεύης, ήταν μια πληρωμή 100.000.000 δολαρίων από έναν ολιγάρχη MEGA, τον προϊστάμενο των τυχερών παιχνιδιών Sheldon Adelson, ο οποίος προκάλεσε αυτή την κίνηση, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές-αναφορές.

Αυτή η ίδια πληρωμή τερμάτισε επίσης απότομα και παράνομα την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν. Ο Steele πιστεύει ότι ήταν το MEGA που χρηματοδότησε την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και χρησιμοποίησε την τεράστια πολιτική του επιρροή στην Ουάσιγκτον για να πλαισιώσει ανύπαρκτους τρομοκράτες όπως ο μακροχρόνιος πράκτορας της CIA Οσάμα Μπιν Λάντεν. Βασικό ζήτημα είναι η ατζέντα του MEGA, τα συμφέροντα του οποίου απειλούν την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Είναι οι MEGA που χρηματοδοτούν τα χρήματα του καρτέλ και έχουν δημιουργήσει έναν παγκόσμιο ιδιωτικό στρατό από πρώην στρατιώτες των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας τα κεφάλαια από τη μαζική παραγωγή ηρωίνης στο Αφγανιστάν. Δεν είναι μυστικό ότι η καρδιά της αμερικανικής «οικοδόμησης έθνους» στο Αφγανιστάν ήταν η παραγωγή οπίου, η επεξεργασία και διανομή ηρωίνης σε όλο τον κόσμο με χρήση στρατιωτικών μέσων. , οι υπηρεσίες πληροφοριών και η «οικοδόμηση του έθνους» των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι τρέχουσες πολιτικές θεωρίες δεν περιγράφουν πλέον τον σημερινό κόσμο. Είναι αδύνατον να προσπαθήσουν να κατανοήσουν τις πολιτικές των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Βρετανίας και της Γαλλίας, να ανατινάξουν αγωγούς φυσικού αερίου που εξυπηρετούν τους συμμάχους τους ή να υποδαυλίσουν σκόπιμα τον Γ παγόσμιο πυρηνικό πόλεμο.

Η Ρωσία ήταν πάντα στόχος. Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί Ρώσοι. Ο υποτιθέμενος ιδρυτής των ολιγαρχών MEGA στις Ηνωμένες Πολιτείες Jacob Schiff (1876-1958), βοηθούμενος από τους φίλους του τραπεζίτες που κυβέρνησαν την Αγγλία, δημιούργησε το Ιαπωνικό ναυτικό και το εξαπέλυσε στην τσαρική Ρωσία το 1904. Ο Σιφ κυβέρνησε ουσιαστικά τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της ζωής του, με τους προέδρους να λυγίζουν σε κάθε ιδιοτροπία του. Λίγα χρόνια αργότεραν ο Schiff με την βοήθεια του Paul Warburg, ιδρυτή του Federal Reserve System και του Max Moritz Warburg, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη χειραγώγηση των παγκόσμιων γεγονότων που οδήγησαν στον Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο.

Μελετητές αναφέρουν αυτές ότι η ομάδα MEG σχετίζεται με την ίδρυση της αίρεσης των Ιησουιτών και την εξάπλωση του Τεκτονισμού. Από την Ιβηρία του 15ου αιώνα εξαπλώθηκαν στην Βενετία, ιδρύοντας τις πρώτες ευρωπαϊκές τραπεζικές αυτοκρατορίες. Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στην Θεσσαλονίκη. Με έδρα την Ελληνική πόλη πήραν τον έλεγχο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και μετά στη Γερμανία, την Ολλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Τα πλοκάμια της ναζιστικής εξουσίας εξαπλώθηκαν στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική. Εν συνεχεία ακολούθησε η κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Στην σύγχρονη εποχή εγκαταστάθηκαν στην Μέση Ανατολή, δημιουργώντας το ISIS και την Αλ Κάιντα.

Επανερχόμενος στο σήμερα η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι παγκόσμιας σημασίας. Για αυτό οι δυτικοί εξουσιαστές  υποστηρίζουν πλήρως το καθεστώς του Κιέβου, φθάνοντας σε σημείο οικονομικής-πολιτικής, στρατιωτικής και κοινωνικής κατάρρευσης.Η δυτική θεωρεί την δύση ως την Καλύτερη και επομένως ολόκληρος ο πλανήτης πρέπει να κυβερνάται από αυτήν. Για αυτό τα μέλη της νέας τάξης πραγμάτων στηρίζουν την  Παγκοσμιοποίηση. Η Ρωσία-Κίνα εκπροσωπούν πολλά έθνη-κράτη για αυτό ονομάζονται πολυπολικάΗ σύγκρουση στην Ουκρανία γίνεται για την πολιτιστική ταυτότητα των λαών του κόσμου, Αυτή η σύγκρουση συνεχίζεται για 3500 χρόνια.

Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ.

Η πρώτη Γερμανική αυτοκρατορία η Πρώτο Ράιχ δημιουργήθηκε από τον Καρλομάγνο (800-έως1806 μ.Χ.) με στόχο την κατάκτηση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Στην συνέχεια είχαμε την δεύτερη Γερμανική αυτοκρατορία η  Δεύτερο Ράιχ από το 1871 έως το 1918. Το 1933 οι Γερμανοί σε συνέχεια των Γερμανικών φυλών  του μεσαίωνα (Ούννοι, Γότθοι-Βησιγότθοι, Οστρογότθοι, Βάνδαλοι, Φράγκοι, Νορμανδοί), οι οποίες έσφαζαν, έκλεβαν, βίαζαν  και εξανδραπόδιζαν,  ίδρυσαν το Τρίτο Ράιχ, την Ναζιστική Γερμανική Αυτοκρατορία.

Το τέταρτο Reich το δημιούργησαν μέσα από την Ευρωπαϊκή ένωση η οποία διοικείται από την Ουάσιγκτον. Μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση μας οδηγούν στο παγκόσμιο κράτος το οποίο έχει δρομολογηθεί για το 2036 σύμφωνα με τις μεθοδεύσεις τους. Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι το όχημα για να επιβληθεί η παγκόσμια εξουσία των νεοταξιτών, καθώς θα δρομολογηθούν οι κατάλληλες εξελίξεις (Παγκόσμια πείνα, ελλείψεις στην ενέργεια (Πετρέλαιο-Φυσικό Αέριο) και πόλεμοι. Υπέρμαχοι αυτών των αντιλήψεων είναι και η Γαλλία του Μακρόν και η Αγγλία παρά την αποχώρηση της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το imperium romanum με πρωτεύουσα την αρχαία Ρώμη, ήταν δημιούργημα των Ιουδαίων Σιωνιστών-παγανιστών. Οι ίδιοι οι Ρωμαίοι συγκλητικοί δημοσίως με μεγάλη υπερηφάνεια, έλεγαν ότι η αρχαία Ρώμη, ήταν η νέα πόρνη Βαβυλώνα (G Beck-Η Bυζαντινή χιλιετία). Για όσους δεν γνωρίζουν, η Βαβυλώνα ήταν πριν από την Ρώμη, το παγκόσμιο κέντρο του Εωσφορισμού. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι-Σημίτες, ως γνήσιοι συνεχιστές των παραδόσεων της φυλής τους, ήταν παγανιστές. Στον δαίμονα Savazio από την Φρυγία πιστεύουν από τα πανάρχαια χρόνια και οι Ιουδαίοι. Στην Ελληνική μυθολογία-ιστορία με το όνομα Σαβάζιος είναι γνωστή μία αρχαία θεότητα. Ετυμολογικά το δεύτερο συνθετικό του ονόματος (-ζιος) προέρχεται από την ρίζα Dyeus. Aπό εκεί βγαίνουν και οι λέξεις Δίας και θεός, (Λατινικά deus). Στην κλασική Ελλάδα τον ονόμασαν Διόνυσο. Ο “θεός” Σαβάζιος είναι ο Διόνυσος (Λεξικό Σούδα). Ο Σαβάζιος αποτελεί τον βασικότερο και σημαντικότερο “θεό” του Ιουδαϊκού έθνους. Ο βιογράφος, φιλόσοφος, ιστορικός, θεουργός και αρχιερέας του μαντείου των Δελφών Πλούταρχος γράφει στα Συμποσιακά του (ΙV 6) ,ότι οι Εβραίοι λάτρευαν τον Διόνυσο, και ότι η ημέρα των Σαββάτων ήταν εορτή του Σαβαζίου !!! Ένας μύστης- ομόθρησκος των Ιουδαίων αναφέρει την πραγματική θρησκεία των Ισραηλιτών. Διαβάστε σχετικά το αρχαίο κείμενο των Συμποσιακών.

Η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία με πρωτεύουσα την αρχαία Ρώμη, ήταν δημιούργημα των Ιουδαίων Σιωνιστών-παγανιστών. Οι Ιουδαίοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο, να πάρουν πίσω την αυτοκρατορία τους, από την ημέρα, που ανέλαβαν, την διοίκηση του Ρωμαϊκού κράτους, οι Έλληνες. Δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι το κράτος των σιωνιστών και του Εωσφόρου, έγινε η Αυτοκρατορία του Χριστού και των Ελλήνων. Για αυτό προσπάθησαν και επέτυχαν την πτώση του Eλληνικού Imperium Romanum το 1204 με τις εωσφορικές σταυροφορίες.

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

Όλες οι θρησκείες του κόσμου έχουν τις δικές τους προφητείες και τα δικά τους ιερά βιβλία. Σε μια από τις προφητείες της νέας τάξης πραγμάτων, μαθαίνουμε τρομερά πράγματα. Είναι συγκλονιστικό-απίστευτο, όμως υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία ότι οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων επιθυμούν διακαώς και επέτυχαν την ανασύσταση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, Ενδεικτικό ήταν ότι έφτασαν στο σημείο να το αναφέρουν ακόμη και δημοσίως !!! Είναι γνωστό εδώ και πολλές δεκαετίες καθώς αποτελεί κοινό “μυστικό” σε όλους όσους γνωρίζουν, ότι το Χόλυγουντ έχει προσχωρήσει στον Εωσφορισμό (Νέα Τάξη Πραγμάτων).

Όποιο θρησκευτικό-πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό μήνυμα, επιθυμούν να περάσουν σε παγκόσμιο επίπεδο, οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων, το κάνουν μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες. Στην πολύ σημαντική ταινία η προφητεία (The Omen), παραγωγής 1976, αναφέρουν ξεκάθαρα ότι ο Μεσσίας θα έρθει να βασιλεύσει με την ανασύσταση,της Αγίας-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, με βάση τις δικές τους προφητείες. Οι παγανιστές προετοίμασαν και επέτυχαν την ανασύσταση της Αγίας Γερμανικής-“Ρωμαϊκής” αυτοκρατορίας και αναμένουν την έλευση του Μεσσία.

Όπως οΙησούς-Χριστός βασίλεψε πνευματικά στην γη κατά την εποχή της παγκόσμιας αρχαίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, τώρα κατά την σύγχρονη εποχή, με την αναβίωση του Γερμανικού-μεσαιωνικού Imperium Romanum στα σύγχρονα δεδομένα, θα κυβερνήσει ο παγκόσμιος ηγεμόνας της νέας τάξης πραγμάτων. Σε αντίθεση με τον Χριστό ο αναμενόμενος “Μεσσίας” των Ιουδαίων θα κυβερνήσει πολιτικά, στρατιωτικά, οικονομικά και πνευματικά την νέα “Αγία” Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, καθώς και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η ιστορία της αρχαίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας χωρίζεται σε δύο βασικές περιόδους. Την Ρωμαϊκή με πρωτεύουσα την Ρώμη από τον Οκταβιανό μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο, και την Ελληνική-Ρωμαϊκή με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, από την περίοδο του Μ. Κωνσταντίνου εώς την οριστική πτώση του κράτους, με την κατάκτηση των Γερμανών το 1204 μ.Χ. επί Αλέξιου Ε. Η ανασύσταση του σύγχρονου Ρωμαϊκού κράτους έχει γίνει σε δύο χρονικές περιόδους από δύο διαφορετικά έθνη (Ρωσία-Γερμανία μαζί με Αμερική). Γερμανία-Αμερική και Ρωσία επιδιώκουν τον διαχωρισμό της Ευρώπης σε Δυτική και σε Ανατολική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Το σύγχρονο δυτικό κράτος διέπεται από τα Διονυσιακά αξιώματα και το Ανατολικό από την Ορθοδοξία και τον Ελληνικό πολιτισμό. Αρχικά έχουμε την δημιουργία του Imperium Romanum από την Γερμανία σε Ελλάδα-Ευρώπη (Ευρωπαϊκή Ένωση), όπου επικρατεί ο Διονυσιακός πολιτισμός.

Οι κληρονόμοι-κατακτητές του δυτικού Ρωμαϊκού κράτους ήταν οι Γερμανοί. Με την δημιουργία της Ευρωπαϊκής ενώσεως η οποία διοικείται από τον Λευκό Οίκο (Ουάσιγκτόν), η συντριπτική πλειοψηφία ειδημόνων και μη συμφωνεί ότι έγινε η αναβίωση του δυτικού-γερμανικού imperium (Αγία Γερμανική αυτοκρατορία), στην σύγχρονη μορφή της. Η αναβίωση του Ανατολικού Ρωμαϊκού imperium με βάσεις την Ορθοδοξία και τον Ελληνορωσικό πολιτισμό, πραγματοποιήθηκε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και νέος πλανητάρχης δικαιωματικά θεωρεί τον εαυτό του ως συνεχιστή των αειμνήστων Ελλήνων αυτοκρατόρων της Κωνσταντινουπόλεως, και την Ορθόδοξη Ρωσία ως την φυσική και νόμιμη κληρονόμο του Ελληνικού-Ρωμαϊκού κράτους.

Με την πτώση του Ρωμαϊκού κράτους το 1204 μ.Χ. συνεχιστές-διεκδικητές της Ελληνορθόδοξης αυτοκρατορίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, εμφανίζονται οι εκχριστιανισμένοι Ρώσοι.

Η πριγκίπισσα Άννα που ήταν αδελφή του Βουλγαροκτόνου, παντρεύτηκε τον Ρώσο Βλαδίμηρο Συνεπώς δίκαια μπορούν να επικαλούνται συγγένεια εξ αίματος, με τους Έλληνες αυτοκράτορες, από την δυναστεία του Βουλγαροκτόνου. (1) Εν τούτοις ουδείς  αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Δυστυχώς είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο. Οι εκχριστιανισμένοι Ρώσοι από τους Έλληνες εξ αρχής μισούσαν το Ρωμαϊκό κράτος για τον παγκόσμιο πολιτισμό του, και γιατί οι πρόγονοι μας διοικούσαν την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Βλέποντας την πνευματική- πολιτική και την στρατιωτική δύναμη των Ελλήνων του Ρωμαϊκού κράτους, και την δική τους κατωτερότητα φθονούσαν-εποφθαλμιούσαν να πάρουν την θέση των προγόνων μας, ως διοικητές-συνεχιστές της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και της Ορθοδοξίας. ΟΙ Ρώσοι διεκδικούσαν από τους μεσαιωνικούς αιώνες ακόμη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Για αυτό άφησαν τους Γερμανούς να κατακτήσουν την αυτοκρατορία το 1204 μ.Χ. και στην συνέχεια τους Τούρκους να κατακτήσουν την Πόλη το 1453 μ.Χ. Ότι είναι οι Ρώσοι μέχρι σήμερα το οφείλουν στους Έλληνες. Εντούτοις oι ομόδοξοι Ρώσοι εγκατέλειψαν την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία να πέσει στα χέρια των Γερμανών το 1204 μ.Χ και εν συνέχεια δεν βοήθησαν τους Έλληνες το 1453 μ.Χ. κατά την κατάκτηση της βασιλεύουσας από τους Οθωμανούς.

Σε όλες τις πιο κρίσιμες ιστορικές μας στιγμές ως έθνος, οι Ρώσοι πού ευεργετήθηκαν από τους Έλληνες και από τον Βουλγαροκτόνο μας εγκατέλειψαν τελείως. Άφησαν το Ελληνικό έθνος έρμαιο στους Γερμανούς και στους Τούρκους οι οποίοι έσφαξαν, έκλεψαν, βίασαν, κατέκτησαν. Σκεφτείτε ότι ιστορικά ήταν πολύ πρόσφατα το γεγονός ότι έγιναν Ορθόδοξοι χριστιανοί από τον Βασίλειο.

 

Μας γύρισαν την πλάτη οι ομόδοξοι Ρώσοι, καθώς ξέχασαν τους μοναδικούς και αιώνιους ευεργέτες του Ρωσικού έθνους, τους Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Από την στιγμή που αγνόησαν-περιφρόνησαν τους κορυφαίους Έλληνες όλων των εποχών, τους κοσμοκράτορες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας που ήταν οι ευεργέτες τους, είναι αδύνατον να υπολογίζουν τους σύγχρονους- εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους σύγχρονους Ελλαδίτες. Ακόμη και 19 χρόνια μετά τον εκχριστιανισμό τους από τον Βασίλειο Β, οι Ρώσοι επί Κωνσταντίνου Θ Μονομάχου επιτέθηκαν εκ νέου στην πόλη-Κωνσταντινούπολη. Δεν σεβάστηκαν από την αρχή την ευεργεσία που έκαναν οι Έλληνες του Ρωμαϊκού κράτους στο Ρωσικό έθνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

loading...