O «μητσοτακισμός» πεθαίνει !… …και απειλεί να μας «πάρει» μαζί του !

του Παναγιώτη Τραϊανού – 

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και τα επικίνδυνα, γιατί πάντα τα «θηρία» γίνονται επικίνδυνα, όταν είναι στα «τελευταία» τους.

«Πολιτική αστάθεια» και άρα «ανωμαλία» προανήγγειλε η Θοδώρα Μητσοτάκη …ή Μπακογιάννη …ή Κούβελου, στον εκφοβιστικό ρόλο τής Κασσάνδρας τής Μπίλντερμπεργκ …και των γνωστών Πρεσβειών.

Ο διαβόητος πλέον «Κούλης» έχει ήδη κλείσει μια περίοπτη θέση στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Το δικαιούται, γιατί αναμφισβήτητα έχει κάνει ΠΟΛΥ δουλειά …Κολοσσιαία δουλειά θα τολμούσαμε να πούμε …Δουλειά δεκαετιών μέσα σε μια τετραετία. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και η γνωστή για την κακοήθειά της αδερφή του εξέφρασε τον «θαυμασμό» της γι’ αυτόν …Τον «θαυμασμό» για τον μέχρι πριν λίγο καιρό «ελαττωματικό» τής οικογένειας …«Δεν του το ‘χα», μας δήλωσε «συγκινημένη». Ειλικρινής θαυμασμός, εφόσον διατήρησε την οικογενειακή παράδοση της προδοσίας και της αρπαγής και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπέρασε μέχρι και τον διαβόητο πατέρα του …Τον πατέρα του, ο οποίος υπήρξε διαβόητος Δωσίλογος στην Κατοχή, Αποστάτης παραμονές τής Χούντας, μέγας Προβοκάτορας της Μεταπολίτευσης και «Καθοδηγητής» των Μνημονίων στη «δύση» αυτής της εμετικής Μεταπολίτευσης.  Ο Κούλης ακόμα κι αυτόν τον «ξεπέρασε» και αυτό τού το αναγνώρισε η Θοδώρα …η άσχετη …Η εθνική μας «θυγατέρα», η οποία «δοξάστηκε» ως «παντρεμένη χήρα» …Αυτή, η οποία «κατόρθωσε» και κάποτε έχασε μια σίγουρη Πρωθυπουργία από μια απλή συνέντευξη στην Όλγα Τρέμη. … …

 

… … η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

https://bit.ly/3HIDE1x

 

loading...