GEWKWN: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ 

Εάν το Πεκίνο γίνει ερείπια ως αποτέλεσμα ενός μεγάλου σεισμού η πολέμου, έχουν σχέδια να δημιουργήσουν ένα δεύτερο αρχηγείο στο Xinjiang. Οι ΗΠΑ έχουν έναν Δυτικό Λευκό Οίκο στο Ντένβερ, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει βάση στη Σκωτία στο Μπαλμόραλ και η Ρωσία μπορεί να μετατοπιστεί ανατολικά πέρα από τα Ουράλια Όρη στην Άπω Ανατολή.

Η Αμερικανική κυβέρνηση άρχισε να δίνει ειδικά δορυφορικά κινητά τηλέφωνα σε όλους τους Γερουσιαστές των ΗΠΑ. Δεν δόθηκε κανένας λόγος, εκτός από το ότι πρέπει να διασφαλιστεί η επικοινωνία κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε ΑΝΑΤΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ. π.χ. σεισμός, εμφύλιος πόλεμος ή περιστατικά συμπεριλαμβανομένων πιθανών χημικών, βιολογικών, ραδιολογικών, πυρηνικών ή εκρηκτικών συμβάντων.

Την τελευταία φορά που έγινε ‘’παγκόσμιος πόλεμος’’ δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν, αυτή την φορά, θα είναι δισεκατομμύρια άνθρωποι, σήμερα διαθέτουμε κυριολεκτικά την ικανότητα να καταστρέψουμε όλον τον πλανήτη, και όμως είναι   αποφασισμένοι να μας οδηγήσουν σε μια τέτοια σύγκρουση ούτως ή άλλως. 

Είναι πολλές οι ανησυχητικές εξελίξεις:  

1. Η Ρωσία υπέγραψε ήδη συμφωνία για την ανάπτυξη τακτικών πυρηνικών όπλων στη Λευκορωσία ….. ο ηγέτης της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε ότι η Ρωσία άρχισε να μεταφέρει πυρηνικά όπλα στην Λευκορωσία

2. ΣΕΡΒΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ…… βίαιες συγκρούσεις στο Κοσσυφοπέδιο……. ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 7 Φεβ 2022 ‘’ θα δείτε να ανάβουν τα αίματα στην Σερβία, θα είναι μια ανάφλεξη που θα είναι σχέδιο της ΝΤΠ για να απασχολήσουν την Ρωσία….. στο σχέδιο αυτό θα συμμετέχει το Μαυροβούνιο και….

3. Η ΕΕ μέχρι στιγμής προμήθευσε στην Ουκρανία πάνω από 220.000 βλήματα πυροβολικού και 1.300 πυραύλους στο πλαίσιο ενός σχεδίου να μεταφέρει επειγόντως πυρομαχικά στο Κίεβο, και θα συνεχίσει την προμήθεια

4. Η Αμερικανική κυβέρνηση ενέκρινε την πώληση των NASAMS στην Ουκρανία. Το NASAMS (Εθνικό Προηγμένο Σύστημα Πυραύλων Επιφανείας-Αέρος) είναι το πρώτο επιχειρησιακό στον κόσμο Σύστημα Αντιαεροπορικής Άμυνας Εδάφους με επίκεντρο το Δίκτυο Μικρής έως Μέσης εμβέλειας.

 

5.ΣΕΟΥΛ, Νότια Κορέα — Οι στρατοί της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ πραγματοποίησαν μεγάλες ασκήσεις με πραγματικά πυρά κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα, παρά την προειδοποίηση του Βορρά ότι δεν θα ανεχθεί αυτό που αποκαλεί πρόβα εισβολής στο κατώφλι του. Στο μεταξύ τρία κινεζικά πλοία, συμπεριλαμβανομένου του αεροπλανοφόρου Shandong, πέρασαν από τα στενά της Ταϊβάν

6.Στην αεροπορική βάση Ramsteinτης Γερμανίας έχει την βάση της η ομάδα επαφής για την άμυνα της Ουκρανίας,  είναι μια συμμαχία 54 χωρών που υποστηρίζουν στρατιωτικά την Ουκρανία ενάντια στη Ρωσία.

7. Δανία και  Ολλανδία θα ηγηθούν του ευρωπαϊκού συνασπισμού στην παροχή εκπαίδευσης F-16 σε Ουκρανούς πιλότους. Η Νορβηγία, το Βέλγιο, η Πορτογαλία και η Πολωνία έχουν ήδη προσφερθεί να συνεισφέρουν στην εκπαίδευση  

8. Αμερικανοί ετοιμάζονται να εντάξουν την Ταϊβάν κάτω από την ‘’πυρηνική ομπρέλα’’ των Ηνωμένων Πολιτειών, μια τέτοια κίνηση θα έκανε τον πόλεμο με την Κίνα πολύ πιο πιθανό…

9. Οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι : ‘’Θα κατακτήσουμε το Ιράν σύντομα’’ ΣΧΟΛΙΟ: δεν ξαφνιαστήκατε με αυτό ; υποτίθεται ότι οι Αφγανοί Ταλιμπάν είναι εναντιον της Αμερικης όπως είναι και το Ιραν, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΔΙΟΥ; μήπως γι’αυτο οι Αμερικανοί, έχουν αφήσει στο Αφγανιστάν, όπλα υψηλής τεχνολογίας αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων στα χέρια των Ταλιμπάν; ο εξοπλισμός προμηθεύτηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες στον Αφγανικό Εθνικό Στρατό και περιελάβανε οχήματα ανθεκτικά στις νάρκες, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και Humvees,  οι Ταλιμπάν  αντάλλαξαν τα  φθαρμένα AK-47 με αμερικανικής κατασκευής M-4 και M-16…..με θερμικές απεικονίσεις. Το παιγνίδι που θα παιχτεί στο Αφγανιστάν έχει σχεδιαστεί για να οδηγηθεί ο πλανήτης στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν κατέστησε σαφές στην Ουκρανία ότι ευνοεί μια κλιμάκωση των μαχών και όχι τον τερματισμό τους, ως ευκαιρία για να ‘’αποδυναμώσει’’ τη Ρωσία, έναν γεωστρατηγικό αντίπαλο μαζί με την Κίνα.

Η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung δημοσίευσε ένα άρθρο με πληροφορίες ότι η Ουκρανία ζήτησε από το Βερολίνο να στείλει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς Taurus, ένας πύραυλος μεγάλου βεληνεκούς Taurus φτάνει σε απόσταση  500 χλμ. Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με το από πού εκτοξεύουν οι ουκρανικές δυνάμεις τους πυραύλους τους, θα είναι δυνατό να χτυπήσουν τη Μόσχα και άλλους στόχους κοντά στη ρωσική πρωτεύουσα. 

Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Μιχαήλ Μπογκντάνοφ επανέλαβε ότι η Μόσχα πήρε τη στρατηγική απόφαση να «επιστρέψει στην Αφρική» λόγω των τρεχουσών γεωπολιτικών αλλαγών.

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

loading...