GEWKWN: ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

 

 

ΕΛΛΗΝΑ, Γύρνα σ’εκείνα που σε έκαναν Άνθρωπο, η ώρα η μεγάλη πλησιάζει

ΕΛΛΗΝΑ, έρχεται η ώρα της αλήθειας, σηκώσου όρθιος και κοίταξε μπροστά, πέταξε από πάνω σου τα μιαρά παράσιτα που σκυλεύουν το αθάνατο πνεύμα σου! Γύρνα σε εκείνα που σε έκαναν Άνθρωπο……

Όπου κοιτάξω γύρω μου, βλέπω μελαγχολία, κεφάλια σκυφτά, ταπείνωση….. Σε έκαναν να πιστέψεις πως είσαι γονατισμένος…… Όσα και να σου πάρουν, όσο και να σε χτυπήσουν, την ψυχή σου δεν μπορούν να την κλέψουν…. Δε μπορούν να σε γονατίσουν αν δε σκύψεις μόνος σου…..

Κατάφεραν να σου κλέψουν την οργή…. την φυλάκισαν στην σιωπή σου και πατούν πάνω της….. Τώρα πια δεν έχεις να φοβηθείς για τίποτα…… στα πήραν όλα!

Δεν έχεις δικαίωμα όμως να επιτρέψεις να σου κλέψουν την σπίθα από τα μάτια, την αξιοπρέπεια που κλείνει το χαμόγελό σου, τη φλόγα από τα μάτια των παιδιών σου…..

Γιατί τότε θα είσαι πραγματικά νεκρός Έλληνα…… νεκρός και ανάξιος!!!!

Το χρωστάς στα απορημένα μάτια των μικρών παιδιών….. Το χρωστάς στο χώμα που πατάς….. Το χρωστάς σε σένα…… Όσα έρχονται, είναι πίσω σου Έλληνα! Γύρνα, δες τα , αφουγκράσου την Ιστορία σου, γίνε ένα μαζί της….. Λακεδαίμων

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ, η ώρα η μεγάλη πλησιάζει, το λένε όλοι εκείνοι που δοκιμάζουν καθημερινά το φαρμάκι που ξερνά η λύσσα των άθεων και προδοτών ηγετών της πατρίδας μας, άθεοι ηγέτες κτύπησαν αμείλικτα την Ορθοδοξία, την Ελληνική Παιδεία, την ελληνική ιστορία τα οποία σεβάστηκαν και μιμήθηκαν άλλοι λαοί, λύσσαξαν κυριολεκτικά και προσπαθούν να επινοήσουν τα πιο απίθανα αλλά και απάνθρωπα μέσα για να κτυπήσουν την θέληση των Ελλήνων.

Ας μαζέψουμε τα κουρέλια της Γαλανόλευκης που οι άθεοι προδότες ηγέτες, άρπαξαν και την κουρέλιασαν, και να την υψώσουμε ξανά ψηλά σε μια Ελεύθερη Πατρίδα……

ΕΛΛΗΝΕΣ υπομονή, έρχεται η πολιτειακή ανατροπή που θ’ αλλάξει τα πάντα, θα μάς απαλλάξει από τον καρκίνο των Κομμάτων και των κάθε λογής παρατρεχάμενων τους, εντός και εκτός. Μη γονατίζεις μπροστά σε εκείνους που όφειλαν να σου μιλούν κοιτώντας το χώμα…..

Έλληνα δεν είσαι αδύναμος, έχεςι δύναμη! Την δύναμη σου την κληρονόμησες από τους προγόνους σου! Αυτή η δύναμη έχει περάσει στο DNA σου και εκφράζεται με την πίστη σου, τα έθιμά σου, τους θρύλους σου τις παραδόσεις σου, τους μύθους και τα παραμύθια σου!

Πάντα αποτελούσες το υπόδειγμα της ανθρωπότητας γιατί αυτός ήταν ο ρόλος σου….. Και πάντα σε μια δύσκολη στιγμή γίνεσαι ένα με το παρελθόν σου και γιγαντώνεσαι μέσα από αυτό…..

loading...