Elon Musk: O George Soros μού θυμίζει σατανικούς χαρακτήρες κόμιξ – Σιχαίνεται και μισεί την ανθρωπότητα

Κατά μέτωπο επίθεση κατά του μεγαλοεπενδυτή George Soros εξαπέλυσε ο ιδρυτής και CEO της Tesla, αλλά και ιδιοκτήτης του Twitter, Εlon Musk, αφότου το Soros Fund Management πούλησε το ποσοστό μετοχών που κατείχε στην αυτοκινητοβιομηχανία Tesla.
Έτσι, χωρίς καμία προφανή πρόκληση, έγραψε στο Twitter πως ο 92χρονος επιχειρηματίας και μεγαλοεπενδυτής του θυμίζει τον «κακό» του κόμικ X-men, Magneto, o οποίος, όπως υποδηλώνει το όνομά του, μπορεί να δημιουργήσει και να ελέγξει μαγνητικά πεδία.

Ο Μusk δεν έδωσε άλλη εξήγηση, αν και μάλλον ό,τι είπε δεν αφορά τις δραστηριότητες του Soros με τους μαγνήτες.
Υπενθυμίζεται πως η ιστορία του Μagneto συμπίπτει με αυτή του κόμικ, καθώς και οι δύο είναι επιζώντες του Ολοκαυτώματος.
Η προσωπικότητα του Magento περιγράφεται ως ο Malcolm X στο Professor X του Martin Luther King, ενώ ένας άλλος συγγραφέας είχε συγκρίνει τον Μagnet με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Menachem Begin.
Ο Brian Krassenstein, συγγραφέας και επιχειρηματίας, έγραψε στο Twitter ότι οι εμπειρίες του Magneto διαμόρφωσαν την οπτική του, καθώς και την ενσυναίσθησή του.
Είπε δε ότι ο Soros δέχεται επίθεση «για τις καλές του προθέσεις, διότι ορισμένοι Αμερικανοί πιστεύουν ότι είναι κακές απλώς και μόνο επειδή διαφωνούν με τις πολιτικές πεποιθήσεις του».
Ο Musk απάντησε ότι ο Soros θέλει «να διαβρώσει τον ιστό του ανθρώπινου πολιτισμού
Ο Soros μισεί την ανθρωπότητα».

Ο Musk δεν απάντησε στην ερώτηση του Krassenstein σε ποια βάση στηρίζει αυτόν τον ισχυρισμό.
Επισημαίνεται πως ο Soros είναι πίσω από το Open Society Foundations, το οποίο χρηματοδοτεί προοδευτικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, που συχνά στοχεύουν στην προστασία της ελευθερίας του Τύπου και των πολιτικών δικαιωμάτων.
Ο αδελφός του Krassenstein, Εd, από την άλλη, έβαλε κατά του Musk, υπερασπιζόμενος τον Soros.
«Αν πρόκειται να ισχυριστείς ότι κάποιος μισεί την ανθρωπότητα, πρέπει να εξηγήσεις.
Αυτή είναι μια μεγάλη κατηγορία.
Το αστείο είναι ότι πιστεύω ότι ο Elon αγαπά την ανθρωπότητα.
Ίσως αυτό είναι πιο ανησυχητικό για μένα» έγραψε στο Twitter σε έναν χρήστη.
Άλλοι δεν ήταν τόσο συμπονετικοί.
Ο Yair Rosenberg, συγγραφέας του Atlantic, τόνισε ότι ο Soros και ο Magneto είχαν εντελώς διαφορετικές κοσμοθεωρίες.

O George Soros διαψεύδει ότι… πέθανε: «Είμαι ολοζωντανός και υγιής»

Στο μεταξύ, παρών στη… ζωή αναγκάστηκε να δηλώσει ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros, καθώς η είδηση πως έχει πεθάνει, είχε «κατακλύσει» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες.
Οι αναρτήσεις στα social media που υποστήριζαν ότι ο επενδυτής πέθανε από καρδιακή προσβολή προκάλεσαν σύγχυση στους χρήστες.
Ωστόσο, εκπρόσωπος του, επιβεβαίωσε ότι είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του και ότι οι φήμες περί πρόωρου θανάτου του ήταν ψευδείς.
Η ψεύτικη είδηση επηρέασε αρκετά τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Εκτός από τη δήλωση του εκπροσώπου του George Soros, διάψευση ανέβηκε και στον λογαριασμό του δισεκατομμυριούχου στο Twitter.

loading...