ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΚΗΔΕΣ Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ”

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου – 

 

Χασαπομάχαιρα έχουν βγει στο κόμμα “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος”! Σε ένα ακόμη αρχηγικό κόμμα της καταταλαιπωρημένης λαϊκής δεξιάς, ή όπως θέλουν να λέγουν εκείνοι – οι αρχηγίσκοι – της “πατριωτικής δεξιάς”! Η “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος”, ως συνέχεια του “Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός – Γιώργος Καρατζαφέρης”, αλλά και του κόμματος “Ανεξάρτητοι Έλληνες – Πάνος Καμμένος”!

Ένα ακόμη κόμμα ιδιοκτησίας του ιδρυτή, που προσπαθεί να το διοικήσει με αυταρχισμό, παίζοντας παιχνίδια Εξουσίας!

Όπως ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη που ψήφισε η Κ.Ο. το πρώτο καταστροφικό Μνημόνιο για την Πατρίδα και τον λαό της και συμμετείχε με 4 Υπουργούς (Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Αστέριος Ροντούλης και Γεώργιος Γεωργίου) στην κατοχική κυβέρνηση του διεθνή τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου, που εφηύραν το PSI, δηλαδή την καταλήστευση των ομολογιούχων! Όταν καταστράφηκαν 12.500 χιλιάδες ομολογιούχοι στην Ελλάδα, όταν καταστράφηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία!

Όπως οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, που έβαλαν πλάτη συγκυβερνώντας με τον διεθνιστικό ΣΥΡΙΖΑ και καταστρέφοντας την Ελλάδα!

Δυο ξένοι ήταν στο ίδιο κόμμα, οι κύριοι “χέρι-χέρι” με τον Καρατζαφέρη…

Ας επιστρέψουμε όμως στα χασαπομάχαιρα που βγήκαν στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, όπου παίζονται παιχνίδια που βολεύουν μόνο τη Νέα Δημοκρατία.

Από την μια ο αυταρχικός Πρόεδρος του κόμματος μιλάει για αποστάτες που μεθόδευαν υπόγειες συμφωνίες με τη Ν.Δ. χωρίς να παρουσιάζει αποδείξεις, και από την άλλη ο πρώην Βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης, (μαζί με την Αναστασία Αλεξοπούλου) να μιλάει για “πολιτική εγκληματική οργάνωση Βελόπουλου”!

Με καταγγελίες περί “μαύρων” χρημάτων που πήγαιναν στα ταμεία του κόμματος και που είναι άγνωστη η διαδρομή τους.

Με μηνύσεις που κατατίθενται και από τις δυο πλευρές, όπου οι επί 4 χρόνια καλοί φίλοι πορεύονταν “χέρι-χέρι” όπως τους είχε εκπαιδεύσει ο κοινός αρχηγός τους κατά το παρελθόν Γιώργος Καρατζαφέρης!

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πολιτικής συμβίωσης, ξαφνικά αυτό ξεφτιλίζονται και προσπαθούν να μας πείσουν πως χάθηκε αίφνης η εμπιστοσύνη μεταξύ τους!

Βέβαια αυτή η ιστορία είναι για τους αδαής και όχι για τους ψαγμένους περί των πολιτικών ζητημάτων! Αφού Βελόπουλος και Μυλωνάκης ήταν εδώ και πολλούς μήνες, δυο ξένοι στο ίδιο κόμμα!

Και είχε ενημερωθεί από το παρακάτω δημοσίευμά μου στις 22 Αυγούστου 2022, ο Αντώνης Μυλωνάκης, όπου μιλούσα για “Ανταρσία” στην “Ελληνική Λύση”… λέγοντας τα παρακάτω:

«…Ενώ λοιπόν στη ΝΔ ηχούν πολύ έντονα τα τύμπανα πρόωρων εκλογών, ή “αντικατάστασης” του Πρωθυπουργού με άλλο πρόσωπο από την Κ.Ο. της, βρισκόμαστε στην εποχή που ο ψηφοφόρος δεν έχει επιλογή!

Η λαϊκή κραυγή, που λέγει, ούτε ΝΔ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, συνεχώς αυξάνει! Και δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση! Δεν υπάρχει πολιτική ελπίδα στον ορίζοντα!

Αφού και η “Ελληνική Λύση” συνεχώς ξεφουσκώνει! Ένα κόμμα που “δοκιμαστικά” ψήφισαν το 2019 το 3,7% του λαού μας!

Το κόμμα που μπορούσε σε αυτήν την τριετία να έχει εκτινάξει τα ποσοστά του εκμεταλλευόμενο την κατρακύλα της ΝΔ! Αλλά πως να γίνει αυτό, όταν δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν οι αγκυλώσεις του αρχηγού;

Ο οποίος διακατέχεται από φοβικά σύνδρομα αρπαγής του κόμματός του, όταν παντού βλέπει “δαίμονες”;

Έτσι όλη αυτήν την 3ετία βρίσκεται η “Ελληνική Λύση” μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας!

Το τελευταίο όμως διάστημα υπάρχει και εσωκομματική αντιπαλότητα – όπως με πληροφορούν – που χτυπάει κόκκινο!

Στα κάγκελα μου λένε πως είναι ο Βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Βιλιάρδος και Αντιπρόεδρος του κόμματος, καθώς και ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Αντώνης Μυλωνάκης!

Δυο τα τελευταία ζητήματα της οξύτατης πολιτικής αντιπαράθεσης των δυο προαναφερόμενων με τον Κυριάκο Βελόπουλο!

Οι Βιλιάρδος και Μυλωνάκης θεωρούσαν πως το κόμμα έπρεπε να παραβρεθεί στη γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο! Αντίθετη όμως άποψη είχε ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο οποίος τους έθεσε απαγορευτικό! Το οποίο όμως έσπασε ο Βασίλης Βιλιάρδος και παραβρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο!

Υπάρχει βέβαια και η εξήγηση, όπως με ενημερώνει η πηγή του από την “Ελληνική Λύση”! Η αιτία του κακού είναι ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος, έχει κλειδώσει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας με τον Γιάννη Μάζη, καθηγητή Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας στο ΕΚΠΑ (μακάρι να μην είναι αλήθεια) και έτσι “περισσεύει” ο Βασίλης Βιλιάρδος! Ο οποίος θα μπορούσε να μεταπηδήσει στο αντίστοιχο ψηφοδέλτιο της ΝΔ σε εκλόγιμη θέση!

Για τον Αντώνη Μυλωνάκη λέγεται, ότι τον έχει ενοχλήσει η συνεχής παρουσίαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού alert, του ταμεία του κόμματος Στέλιου Φωτόπουλου, αλλά και επίσημου διαχειριστή των χρημάτων που εισπράττει η “Ελληνική Λύση” από την Ευρωπαϊκή Βουλή! Ο οποίος θα πολιτευτεί στην Ανατολική Αττική! Εκεί που πολιτεύεται δηλαδή, και όπου εκλέχτηκε ο Αντώνης Μυλωνάκης!

Έτσι πιστεύουμε, πως ο “πόλεμος” στην “Ελληνική Λύση” μόλις ξεκίνησε!»!

Συστρατεύονται για να μας σώσουν…

Αυτή η ολομέτωπη σύγκρουση Βελόπουλου – Μυλωνάκη, ήταν ωστόσο ολέθρια για την “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος”, αφού πριν από αυτήν, το κόμμα σε όλες τις δημοσκοπήσεις ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας! Ακροβατώντας οριακά για την είσοδό του στη νέα Βουλή!

Σήμερα, πρώτος από όλους ο αυταρχικός αρχηγός του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος, αντιλαμβάνεται πως μένει απ΄ έξω από το “μεγάλο φαγοπότι” των κοινοβουλευτικών κομμάτων!

Αντιλαμβάνεται, ότι θα έχει πολύ σύντομα την τύχη του ΛΑΟΣ και των ΑΝΕΛ, αλλά και άλλων κομμάτων διαττόντων αστέρων, όπως της “Ένωσης Κεντρώων” και του “Ποταμιού” που ο λαός τους ψήφισε και σύντομα τους κατάλαβε και στη συνέχεια τους καταψήφισε! Κόμματα θνησιγενή με ημερομηνία λήξεως!

Έτσι ο Κυριάκος Βελόπουλος παίζει λίγο πριν την καταστροφή, το τελευταίο του χαρτί!

Μετριάζει την αυταρχικότητά του και την πολιτική του ανασφάλεια, καλώντας σε “πανστρατιά αγνούς αγωνιστές και πατριώτες και όχι πατριδοκάπηλους και επαγγελματίες της πολιτικής”!

Στο σημείο αυτό δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω, πως σπούδασε καλά τα γράμματα στο πολιτικό σχολείο του πρώην αρχηγού του Γιώργου Καρατζαφέρη!

Έμαθε πολύ καλά πως να κάνει λογοπαίγνια που κάνουν το μαύρο – άσπρο!

Σε αυτό όμως το πολιτικό μανιφέστο, σαν εκείνα των αριστερών, μας θυμίζει πως ο ίδιος, σε όλη την πολιτική του πορεία έχει αποδείξει ότι υπηρετεί Αξίες και όχι αξιώματα!

Βαρυσήμαντες δηλώσεις, αλλά “είναι αργά για δάκρυα Στέλλα”!

Οι πατριώτες του γυρίζουν την πλάτη και σίγουρα να εισπράξει τη Νέμεση!

Βέβαια στο κάλεσμά του θα ανταποκριθούν παλαιολιθικά πολιτικά κομμάτια, όπως πρώτος ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ, ακολούθως ανεξάρτητος, αφού περιηγήθηκε σε άλλα πολιτικά μονοπάτια, λαγών του Συστήματος Εξουσίας, αναγνώρισε για την κίνηση Βελόπουλου:

«H δήλωση-πρόσκληση Βελόπουλου για πανστρατιά των πατριωτικών κομμάτων μετά από τις εκλογές της 21/5 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και δείχνει πολιτική ωριμότητα. Στην επόμενη Βουλή, που επιφυλάσσει δεινά για τον Ελληνισμό, πρέπει να υπάρχει ισχυρή και αρραγής εθνική αντιπολίτευση»!

Αντιπολίτευση με τον Βελόπουλο, τον Μπογδάνο, τον Εμφιετζόγλου, τον Κουρτζίδη, τον Ροντούλη, τον Αϊβαλιώτη, τον Κανελλόπουλο!

Θου κύριε  φυλακήν τω στόματι μου!!

 

loading...