Φοβερές καταστάσεις θα ζήσουμε !Έρχεται η …καταστροφή !!! Αυτό θα ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ- Οι προφητείες

Aποκαλύψεις που θα ανατριχιάσουν όλο τον ΚΟΣΜΟ!
Κοινοποιήστε το να πάει παντού!!

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!

Ορισμός της τεχνητής νοημοσύνης

Η τεχνητή νοημοσύνση αναφέρεται στην ικανότητα μιας μηχανής να αναπαράγει τις γνωστικές λειτουργίες ενός ανθρώπου, όπως είναι η μάθηση, ο σχεδιασμός και η δημιουργικότητα.

Η τεχνητή νοημοσύνη καθιστά τις μηχανές ικανές να ‘κατανοούν’ το περιβάλλον τους, να επιλύουν προβλήματα και να δρουν προς την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου. Ο υπολογιστής λαμβάνει δεδομένα (ήδη έτοιμα ή συλλεγμένα μέσω αισθητήρων, π.χ. κάμερας), τα επεξεργάζεται και ανταποκρίνεται βάσει αυτών.

Τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης είναι ικανά να προσαρμόζουν τη συμπεριφορά τους, σε ένα ορισμένα βαθμό, αναλύοντας τις συνέπειες προηγούμενων δράσων και επιλύοντας προβλήματα με αυτονομία.

Ποια η σημασία της τεχνητής νοημοσύνης;

Μερικές τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης έκαναν την εμφάνισή τους εδώ και περισσότερο από 50 χρόνια. Η εξέλιξη, ωστόσο, των ηλεκτρονικών υπολογιστών, η διάθεση αναρίθμητων δεδομένων και νέων αλγορίθμων επέτρεψαν την ταχύτατη ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία αποτελεί προτεραιτότητα της ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες της ΤΝ και μάθετε πώς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θέλει να διαμορφώσει τη νομοθεσία για την τεχνητή νοημοσύνη.

Παρότι επηρεάζει ήδη την καθημερινότητά μας, η τεχνητή νοημοσύνη αναμένεται να επιφέρει ακόμα τεράστιες αλλαγές και να παίξει κεντρικό ρόλο στη ψηφιακή μεταμόρφωση της κοινωνίας μας.

loading...