Υποψηφιότητα Τσίπρα στις Σέρρες… …Όλοι μια συμμορία είναι !

του Παναγιώτη Τραϊανού – 

Ο Τσίπρας για άλλη μία φορά απέδειξε ότι είναι το πιο πιστό δουλικό τής Νέας Τάξης …Ο πιο υπάκουος υπηρέτης τού ντόπιου πολιτικού κατεστημένου. Κάνει πάντα ό,τι τους βολεύει χωρίς καμία αντίδραση. Πάνω απ’ όλα όμως αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι όλοι αυτοί που μας κυβερνούν στην εποχή των Προδοσιών και των Μνημονίων είναι μια ενιαία συμμορία. Παριστάνουν ως «ηθοποιοί» τους αριστερούς ή τους δεξιούς, αλλά, όπως ΠΑΝΤΑ, αποδεικνύεται ότι υπηρετούν μόνιμα τα ίδια αφεντικά …Τα ίδια ξένα αφεντικά. Το απέδειξαν με τα Μνημόνια και τα Δημοψηφίσματα και το επανέλαβαν με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο ένας βοηθάει τον άλλο, για να επιβιώσουν και να ελέγξουν όλοι μαζί το «μαγαζί» με το όνομα «ΕΛΛΑΣ». Δυστυχώς μας «δουλεύει» μέχρι κι ο Τσίπρας, ο οποίος σήμερα με τη «χλιαρή» αντιπολίτευσή του προσπαθεί να βοηθήσει τον Μητσοτάκη να σωθεί στην ηγεσία τής ΝΔ, προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι τού δικομματισμού. Την ώρα που ο κόσμος χάνεται, αυτός ασχολείται με τους ΛΟΑΤΚΙ και τους γάμους των gay. Πετάει τη «μπάλα» στην «κερκίδα», για να κερδίσει τις εκλογές ο «εκλεκτός» τού Σβαμπ και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Όμως, με την υποψηφιότητά του στις Σέρρες ξεπερνάει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό …Σπάει ακόμα και τα δικά του ρεκόρ. Εκεί πηγαίνει ως υποψήφιος, για να «σώσει» τον Καραμανλή …Τον γνωστό γόνο τής οικογένειας, που, εξαιτίας της, η Αριστερά τρώει ψωμάκι, επειδή «δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά». Γιατί υπήρχε αυτή η ανάγκη; …Γιατί, μετά το τεράστιο έγκλημα στα Τέμπη, είναι βέβαιο ότι ο Καραμανλής έχει πρόβλημα επανεκλογής στις Σέρρες …Είναι βέβαιον ότι η τοπική κοινωνία —όπως και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία— δεν τον συγχώρεσε για τον ολέθριο ρόλο του στο θέμα των Τεμπών. Ως εκ τούτου οι ανταγωνιστές συνυποψήφιοί του είναι βέβαιον ότι εκεί έχουν βρει την «αδυναμία» του και εκεί τον «χτυπάνε». Δεν είχαν ποτέ άλλοτε την ευκαιρία να «απειλήσουν» τη θέση ενός «διορισμένου» από το «ιερατείο» γόνου. Είτε φανερά είτε στα κρυφά, εκεί προσπαθούν να του κάνουν «ζημιά» …Να κάνουν «ζημιά» στον άεργο κι ανεπάγγελτο γόνο, που μόνον με το όνομά του ανέλαβε μια υπεύθυνη κυβερνητική θέση και το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν δεκάδες αθώοι πολίτες. Αυτόν τον απελπισμένο κι ανίκανο να σωθεί μόνος του Καραμανλή έσπευσε να βοηθήσει ο Τσίπρας …Να μη χαθεί το «τζάκι» τής Δεξιάς.

Πώς γίνεται αυτό; …Με έναν πολύ απλό τρόπο. Η εμφάνιση του Τσίπρα ως υποψήφιου στις Σέρρες αλλάζει την «ατζέντα» των τοπικών εκλογών. Κάνει την επανεκλογή τού «εγκληματία» των Τεμπών μείζον πολιτικό θέμα. Η εμφάνιση του Τσίπρα, ως πρόσωπο, μετατρέπει την τοπική εκλογική μάχη σε μια δήθεν σύγκρουση «κορυφής». Ο Τσίπρας πάει εκεί για να «θυμίσει» στους Σερραίους ότι η πόλη τους δεν είναι μια τυχαία πόλη, παρά είναι το «προπύργιο» του Καραμανλισμού …Η «ταυτότητα» που η τοπική κοινωνία πρέπει να προστατεύσει, έστω και κάνοντας τα στραβά «μάτια» σε εγκλήματα κι ανικανότητες …Αυτό είναι το «σανό» που θα πουλήσει η αριστεροδεξιά «συμμορία» των μνημονιακών στους Σερραίους. Ο εκπρόσωπος του μεγάλου «τζακιού» τής Δεξιάς θα συγκρουστεί με τον ίδιο τον αρχηγό τής Αριστεράς. Θα παρατήσει για λίγες ημέρες ο Τσίπρας την παραθαλάσσια έπαυλη των «πεντακοσίων» ευρώ τού Σουνίου και θα δώσει τη μάχη του από κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου των Σερρών.

Ξαφνικά δηλαδή το πεδίο σύγκρουσης στην εκλογική «αρένα» των Σερρών αλλάζει. «Μετακινείται» και φεύγει από εκεί που συμφέρει τους άσημους κι άγνωστους Σερραίους ανταγωνιστές συνυποψηφίους τού Καραμανλή …Θα πάει στο περιθώριο η υπόθεση των Τεμπών, γιατί θα αλλάξουν οι προτεραιότητες στις κάλπες των Σερρών. Ξαφνικά όλοι οι αντίπαλοι του Καραμανλή θα «χαθούν» μπροστά στα θέματα της «υψηλής» πολιτικής που θα αφορούν την ιδεολογία και την παράταξη …και όχι τα «πεζά» θέματα των «τρένων» και των «τηλεδιοικήσεων» …Μπροστά στα θέματα που «ΜΟΝΟΝ» ένας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ δικαιούται και μπορεί να διαχειριστεί στο όνομα της παράταξης και των ΣΕΡΡΩΝ. Ξαφνικά θα πέσει πολιτική «γκλαμουριά» στις Σέρρες με τους «κορυφαίους» τής Αθήνας να «κονταροχτυπιούνται» για ιδεολογικά θέματα …Θα μεταφερθεί το «Κολωνάκι» στις «γειτονιές» τους …Θα γεμίσουν τα καφενεία με τους με «πραιτοριανούς» τής Αθήνας. Ο Καραμανλής θα δώσει «μάχη» με τον ίδιο τον αρχηγό τής Αριστεράς …Τύφλα να ‘χει ο Γράμμος και το Βίτσι! …Μια «μάχη», την οποία δεν μπορούν να τη δώσουν οι άλλοι υποψήφιοι νεοδημοκράτες …οι «ποταποί» …οι «ασήμαντοι» …οι «τιποτένιοι» …οι «τυχαίοι» …η «πλέμπα» …Μια «μάχη» πολιτική, ιδεολογική και εθνική, την οποία μπορούν να τη δώσουν ΜΟΝΟΝ οι «εκλεκτοί» τής Δεξιάς …Οι «γαλαζοαίματοι» της πολιτικής μας «σκηνής» …όπως ο «μπούλης» τού καραμανλισμού κι ο «καδρόνιας» του Αλαβάνου.

Μιλάμε για μεγαλεία. Ο ανεπάγγελτος, άεργος και άχρηστος της Δεξιάς θα «μονομαχήσει» με τον ανεπάγγελτο, άεργο κι επίσης άχρηστο της Αριστεράς …Αυτός, που «ανατρέπει» τρένα, θα συγκρουστεί μ’ αυτόν που «ανατρέπει» Δημοψηφίσματα. Μέχρι και τα βουβάλια τού Στρυμόνα θα κάνουν στην άκρη, για να παραχωρήσουν τον σερραϊκό κάμπο στους «μονομάχους» …Τρόμος έχει πιάσει τα βατράχια τού βάλτου, που θα νιώσουν τη γη να σείεται κάτω από τα πόδια τους …Τόσο μεγάλη και βαρυσήμαντη θα είναι η «μάχη» των «θηρίων» στις Σέρρες —δίπλα στον λέοντα της Αμφίπολης—. Ποπ-κορν κι αναψυκτικά να μη ξεχάσουμε να πάρουμε, για να παρακολουθήσουμε αυτήν τη «γιγαντομαχία»! …Θα «πονέσουν» τα μάτια μας μ’ αυτά που θα δούμε …Φορτηγά με τόνους σωτήριου «σανού» από την Κουμουνδούρου μόλις πέρασαν τα διόδια της Κατερίνης με κατεύθυνση τις Σέρρες …Προφανώς —και λόγω εσωτερικής πληροφόρησης— δεν είχε εμπιστοσύνη ο Καραμανλής να το κουβαλήσει στις Σέρρες με τα τρένα!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

loading...