ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ONE-EYE (ΕΝΟΣ ΜΑΤΙΟΥ): Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
Μετάφραση: Απολλόδωρος* – 

Thanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές φωτογραφίες διασημοτήτων που κρύβουν το ένα μάτι; Σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Στην πραγματικότητα, το σημάδι του One-Eye έχει ένα βαθύ νόημα και αποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός σχετικά με τις δυνάμεις που υπάρχουν. Αυτό το άρθρο εξετάζει την προέλευση και το νόημα του αναπόφευκτου σημείου One-Eye.

Το σήμα One-Eye είναι ένα από τα πιο επαναλαμβανόμενα θέματα στο The Vigilant Citizen, επειδή είναι επίσης ένα από τα πιο επαναλαμβανόμενα θέματα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια των ετών, αυτή η ιστοσελίδα έχει αναδείξει εκατοντάδες και εκατοντάδες ξεκάθαρες περιπτώσεις όπου μεγάλοι καλλιτέχνες, μοντέλα, διασημότητες, πολιτικοί και δημόσια πρόσωπα πόζαραν με το ένα μάτι κρυμμένο.

Το σημάδι είναι παντού: Σε μουσικά βίντεο, σε εξώφυλλα περιοδικών, σε αφίσες ταινιών, σε διαφημίσεις κ.ο.κ. Ο τεράστιος αριθμός αυτών των φωτογραφιών είναι απλώς συγκλονιστικός. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα γεγονότα, η επαναλαμβανόμενη εμφάνιση του σημείου One-Eye απλά δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα σύμπτωσης. Πράγματι, υπάρχει μια σαφής προσπάθεια να εμφανίζεται παντού αυτό το σήμα.

Γιατί λοιπόν υπάρχει αυτό το σημάδι παντού και τι σημαίνει; Ακολουθεί μια ματιά στο διαχρονικό και υπερβατικό σύμβολο του Ματιού.

loading...