Τι θα κάνει ο Κασιδιάρης μετά το μπλόκο του Αρείου Πάγου;

Το σχέδιο πολιτικής δολοφονίας των «Ελλήνων» εκτελέστηκε –

Οι έλληνες δικαστές φοβούνται να αντιπαρατεθούν με την Κυβέρνηση, φοβούνται να ερμηνεύουν κατά το ορθόν το Σύνταγμα… οπότε η απόφαση είναι προειλημμένη
Το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου με 9 ψήφους κατά θα αποκλείσει το Εθνικό κόμμα Έλληνες.
Όλες οι ενέργειες που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι ο Άρειος Πάγος από θεματοφύλακας του Συντάγματος έχει μετατραπεί σε θεματοφύλακα φωτογραφικών νόμων.
Οι δικαστές είναι φοβισμένοι ή φοβικοί, άτολμοι και αδύναμοι, στην Ελλάδα αυτά τα περί 3ης εξουσίας είναι αέρας κοπανιστός…
Οι έλληνες δικαστές φοβούνται να αντιπαρατεθούν με την Κυβέρνηση, φοβούνται να ερμηνεύουν κατά το ορθόν το Σύνταγμα… οπότε η απόφαση είναι προειλημμένη.
Προφανώς και θα σπεύσουν τα κόμματα… ή κάποια εξ αυτών κυρίως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν ένα συνταγματικό φαιδρό νόμο που αποκτάει όμως νομιμοποίηση από τον Άρειο Πάγο… να δηλώσουν ότι νίκησε η δημοκρατία, νίκησε το συνταγματικό τόξο, νικήθηκαν οι φασίστες και άλλα τέτοια ανόητα.
Οι δυνητικοί 300.000 έλληνες που θα ψήφιζαν Έλληνες είναι πολίτες που αξιολογούν την πολιτική κατάσταση διαφορετικά και προφανώς δεν είναι φασίστες, αυτοπροσδιορίζονται ως πατριώτες.
Επίσης όσο και εάν δεν αρέσει αυτό ο Κασιδιάρης ο οποίος έχει καταδικαστεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατηγορείται για ρητορική μίσους και όχι για την δολοφονία Φύσσα…
Ο Φύσσας χρησιμοποιήθηκε από τον Σαμαρά και τον Ντογιάκο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σήμερα… για να καταδικάσουν ένα κόμμα που ήταν εκτός συστημικού τόξου ήταν πολιτική μεθόδευση.
Αυτά είναι ιστορία.

Έως τις 5 Μαίου 2023 το Α1 τμήμα θα ανακοινώσει το εξής… το Εθνικό κόμμα Έλληνες δεν μπορεί να κατέλθει στις εκλογές γιατί ο Κασιδιάρης υποψήφιος Βουλευτής είναι καταδικασμένος και όχι τελεσίδικα όπως ορίζει το Σύνταγμα αλλά ο νέος νόμος που ψήφισε η Βουλή έχει ισχύει.
Με νομικίστικα τερτίπια θα νομιμοποιήσουν ένα αντισυνταγματικό νόμο.
Δεν είναι τυχαίο ότι κόπηκαν άλλα 3 κόμμα πριν φθάσουν στον Άρειο Πάγο… δύο εξ αυτών Νικολόπουλος και Κωνσταντοπούλου προσπαθούσαν να υποβάλλουν τα ψηφοδέλτια προς έγκριση και… τα συστήματα δεν λειτουργούσαν.
Συνέβησαν πολλά παρανοϊκά, κόμματα κόπηκαν λόγω μηνύσεων από άλλα κόμματα και φθάσαμε στο σημείο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να υποβάλλουν υπομνήματα παρουσιάζοντας φωτογραφικό υλικό μελών του Εθνικού Κόμματος Έλληνες… για να αποδείξουν ότι ο πραγματικός αρχηγός των Ελλήνων είναι ο Κασιδιάρης…
Πραγματικά γελοία διαδικασία…

Τι θα κάνει το Εθνικό κόμμα Έλληνες;

Εφόσον κοπεί το Εθνικό κόμμα Έλληνες αυτό σημαίνει ότι έχει τις εξής επιλογές

1)Στις εκλογές στις 21 Μαίου 2023 να δώσει γραμμή ο Ηλίας Κασιδιάρης να υποστηρίξουν άλλο κόμμα.
Να δώσει γραμμή για τιμωρητική ψήφο κατά της ΝΔ που ηγήθηκε του Συνταγματικού πραξικοπήματος.

2)Να αναμένει το Εθνικό κόμμα Έλληνες το αποτέλεσμα των εκλογών.
Εάν σχηματίσουν κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τις πρώτες εκλογές με Μητσοτάκη πρωθυπουργό και εφόσον τα κόμματα εκτός Βουλής υπερβαίνουν το 8,5% με 9%, τότε θα υπάρξει κυβέρνηση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ με 153 βουλευτές.
Το bankingnews έχει αναφέρει ότι αυτό το σενάριο έχει μεγάλο ποσοστό επιβεβαίωσης.
Στην περίπτωση αυτή… το Εθνικό κόμμα Έλληνες θα πρέπει να στραφεί στις δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

3)Εάν λόγω εκλογικών ποσοστών το άθροισμα ΝΔ με ΠΑΣΟΚ δεν φθάνει τους 151 βουλευτές, τότε η Ελλάδα θα οδηγηθεί ξανά στις κάλπες στις 2 Ιουλίου, οπότε το Εθνικό κόμμα Έλληνες θα πρέπει να επαναξιολογήσει την στρατηγική του.
Εάν ακυρώθηκαν οι «Έλληνες» στις πρώτες εκλογές, οι δεύτερες εκλογές – εάν υπάρξουν – δεν είναι επαναληπτικές οπότε πιάνουν ως κανονικές εκλογές και οι «Έλληνες» θα αξιολογηθούν ξανά από τον Άρειο Πάγο.
Ωστόσο έως τότε θα μπορούσαν να έχουν αναζητηθεί άλλες λύσεις που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν, ώστε να ξεπεραστεί ο σκόπελος του χειραγωγούμενου Άρειου Πάγου.

Η Δημοκρατία όταν ατιμάζεται και γελοιοποιείται, όταν το Σύνταγμα γελοιοποιείται… τότε η Δημοκρατία δίνει τις λύσεις.
Η αστική δημοκρατία δίνει πάντα λύσεις…και αποκαθιστά την νομιμότητα και τιμωρεί όσους παρανομούν επικαλούμενοι την Δημοκρατία…. απλά θέλει χρόνο και υπομονή.

www.bankingnews.gr

loading...