ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΗ

GEWKWN – 

ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΗ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ, Έλληνες μην σας πτοεί το σκοτάδι, το ξημέρωμα πλησιάζει , σύντομα θα ακούσετε το πρώτο μήνυμα ………… ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΨΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ από αρχαιοτάτων χρόνων είναι ο μόνος λαός που αντιστέκεται στα σχέδια των Σκοτεινών Δυνάμεων, είναι το τελευταίο και πιο δύσκολο εμπόδιο, είναι ο μόνος πολιτισμός ο οποίος δίνει στον άνθρωπο τη δύναμη να στέκεται στα πόδια του, την ώρα που αυτοί τον θέλουν “γονατισμένο”. Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν να συντρίψουν οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τον ελληνικό πολιτισμό, την Ιστορία του την Γλώσσα του

Η διαδικασία διαγραφής της μνήμης χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια, η άγνοια δεν είναι το μόνο έγκλημα που διαπράττεται όταν επιτρέπουμε την διαγραφή της ιστορίας μας, αλλά ακόμη και στην επιλογή ποια ιστορία διατηρείται και ποια κρύβεται.

Η εσκεμμένη τύφλωση απέναντι στην διδακτική αξία του παρελθόντος εκδηλώνεται σε προσπάθειες να διαγραφεί η ιστορία αντί να την υπολογίζουμε υπεύθυνα. Για να κατανοήσει κανείς το παρόν, πρέπει να γνωρίζουμε τις ιστορικές περιόδους που προηγήθηκαν.

Τζορτζ Όργουελ, 1984 : ‘’Κάθε αρχείο έχει καταστραφεί ή παραποιηθεί, κάθε βιβλίο έχει ξαναγραφεί, κάθε εικόνα έχει ξαναζωγραφιστεί, κάθε άγαλμα και κτίριο του δρόμου έχει μετονομαστεί, κάθε ημερομηνία έχει αλλοιωθεί. Και η διαδικασία συνεχίζεται μέρα με τη μέρα και λεπτό με λεπτό. Η ιστορία έχει σταματήσει. Τίποτα δεν υπάρχει εκτός από ένα ατελείωτο παρόν..….’’

Η διαδικασία διαγραφής της Ιστορίας, λαμβάνει χώρα με δύο τρόπους: επιλεκτική επεξεργασία του παρελθόντος με τη μορφή διατήρησης μόνο ορισμένων τμημάτων του αρχαιολογικού ή κειμενικού αρχείου και επιλεκτική καταστροφή της κληρονομιάς

Οι πυρπολήσεις περγαμηνών, χειρόγραφων και βιβλίων αποτελεί έργο κυρίαρχων εξουσιαστικών δυνάμεων όλων των εποχών. Είναι η προσπάθεια τους να ελέγξουν τη  γνώση ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ.

Για πέντε ολόκληρους αιώνες, οι κορυφαίοι επιστήμονες και λόγιοι του κόσμου διέπρεψαν μέσα στις αίθουσες της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, μελετώντας, ερευνώντας, γράφοντας και αντιγράφοντας, πάντα στα ελληνικά που ήταν η γλώσσα της παγκόσμιας τότε επικοινωνίας. Η περίφημη λοιπόν βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, η μεγαλύτερη και πληρέστερη του κόσμου, αυτή που περιείχε όλη την καταγεγραμμένη σοφία της ανθρωπότητας την έκαψαν για να εξαφανίσουν τα 700.000 χειρογράφων γνώσης.

Το 724 ο εικονομάχος αυτοκράτορας Λέων Γ΄ πρόσταξε να πυρολυθεί η περίφημη Οικουμενική Σχολή, το ανώτατο πνευματικό ίδρυμα της εποχής, όπου στεγαζόταν η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη του Βυζαντίου, επειδή οι δάσκαλοι του εκπαιδευτηρίου αρνήθηκαν να γνωματεύσουν εναντίον της λατρείας των εικόνων. Οι χρονογράφοι Κεδρηνός, Ζωναράς, Γλυκάς και Μανασσής βεβαιώνουν ότι ο αυτοκράτορας έδωσε εντολή να κυκλωθεί από ένοπλους στρατιώτες το κτίριο κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς και να απαγορευθεί η έξοδος του προσωπικού από τη Σχολή, με αποτέλεσμα να καούν όχι μόνο οι θησαυροί της βιβλιοθήκης αλλά και οι διδάσκαλοι.

Ο σημερινός Έλληνας είναι γνωστό ότι γνωρίζει ελάχιστα για το μεγαλείο της ιστορίας των προγόνων του διότι η επαφή του με αυτή είναι από μικρή έως ελάχιστη. Η ιστορία αποκρύπτεται εσκεμμένα από αφανή κέντρα, που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση.

Όταν ο Μ. Ναπολέων κατέλαβε το Βατικανό και έστειλε ανθρώπους του να ερευνήσουν τις απέραντες στοές με τις βιβλιοθήκες του. (Είναι γνωστό στους ερευνητές ότι υπάρχουν χιλιάδες παμπάλαια συγγράμματα στις στοές του Βατικανού, κυρίως στην αρχαία ελληνική γλώσσα). γλώσσα). Κάποια από τα βιβλία αυτά τα κατάσχεσε ο Ναπολέων και τα πήρε στο Παρίσι για να τα μελετήσουν οι Γάλλοι καθηγητές ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Έλληνας Αθανάσιος Σταγειρίτης (Τότε ο μόνος τρόπος μελέτης ήταν η ανάγνωση και η κράτηση σημειώσεων καθώς δεν ήταν εύκολη η αντιγραφή).

Μετά την ήττα του Ναπολέοντα το Βατικανό τα διεκδίκησε δικαστικά και τα ξαναέκλεισε στα υπόγειά του και δεν επιτρέπεται η μελέτη τους από τους ερευνητές, γιατί κρύβουν την γνώση; γιατί κρύβουν την αλήθεια; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ;

Ο Σταγειρίτης με τις σημειώσεις του μετά από χρόνια εξέδωσε πέντε τόμους οι οποίοι εκδόθηκαν λίγο πριν το θάνατό του. Το περίεργο είναι ότι το Βατικανό ενοχλήθηκε και προφασιζόμενο πνευματικά δικαιώματα ζήτησε και πέτυχε την απόσυρση των βιβλίων από την αγορά εκείνης της εποχής.

Ξαφνικά ένας εκδότης παραλαμβάνει άγνωστο πώς, μικροφίλμ με τα βιβλία του Σταγειρίτη και επανεξέδωσε τα βιβλία. Κυκλοφόρησαν σε κάποια αντίτυπα και είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν, εκτός από κάποια με τον τίτλο ΩΓΥΓΙΑ.

Κατά τον ίδιο τρόπο έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια και η εγκυκλοπαίδεια του «Ηλίου» η οποία κυκλοφορούσε μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 70. Ήταν η πιο γνωστή και εμπεριστατωμένη εγκυκλοπαίδεια στην Ελλάδα την οποία εξέδιδε ο Ιωάννης Πασάς. Μετά το θάνατό του μεγάλος εκδοτικός οίκος αγόρασε τα πνευματικά δικαιώματα από τη σύζυγό του αντί πολύ μεγάλης αμοιβής, για να την επανεκδώσει έτσι ισχυρίστηκε. Αλλά παρόλο που πλήρωσε πολλά για τα δικαιώματα δεν την επανεξέδωσε ποτέ, απεναντίας εκδόθηκε μια άλλη μικρή από τον ίδιο εκδοτικό οίκο στην οποίαν είχαν σβηστεί οι σημαντικές έρευνες του Ιωάννη Πασά για την Αρχαία Ελλάδα, ο «εκδοτικός αυτός» οίκος αρνείται να την εκδώσει αλλά και να πουλήσει τα πνευματικά δικαιώματα. Προφανώς κάποιοι δεν θέλουν να επανεκδοθεί και δεν ενδιαφέρονται για το οικονομικό όφελος της επανέκδοσής της. Το φαντάζεστε; Κάποιοι έδωσαν εκατομμύρια για να θάψουν την εγκυκλοπαίδεια.

Το 529, απαγορεύθηκε η διδασκαλία της φιλοσοφίας και επιβλήθηκε το κλείσιμο των σχολών της Αθήνας. Μόλις το 1237, ο αυτοκράτορας της Νίκαιας Ιωάννης Βατάτζης σε επιστολή του προς τον πάπα Γρηγόριο Θ’ γράφει ότι «εν τω γένει των Ελλήνων η σοφία βασιλεύει».

Στο Βατικανό είναι κρυμμένη η κλεμμένη Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και Βιβλία Της Αλεξανδρινής Βιβλιοθήκης, τα υπόγεια του Βατικανού είναι μια μεγάλη υπόγεια πολιτεία με κρύπτες με μυστικά περάσματα και στοές, που περιέχουν αρχαία συγγράμματα που θεωρούνται χαμένα ή έστω παραμένουν άγνωστα στο κοινό, κείμενα που αν ποτέ δοθούν στη δημοσιότητα θα αποκαλύψουν μυστικά και αλήθειες που θα αλλάξουν για πάντα την ιστορία της ανθρωπότητας όπως την ξέρουμε.

Μία από τις σοβαρότερες καταστροφές – καίριο χτύπημα στον Ελληνισμό ήταν η καταστροφή των Δέλτων των πόλεων. Κάθε αρχαία Ελληνική πόλη διατηρούσε το δημόσιο βιβλίο καταγραφής των γενεών, δλδ τού γενεαλογικού δένδρου τής κάθε οικογένειας. Καταστρέφοντας λοιπόν τις Δέλτους κατέστρεψαν την ατομική και συλλογική μνήμη

 

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ .….’’Αν δεν ξέρει Αρχαία Ελληνικά κανείς και ασχολείται με το δόγμα, μπορεί να πλανηθεί. Και εμείς καταργήσαμε τα Αρχαία από τα σχολεία! ‘’

ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ…..Ὁ ἅγιος Πορφύριος θεωρεῖ πολύ σημαντικό πρᾶγμα τήν ἀρχαία ἑλληνική γλῶσσα. Καί τοῦτο γιατί σέ αὐτή τή γλῶσσα ἔχουν γραφεῖ πρωτογενῶς πολύ σπουδαῖα πράγματα καί βαθιά νοήματα καί κυρίως γιατί σέ αὐτή τή γλῶσσα διετυπώθη πρωτογενῶς τό σωτηριολογικό μήνυμα τοῦ Χριστιανισμοῦ. Θεωρεῖ ὅτι ἡ τυχόν ἐγκατάλειψή της συνεπάγεται μεγάλη πνευματική πτώχευση καί ἔνδεια. Ἡ γλώσσα ἡ ἑλληνική εἶναι μουσική. Αὐτοί πού παλαιά ξέρανε καλά τή γλώσσα, μέσα ὅπως τά ἔψαλλαν, ὅπως τά μιλοῦσαν ὅλα τά νοήματά των, ψυχικά, ὅπως τά αἰσθάνονταν, τά μετέδιδαν ἀκριβῶς μέ τούς τόνους, τή βαρεία, τήν ὀξεία, τήν περισπωμένη……….
Ἡ ἀρχαία γλῶσσα κατά τόν θεοφόρο Γέροντα ἔχει τέλεια δομή· τίποτε τό πλεονάζον, τίποτε τό ἐλλεῖπον, τίποτε δέν περισσεύει, τίποτε δέν λείπει.Εἶναι ἡ τέλεια γλῶσσα, ὅπως αὐτολεξεί τήν χαρακτηρίζει ὁ θεόσοφος Γέροντας.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ‘’Σας έχω πει τόσες φορές, ότι η Ελληνική γλώσσα είναι γλώσσα των Αγγέλων και ότι περιέχει μέσα, χίλιες εξηγήσεις……..’’

Και όμως αυτήν την γλώσσα την γλώσσα των Αγγέλων την πολεμούν και ‘’ελληνες’’

Είναι τυχαίο άραγε που καταργήσαμε το γράμμα «Ν» στο τέλος των λέξεων και τα σχολικά μας βιβλία γράφουν το «εμβαδό » (!), αντί το εμβαδόν! Το γράμμα «Ν» διεγείρει τον εγκέφαλο θετικά και ενεργοποιεί τον άνθρωπο να σκέφτεται σωστά.

Πριν από μερικά χρόνια στο Ιατρικό Περιοδικό MEDIZIN-JOURNAL στη Γερμανία, δημοσιεύτηκε μία επιστημονική εργασία, σύμφωνα με την οποίαν: «Η εκφορά του γράμματος «Ν» μεταφέρει οξυγόνο στον εγκέφαλο και ότι δεν ήταν τυχαίο το γεγονός της τοποθέτησης του «Ν» στο μέσον ακριβώς του Αλφαβήτου – στο πρώτο Ελληνικό Αλφάβητο με τα 27 γράμματα».

 

Κάποιοι θέλουν τους Έλληνες να μην μάθουν για την μεγαλειώδη κληρονομιά του Ελληνισμού;

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ….. Οι πέτρες «φωνάζουν» την αλήθεια αλλά δυστυχώς ελάχιστοι Έλληνες τις ακούν, εξαιτίας της πλύσης εγκεφάλου που γίνεται εδώ και χρόνια, προκειμένου να αποδεχθούμε την συμβατική ιστορία που θέλουν για εμάς…… Γιατί Θέλουν Θαμμένη Την Ιστορία της Ελλάδος; Γιατί εδώ και εκατοντάδες χρόνια βρίσκουν Αρχαία και τα θάβουν ξανά στο χώμα;;;

Μέχρι το τέλος του 2ου αιώνα π.Χ Οι Αρχαίοι Έλληνες Αριθμούσαν 20.000.000. Με Πάνω Από 1500 Ελληνικές Πόλεις!!! και αποικίες στις περιοχές της Μεσογείου, Ελληνικής Χερσονήσου (Βαλκάνια), Ευξείνου Πόντου και Βόρειας Αφρικής!!!

Κάθε καινούρια Ελληνική πόλη έπρεπε οπωσδήποτε να είχε τείχη, στρατώνες, αγορά, σχολεία ή ακαδημίες, θέατρα, ωδεία, γυμνάσια, αποθήκες, εργαστήρια, υδραγωγεία, λουτρά, αποχετευτικό σύστημα αλλά και να είναι οπωσδήποτε χτισμένη με καλαισθησία και αρμονία με το περιβάλλον!

loading...