Πρώην σύμβουλος Κλίντον: «Έρχονται στρατόπεδα καραντίνας και εμβόλια παρά την θέλησή μας», vid

Σοκαριστικοί ισχυρισμοί! «Συναγερμός« με αυτό που έρχεται στον πλανήτη

 «Στρατόπεδα καραντίνας και ενέσεις παρά τη θέλησή μας: Πρέπει να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ την Συνθήκη για την Πανδημία του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας»!

Αυτό αναφέρουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ για την Συνθήκη που φέρονται πως θα επιβάλλουν στον δυτικό, εν αρχή, κόσμο, με αφορμή μια… επόμενη πανδημία και ενώ κήρυξαν το τέλος αυτής του COVID!

Η Dr Naomi Wolf, η οποία υπήρξε  πρώην πολιτικός σύμβουλος του Al Gore και του Bill Clinton, επομένως έζησε το διεθνιστικό στρατόπεδο εκ των έσω, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«”Συνθήκη Πανδημίας ΠΟΥ”. Πρόκειται για πραγματική ανατροπή της εθνικής κυριαρχίας

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει, πως, αν αυτή η “Συνθήκη” περάσει, μπορεί αύριο να δούμε την κατασκευή στρατοπέδων καραντίνας σε κάθε πολιτεία.

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο από μια διαδικτυακή ραδιοφωνική μετάδοση  στην Αυστραλία. Το πνεύμα της χώρας έχει διαλύσει δεν έχουν πλέον δημοκρατία και υπάρχουν  στρατόπεδα καραντίνας, όπου οι άνθρωποι μπορεί να σέρνονται έως και δύο χρόνια και να εμβολιάζονται παρά τη θέλησή τους και να κρατούνται μακριά από την υπόλοιπη κοινότητα, βάση της απόφασης  των αρχών Δημόσιας Υγείας».

 

 

 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-REUTERS POOL
loading...