Ποιοι έφτιαξαν πραγματικά τις πυραμίδες της Αιγύπτου; Μήπως πρέπει να γραφτεί ξανά η ιστορία;ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΜΗΚΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ

Οι επιστήμονες θεωρούν ότι τα επιμήκη κρανία είναι προϊόν κάποιου περίεργου εθίμου, κατά το οποίο το κεφάλι των εμβρύων δενόταν με τέτοιο τρόπο ώστε η ανάπτυξή του να οδηγήσει στη δημιουργία μιας κωνοειδούς κορυφής.

Εντυπωσιακό στοιχείο είναι η παγκοσμιότητά τους, καθώς επιμήκη κρανία έχουν βρεθεί στην κεντρική Ασία, τον Καύκασο, τη Νορβηγία, τη Γαλλία, τη Μάλτα, το αφρικανικό Κονγκό, την Αίγυπτο αλλά και στην κεντρική και νότια Αμερική !

Όπως και με κάθε ανεξήγητο ή περίεργο φαινόμενο, έτσι και η ύπαρξη των επιμηκών κρανίων έχει θρέψει διάφορες θεωρίες. Κάποιοι συνδέουν τη σχέση του φαινομένου με εξωγήινες επισκέψεις, θεωρώντας ότι οι πρόγονοί μας προσπάθησαν με το έθιμο αυτό να μοιάσουν στους θεούς τους, εξωγήινα όντα που τους επισκέπτονταν από τους ουρανούς. Άλλοι συνδέουν το φαινόμενο με μια μορφή τέχνης και άλλοι στην εξαπάτηση ότι το φερόμενο άτομο έχει μαντικές ή μαγικές δυνατότητες.

Το φαινόμενο των επιμηκών κρανίων, έχει ηλικία 11.000 ετών ή ίσως και να είναι ακόμα αρχαιότερο. Στο αρχαίο Περού οι Νάζκα πίστευαν ότι η Ορεγιόνα, η μάνας της ανθρωπότητας που προσεδαφίστηκε μέσα σ’ένα όχημα φωτεινότερο από τον Ήλιο, είχε τέσσερα δάχτυλα στα χέρια και ένα μακρύ κρανίο, όπως κάποια κρανία που βρέθηκαν στον ναό του Τιαχουανάκο και εκτίθενται στο μουσείο της Λα Πλαζ. Στην αρχαία Αίγυπτο μιλούν για τη θεότητα Tep Zepi (μετάφραση: η αρχή του χρόνου) που κατέβηκε από τους ουρανούς (με μία περίεργη βάρκα) για να ζήσει με τους ανθρώπους ειρηνικά και να χτίσουν μαζί ένα παράδεισο. Μία ιστορία πριν τις μεγάλες πυραμίδες της Αιγύπτου που αναφέρει ότι η Tep Zepi είχε και αυτή μία περίεργη προέκταση στο κρανίο της. Η Βασίλισσα Nefertiti απεικονίζεται με το επιμηκυμένο κρανίο της, που αργότερα αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ότι όντος ήταν υπαρκτό. Ο αρχαίος Φαραώ Akhenaten Amenhoter ο τέταρτος, που βασίλευσε τα έτη 1352-1334π.Χ., αναφέρεται στα κείμενα ως ημίθεος απεσταλμένος από τους θεούς και από τα σχέδια και τις αναπαραστάσεις σε αγάλματα, βλέπουμε στη μορφή του επιμήκη κεφάλι. Σε αρχαιολογικές ανασκαφές που έγιναν στην περιοχή της κοιλάδας των Βασιλέων βρέθηκε η μούμια του, και όντος είχε επιμηκυμένο κρανίο…! Τα αμέσως επόμενα έτη 1333-1324π.Χ. βασίλευσε στην Αίγυπτο ο διάσημος στην εποχή μας νεαρός Φαραώ Τουτανκχαμόν (Tutankhamen) ο οποίος λέγεται ότι ήταν γιός του Akhenaten. Προς έκπληξη των αρχαιολόγων όταν ανοίχτηκε και η δικιά του μούμια, ο Τουτανκχαμόν είχε και αυτός σαν τον πατέρα του μακρύ κρανίο. Γενετική γονιδιακή κληρονομιά ή δέσιμο του κεφαλιού;
Ο αρχαιολόγος Lloyd Pye μελετώντας επιμήκη κρανίο που βρέθηκε στην πόλη Chihuahua του Μεξικού στη δεκαετία του 1930, υποστηρίζει ότι το DNA του κατόχου του κρανίου διαφέρει ελαφρώς από το ανθρώπινο και ότι το κρανίο αυτό περιείχε 2 λίτρα εγκεφαλικής ουσίας έναντι 1,5 λίτρων ενός σύγχρονου. ανθρώπου.

— ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ —
Πυραμίδες υπάρχουν παντού στη Γη. Πως όμως είναι δυνατόν όλοι οι αρχαίοι λαοί της Γης να είχαν πυραμίδες και να τις χρησιμοποιούσαν με τον ίδιο τρόπο, χωρίς καμία επικοινωνία αναμεταξύ τους; Οι ιστορικοί κάνουν λάθος; ή κάποιοι αποκρύπτουν την αλήθεια; Ήρθε η ώρα λοιπόν, να μάθετε μια αλήθεια που δεν γνωρίζατε, μέσα από ιστορικά γεγονότα άγνωστα σε εσάς έως σήμερα…
Από το 10000 π.Χ. έως το 3500 π.Χ. (μια περίοδο καταγεγραμμένη ως »Σκοτεινή εποχή»), οι ιστορικοί παρουσιάζουν τις λιγότερες καταγραφές γεγονότων και εύρεσης αρχαίων αντικειμένων στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τα ιστορικά ευρήματα της σκοτεινής εποχής καταστράφηκαν τότε, ώστε να μην μάθει ποτέ κανείς τι συνέβη εκείνο τον καιρό; ή υπάρχουν και αποκρύπτονται μέχρι σήμερα; Η Μασονική πυραμίδα στο δολάριο, με το άγρυπνο μάτι να παρατηρεί, δείχνει ότι κάποιοι άνθρωποι γνωρίζουν όλη την αλήθεια.
« Έχουμε να κάνουμε με ένα μυστήριο που βρίσκεται πέρα από την κοινή λογική.» Δρ. Γκοχέντ, του Πανεπιστημίου του Καΐρου.
Οι πυραμίδες της Γκίζας κατασκευάστηκαν πριν από 4.600 χρόνια, σαν μεταθανάτιο δώρο για τους Φαραώ Χέοπα, Χεφρήνο και Μυκερίνο και είναι πασίγνωστες. Βέβαια και οι υπόλοιπες πυραμίδες της Αιγύπτου αλλά και του Σουδάν είναι εξίσου γνωστές.
Περιέργως, ανάλογες κατασκευές υπάρχουν και στη Λατινική Αμερική, όπου βρίσκονται οι εξίσου διάσημες προκολομβιανές πυραμίδες του Ήλιου και τις Αφροδίτης αλλά και οι λιγότερο γνωστές στη Γουατεμάλα και στο Περού.
Πυραμίδες υπάρχουν επίσης στην Ισπανία, στην Αγγλία, στους Κανάριους νήσους, στην Ινδονησία, στην Τουρκία, στην Ελλάδα στο Άργος, στο βυθό της Ιαπωνίας και μια στην Αυστραλία, στην περιοχή Ballandean, στο Queensland, για την οποία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ή σκοπιμότητα της ύπαρξης της. Εύλογα λοιπόν προκύπτει το ερώτημα αν υπήρξε πράγματι ένας χαμένος μητρικός υπερπολιτισμός ο οποίος διέδωσε σ’ ολόκληρο τον κόσμο την ιδέα των πυραμίδων, εκτός κι αν η εξάπλωσή τους στην αρχαιότητα οφείλεται σε κάποιο άλλο, μυστηριώδη λόγο.
Δεν τελειώνουμε όμως εδώ… Αυτές οι πυραμίδες δεν είναι οι μόνες που υπάρχουν. Οι υπόλοιπες είναι θαμμένες κάτω από τη Γη.
Η πρώτη θαμμένη πυραμίδα φωτογραφήθηκε το 1945, στο τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, στη Κίνα, και αργότερα ανακαλύφθηκαν περισσότερες από 900 στην πεδιάδα του Χιάν και παραμένουν σχεδόν άγνωστες στο δυτικό κόσμο γιατί η κυβέρνηση δεν επιτρέπει ούτε στους τουρίστες ούτε και στους ξένους μελετητές να τις επισκεφτούν.
Κανένας δε γνωρίζει με βεβαιότητα για ποιο σκοπό κατασκευάστηκαν, φαίνεται όμως ότι προορίζονταν για τη φύλαξη των λειψάνων των Κινέζων αυτοκρατόρων, όπως συνέβαινε και με τους Φαραώ της Αιγύπτου. Το 1994, ο Hartwig Hausdorf, ερευνητής και συγγραφέας, πήρε με ειδική άδεια από τον Chen Jian Li, υψηλό αξιωματούχο της Κίνας, μια πρόσκληση να επισκευθεί τη συγκεκριμένη περιοχή. Ήρθε σε επαφή με αρχαιολόγους του Πανεπιστημίου Bei Jing, ωστόσο αυτοί δεν ήθελαν να δώσουν στοιχεία και έκταση στο θέμα. Παρ’ όλα αυτά, ο Hausdorf κατάφερε να επισκευθεί τις πυραμίδες και να ανακαλύψει στις αναλύσεις στη περίμετρο του εδάφους τους, μια ανεξήγητη περιεκτικότητα υδραργύρου στο χώμα, όμως δεν μπόρεσε να ανανεώσει την άδειά του για τις έρευνες που πραγματοποιούσε. Άμεσα η κινέζικη κυβέρνηση φύτεψε ταχείας ανάπτυξης κωνοφόρα πάνω στις πυραμίδες, έτσι ώστε σε 20 χρόνια κανείς να μη μπορεί να πει εάν πρόκειται για πυραμίδες ή για φυσικούς λοφίσκους με δέντρα. Στους γύρω χώρους που περιβάλλουν τη Μεγάλη Λευκή Πυραμίδα, με ύψος γύρω στα 300 μέτρα, η κυβέρνηση έφτιαξε μια βάση εκτόξευσης πυραύλων του διαστημικού προγράμματος της χώρας και φυσικά η περιοχή απαγορεύεται στους επισκέπτες.
Επίσης, εντύπωση στους αρχαιολόγους κάνουν κάποια αγαλματίδια που βρέθηκαν στη Κίνα, που μοιάζουν με την Αιγυπτιακή Σφίγγα και αποδεικνύουν κοινά πολιτισμικά αλλά και θρησκευτικά πιστεύω. Ομοιότητες υπάρχουν και με αγάλματα μυθικών πλασμάτων της αρχαίας Ελλάδας και της Βαβυλώνας .
Το 2006, πέντε τεράστιες θαμμένες πυραμίδες βρέθηκαν στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Η Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου, με το ύψος 220 μέτρων, και η Βοσνιακή Πυραμίδα της Σελήνης, 190 μέτρα, είναι πολύ υψηλότερες από την Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου, η οποία ήταν αρχικά 147.
Υπάρχουν επίσης πολλά βουνά που έχουν τέλειο σχήμα πυραμίδων, σε μυθικές διαστάσεις. Αν αυτά τα βουνά είναι όντος πυραμίδες, σίγουρα δεν χτιστήκαν από ανθρώπους. Το τεράστιο μέγεθός τους είναι aπαγορευτικό και για κατασκευή σημερινής εποχής. Ακόμα όμως δεν έχει αναλάβει κανείς το έργο της ανασκαφής αυτών των βουνών για να διαπιστωθεί η αλήθεια, εκτός ενός που αναφέραμε πριν, η Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου. Μερικά από αυτά τα όρη είναι στο Piediluco και στη Μontevecchia στην Ιταλία, το Rtanj στη Σερβία, ο Ταΰγετος στην Ελλάδα, 2 όρη στο Vladivostok της Ρωσσίας, σε Κορέα και Ανταρκτική.

Αξιοπερίεργες είναι και αρκετές αποστάσεις τους. Η βοσνιακή Πυραμίδα του Δράκου, με τις άλλες δύο (ο ήλιος και το φεγγάρι) αποτελούν το ιδανικό τρίγωνο με απόσταση 2,2 χιλιομέτρων. Επίσης αν ενώσουμε με γραμμές, τη πυραμίδα της Βοσνίας με της Γκίζας, τις θαμμένες πυραμίδες της κεντρικής Ιταλίας μεταξύ τους και την θαμμένη πυραμίδα της Κροατίας στη Πούλα με την κορυφή του Ταΰγετου που μοιάζει με πυραμίδα, τότε σχηματίζονται 3 παράλληλες ευθείες με ίση απόσταση μεταξύ τους.
Ο Ηρόδοτος γράφει πως οι πυραμίδες κατασκευάστηκαν το 11.000π.Χ. περίπου, ο Άραβας Αλ Μασούντι γράφει πως κατασκευάστηκαν από τον Σείριο το 10.000. Μήπως τα κτίσματα αυτά αποτελούν έργα ενός και μόνο πολιτισμού, υπερπροηγμένου κάποτε, αλλά εξαφανισμένου εδώ και χιλιάδες χρόνια ή μήπως είναι έργα μιας εξωγήινης φυλής που αποίκησε κάποτε τη Γη; Μυστήρια που παραμένουν άλυτα…
Η ομάδα του UFO’s & Aliens Truth (Greek community) μετά από τη παρουσίαση όλων αυτών των άγνωστων στοιχείων έως σήμερα, βγάζει το συμπέρασμα (με ένα μεγάλο ΊΣΩΣ μπροστά), ότι δεν αποκλείεται την ‘’Σκοτεινή εποχή’’ να υπήρχε συνύπαρξη με έναν εξωγήινο υπερπολιτισμό που οδήγησε την ανθρωπότητα σε μια τεχνολογική αλλά και πολιτισμική εξέλιξη που μάλλον είχε τραγικό τέλος γιατί οι αρχαίοι προγονοί μας δεν ήταν έτοιμοι γι΄αυτό το τόσο μεγάλο βήμα. Συνύπαρξη με εξωγήινο πολιτισμό δεν μαρτυρεί μόνο το παγκόσμιο φαινόμενο των πυραμίδων αλλά και οι κοινές πολιτισμικές συνήθειες αρχαίων λαών σε διαφορετικές ηπείρους, η ιστορία της χαμένης Ατλαντίδας, θεότητες σε όλο τον κόσμο που κατοικούσαν στους ουρανούς, τοιχογραφίες αλλά και εκατοντάδες αρχαιολογικά ευρήματα. Κανείς δεν γνωρίζει αν τα στοιχεία της συνύπαρξης με τους ‘’θεούς των ουρανών’’ καταστράφηκαν με την αποχώρησή τους ή αποκρύφτηκαν από κάποιους που τα κρύβουν επιμελώς έως σήμερα. Γεγονότα και στοιχεία που δείχνουν αν οι ‘’θεοί των ουρανών’’, συνεχίζουν να μας παρατηρούν σιωπηλά ή να μας καθοδηγούν μυστικά. Ίχνη όμως έμειναν και οι πυραμίδες του κόσμου θα είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζουν ότι κάτι, πέρα από κάθε λογική, συνέβαινε εκείνα τα χρόνια.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο που σε όλο το ηλιακό σύστημα έχουν ανακαλυφθεί πυραμίδες μόνο σε Γή και Άρη.
Δεν μπορεί να είναι τυχαίο επίσης, που οι πυραμίδες της Γκίζας αλλά και οι πυραμίδες του Άρη με το μεγάλο πρόσωπο στη Κυδωνία, να είναι χτισμένες με βάση τις αποστάσεις των αστερισμών του Ωρίωνα.

—- ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ —-
Αν νομίζατε έως σήμερα ότι πυραμίδες υπάρχουν μόνο στην Αίγυπτο, κάνετε λάθος!!! Πυραμίδες υπάρχουν διάσπαρτες σε όλο το πλανήτη. Διαφορετικοί πολιτισμοί, σε διαφορετικές ηπείρους έχτιζαν πυραμίδες και τις χρησιμοποιούσαν σαν ναούς ή τάφους.
Πως γίνετε όμως όλοι αυτοί οι πολιτισμοί, χωρίς να επικοινωνούν μεταξύ τους, να έχουν όλοι τους, τέλειες πυραμίδες και να τις χρησιμοποιούν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο; Μήπως η ιστορία κάνει λάθος; Μήπως ο Κολόμβος δεν ήταν ο πρώτος που ταξίδεψε στην Αμερική; Μήπως όλοι οι λαοί, χιλιάδες χρόνια πριν, ήταν πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένοι, επικοινωνούσαν μεταξύ τους, και οι σύγχρονοι ιστορικοί το αγνοούν; Μήπως ένας εξωγήινος υπερπολιτισμός (οι λεγόμενοι θεοί των πολιτισμών) ένωνε τους λαούς μεταξύ τους; Με αυτά θα ασχοληθούμε σε επόμενο άρθρο…
Σήμερα θα σας αποδείξουμε την ύπαρξη αρκετών πυραμίδων (που πολλές είναι θαμμένες κάτω από το χώμα), μέσα από το Google maps ή το Google earth που έχουν χαρτογραφήσει από δορυφόρο την επιφάνεια του πλανήτη, αρκεί να βάλετε στο search, τις συντεταγμένες που σας δίνουμε πάνω από κάθε φωτογραφία. Δείτε λοιπόν, με τα μάτια σας, μερικές από αυτές…
Giza’s_Pyramids: 29.973610, 31.131384
Teti+Userkaf_Egypt_Pyramids: 29.869278, 31.216115
Neferirkate_Egypt_Pyramids: 29.895951, 31.203250
Red+Bent_Egypt_Pyramids: 29.805244, 31.20595
Noubian_Pyramids: 16.936948, 33.749784
Sudan_Pyramids: 18.536779, 31.82311
Chinas_Pyramids: 34.338498, 108.565603
Chinas2_Pyramids: 34.363813, 108.635234
Chinas3_Pyramids: 34.341847, 108.600558
Xian_chinas_Pyramids: 34.398857, 108.747266
Mexico_Sun_Pyramid: 19.689316, -98.845761
Mexico_Itza_Pyramids: 20.682189, -88.568797
Piediluco_Italy_Pyramid: 42.532, 12.75821
Montevecchia_Italy_Pyramid: 45.727755, 9.370145
Australia_Pyramid: -28.815042, 151.851251

—- ΧΑΡΤΕΣ 6000 ΕΤΩΝ, ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΓΗ —-
Ένα κομμάτι ενός παλιού χάρτη ανακαλύφθηκε τυχαία τον Νοέμβριο του 1929 από τον Καλίλ Εντέμ, διευθυντή του Εθνικού Μουσείου της Τουρκίας. Η έρευνα έδειξε πως ήταν ένα αυθεντικό έγγραφο χάρτη ακριβείας, που σχεδιάστηκε το 1513 πάνω σε δέρμα γαζέλας, από τον Πίρι Ρέις, ναύαρχο του τότε τουρκικού στόλου. Ο Ρέις εξηγεί σε μια από τις σημειώσεις του, στο περιθώριο του χάρτη, ότι τον σχεδίασε χρησιμοποιώντας περίπου είκοσι χάρτες της εποχής του από όλα τα μέρη της γης, με συντεταγμένες από 8 χάρτες εποχής Μεγάλου Αλεξάνδρου και αρχαίας Αιγύπτου που βρήκε σε έναν ιερό ναό της ανατολής. Το εντυπωσιακό στο χάρτη του Ρέις είναι ότι σε σύγκριση με χάρτες της εποχής μας, είναι 99% ακριβής. ‘Όπως ξέρουμε όλοι, η Γη δεν είναι επίπεδη άλλα σφαιρική. Οπότε επίπεδα μπορεί να απεικονιστεί με διάφορους τρόπους, οι οποίοι δεν δείχνουν την απόλυτη αλήθεια αλλά βολεύουν σε βιβλία και χάρτες. Ένας ακόμα τρόπος είναι και η σφαιρική επιπεδοποίηση. Σκεφτείτε ότι πιέζετε τη Γή με την παλάμη σας και προσπαθείτε να την λιώσετε πάνω σε ένα τραπέζι. Μετά από έντονη πίεση θα γίνει ένας επίπεδος κύκλος, που στο κέντρο του, η εικόνα θα είναι κανονική, αλλά στις άκρες του, η εικόνα θα έχει απλωθεί περιμετρικά. Αν χρησιμοποιήσουμε αυτό το τρόπο, αλλά στο κέντρο του κύκλου βάλουμε την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, οι ακτές του σημερινού χάρτη ταιριάζουν σχεδόν απόλυτα με τις ακτές από τον χάρτη του Ρεις. Άρα η αρχαία μέθοδος και οι συντεταγμένες που χρησιμοποίησε ο Ρέις είναι σωστές! Τότε και οι αρχαίοι χάρτες από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της αρχαίας Αιγύπτου θα πρέπει να είναι και αυτοί σωστοί!
Οι χάρτες δόθηκαν προς μελέτη στον Αμερικάνο χαρτογράφο Άρλιγκτον Μάλερυ ο οποίος ανακάλυψε πως ήταν απόλυτα ακριβείς, όχι μόνο στο χώρο της Μεσογείου και της Νεκράς Θάλασσας αλλά περιείχαν ακόμη περιοχές της Γης, σχεδιασμένες με τρομερή ακρίβεια προσέγγισης, σαν και αυτές της Βορείου και Νοτίου Αμερικής, καθώς και το διάγραμμα της Ανταρκτίδος, δημιουργώντας έτσι τεράστια ερωτηματικά για την προέλευση των χαρτών, αφού μόλις το 1952 ανακαλύφθηκαν στην Ανταρκτική οροσειρές, οι οποίες βρίσκονταν ήδη σημειωμένες στους χάρτες που ανακάλυψε ο Ρέις!! Οι χάρτες επίσης, δεν απεικονίζουν μόνο το περίγραμμα των ηπείρων αλλά περιέχουν και την τοπογραφία. Οροσειρές, νησιά, ποτάμια, ήταν σημειωμένα με την μεγαλύτερη ακρίβεια. Ο καθηγητής Τσάρλς Χαπγκουντ το 1960 αναφέρει ότι οι χάρτες πρέπει να σχεδιάστηκαν μετά από παρατήρηση από πάρα πολύ μεγάλος ύψος, με γνώσεις σφαιρικής τριγωνομετρίας και γνώση της μεθόδου της αζιμουθιακής προβολής των ίσων αποστάσεων. Σημερινοί αστρονόμοι υπολογίζουν την σχεδίαση των χαρτών από τις συντεταγμένες τους, περίπου το 3.772 π.Χ. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πέταγαν χιλιάδες μέτρα ψηλά και είχαν όλες αυτές τις γνώσεις το 3.772 π.Χ; Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει πραγματικά, τότε το μυστήριο της ακρίβειας του χάρτη, χρειάζεται την ύπαρξη ενός προηγμένου τεχνολογικά πολιτισμού. Ο θρύλος λέει πως κάποιος «θεός» χάρισε αυτούς τους χάρτες σε έναν αρχιερέα. Άραγε…»θεός» είχε δώσει πριν 6.000 χρόνια τέτοιους χάρτες ακριβείας στον άνθρωπο;
loading...