ΠΕΣ ΤΑ ΝΕΟΦΥΤΕ…. ΜΟΡΦΟΥ: «ΧΑΖΑΡΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ!

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ!»

Ο ΜΟΝΟΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Σε βαρυσήμαντη συνέντευξη του ο Μητροπολίτης Μόρφου και Γέροντας του γένους Νεόφυτος που παραχώρησε στον πρωτ. Ταράσιο Ζαμπούντκο για λογαριασμό της Ένωσης Ορθοδόξων Δημοσιογράφων (Ε.Ο.Δ.) στις 3 Μαΐου, 2023…

Eίπε καυστικές αλήθειες και στόλισε περαιτέρω τον Ζελένσκι και τ΄ασκέρι του: ”Χαζάρος Σατανιστής ο Ζελένσκι! Οι φασίστες Χαζάροι σατανιστές στην Ουκρανία προετοιμάζονταν από καιρό κατά Ρωσίας!”

Ο λαός επικαιροποιώντας την παροιμιώδη ρήση ”πέστα Χρυσόστομε” στο εξής θα λέει ”πέστα Νεόφυτε”…Αλλά δεν είναι μόνο ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος που αποκαλεί σατανιστή το Ζελένσκι πλέον το σινάφι του το ομολογεί είναι δικός μας όπως ο σατανιστής Αμερικανός μουσικός Marilyn Manson/Μέριλυν Μάνσον είναι ο πρώτος ειδήμονας γκουρού του Σατανισμού που αναγορεύει το Ζελένσκι σε Αντίχριστο! Αποκαλυπτική αποκάλυψη..!!!

Στη συνέντευξη ο Μόρφου Νεόφυτος μεταξύ άλλων τόνισε:

Σε μια εποχή που η Νέα Τάξη πραγμάτων δεν το κρύβει πλέον πως ο στόχος της είναι ο αποχριστιανισμός και ιδιαιτέρως να λιθοβολήσει όπου υπάρχουν Ορθόδοξες φωνές και παρουσίες.

Μια τέτοια Ορθόδοξη φωνή και παρουσία ήταν και είναι ο Μητροπολίτης Κιέβου Ονούφριος με τη συντριπτική πλειοψηφία των επισκόπων της Ουκρανίας των μοναστηριών και του λαού να είναι εδώ και χρόνια να είναι με τον Ονούφριο (σσ είναι ηλίου φαεινότερο έγινε εκκλησιαστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία) .

Η αφεντιά μου είμαι ένας επίσκοπος πρόσφυγας ένας πονεμένος επίσκοπος ξέρω τι σημαίνει αδικία και πολιτική και εκκλησιαστική αδικία αυτά πάνε μαζί…

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...