Ξεκαθάρισε. ΝΔ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΜέRA25; Μοιράζεται ¨ισόποσα¨ το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛσυμπιεζόμενο , ¨κομματικές απόχες¨ πολλά μικρότερα κόμματα .

Συνιστά πλάνη ολικής η εντύπωση ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι ο βασικός ρυθμιστής των εξελίξεων αφού , μοιραζόμενο ισομερώς στα δύο μεγάλα κόμματα , δεν μπορεί να καθορίσει τη διαφορά μεταξύ τους .

Ποιος λοιπόν θα είναι ο Μέγα Ρυθμιστής των εξελίξεων , δεδομένου του ότι τα δύο ( δημοσκοπικά ) μεγάλα κόμματα , θα βρεθούν στο νήμα ¨στήθος με στήθος¨ ;

Η εικόνα πλέον είναι ξεκάθαρη τόσο , όσο και η επιλογή μας.

Η εικόνα του οριοθετημένου και ελεγχόμενου – από τις κατοχικές δυνάμεις – σημερινού πολιτικοοικονομικού κατεστημένου, που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες διαπιστώσαμε online κατά την τηλεμαχία των έξι πολιτικών αρχηγών στις 10/5/2023, πρέπει να μας προβληματίσει ΟΛΟΥΣ .

Πρέπει να βρούμε το θάρρος να την κοιτάξουμε ¨διαπεραστικά¨ και να αναλογιστούμε εάν φταίμε , εάν και εμείς έως σήμερα ,συμβάλλαμε στη δημιουργία της .

Εάν αυτό θέλαμε και πλέον , που μας οδηγεί.

Μόνο τότε η κρίση μας θα μας οδηγήσει στη σωστή επιλογή την ύστατη στιγμή . Μια επιλογή που θα ορίσει το υπόλοιπο της ζωής μας , το αύριο των παιδιών μας , το μέλλον των αγέννητων .

Μόνο τότε θα συνειδητοποιήσουμε ότι , ΜΟΝΟ ένα πατριωτικό ΑΝΤΙΒΑΡΟ σε ρόλο Ύψιστου Ρυθμιστή μπορεί πλέον να μας σώσει .Ένα πατριωτικό αντίβαρο συμπαγές και ανεξάρτητο που θα στερήσει από τις κατοχικές δυνάμεις τον έλεγχο των Ελληνικών κυβερνήσεων και θα σώσει την τιμή και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού , πριν τον εξαφανίσουν , χωρίς πόλεμο.

Μην αφήσετε λοιπόν του άλλους να αποφασίσουν για την ζωή σας .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τμ . Πολιτικής Επιθεώρησης )

loading...