ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ…

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΩΡΕ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ
Γράφει ο Άλκης Νομικός

Ο δικός μας εχθρός είναι η ΠΝΤ και τα πολιτικά υποχείρια που διορίζει ως κυβερνήσεις στην Ελλάδα, μαζί με το κομματικό-πελατειακό κράτος που συντηρούν και που τους επιτρέπει να αποφασίζουν χωρίς καν να μας ρωτούν, ακόμη και για θέματα υψίστης εθνικής σημασίας, όπως είναι η Μακεδονία και το μεταναστευτικό.

Εμείς οι Έλληνες ζούμε σε μία προικισμένη περιοχή του πλανήτη, με μία απίστευτη φυσική ομορφιά και με έναν τεράστιο υπόγειο πλούτο. Εκτός αυτού η Ελλάδα και ειδικά η Ανατολική Μεσόγειος, ήταν ανέκαθεν το γεωπολιτικό κέντρο του κόσμου από πολλές διαφορετικές πλευρές.

Το γεγονός αυτό, για ένα μικρό κράτος, είναι βέβαια ευχή και κατάρα μαζί, αφού γίνεται στόχος των μεγαλύτερων ή μικρότερων δυνάμεων που επιβουλεύονται τη θέση και τον πλούτο του.

Εν τούτοις, έχουμε στη διάθεση μας ένα πολύ ισχυρό όπλο, μία μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά: τα αμέτρητα συγγράμματα των προγόνων μας που δίνουν απαντήσεις στα πάντα, γραμμένα στη δική μας γλώσσα που καταλαβαίνουμε όλοι τόσο με τη λογική, όσο και με το συναίσθημα μας, με το DNA μας.

Τι έγραψε λοιπόν ο Αριστοτέλης, το οποίο θα μπορούσε να μας δώσει απαντήσεις στα σημερινά μας ερωτήματα ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...