ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας η στημένη απόφαση στη δίκη Κασιδιάρη από τον …ΆΓΡΙΟ ΠΑΓΟ! 

 

«Συγκλονιστική» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών, Νίκος Νικολόπουλος την αποκάλυψη της κυρίας Βάσως Πανταζή, συνηγόρου του κ. Κασιδιάρη, για τον αποκλεισμό του Αρείου Πάγου στο κόμμα «Έλληνες», τονίζοντας ότι πρόκειται για αναμμένη βόμβα στα θεμέλια της ίδιας της Ελληνικής Δημοκρατίας!

Ο κ. Νικολόπουλος, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό για το θέμα αυτό, τόνισε:

«Από τη στιγμή που μέσα στην δικογραφία που έλαβε η κ. Πανταζή για λογαριασμό του εντολέα της, υπήρχε ήδη γραμμένη η απόφαση των Αρεοπαγιτών, όπως η ίδια όντως αποδεικνύει με ακλόνητα στοιχεία και επίσημα έγγραφα, αλλά και οι ίδιοι οι δικαστικοί αναγκάστηκαν να παραδεχθούν, τότε μιλάμε για το μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο των τελευταίων ετών! Έχουμε να κάνουμε με μια ευθεία υπονόμευση της Δημοκρατίας και με μια ωμή κατάλυση του Συντάγματος!

Καταρρίπτεται με τρόπο ωμό και στυγνό, κάθε έννοια δικαίου, κονιορτοποιείται η έννοια της ισονομίας, της ευθυκρισίας, της ευθυδικίας και της αμεροληψίας. Και βέβαια αναιρείται, το  τεκμήριο αθωότητας για τον οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη, ακόμα και για εκείνους που έχουν πρωτόδικα καταδικασθεί και έχουν εφεσιβάλει την καταδικαστική γι αυτούς απόφαση.

Δεν πρόκειται για ένα ζήτημα που αφορά αποκλειστικά τον ίδιο τον κ. Κασιδιάρη και το κόμμα του. Είναι ένα σκάνδαλο μεγατόνων που αφορά στην ίδια τη λειτουργία της Δικαιοσύνης, την αξιοπιστία της Θέμιδος στα μάτια των πολιτών και την αίσθηση του κόσμου, ότι ενδεχομένως έχουν στηθεί υπόγειοι δίαυλοι με την πολιτική και νομοθετική εξουσία.

Η δικαιολογία των δικαστικών ότι τάχα «το συγκεκριμένο έγγραφο δεν ξεχάστηκε μέσα στο φάκελο που είχε δοθεί στο κόμμα Κασιδιάρη αλλά δόθηκε επίτηδες, ως μια πρώτη αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού, ακριβώς για να μπορέσει το κόμμα να αντικρούσει και να απαντήσει στα εις βάρος του στοιχεία», δεν αντέχει σε καμία λογική επεξεργασία.

  • Από πότε αλήθεια, κύριοι δικαστικοί Αρεοπαγίτες ακολουθείται η συγκεκριμένη πρακτική;
  • Παρουσιάστε μας μία οποιαδήποτε υπόθεση στο παρελθόν, που να είχατε ακολουθήσει την ίδια διαδικασία!
  • Από πότε η απόφαση έχει δακτυλογραφηθεί εκ των προτέρων, χωρίς να έχει τελεσιδικήσει μία δίκη;
  • Αν ισχύει η δικαιολογία σας, γιατί τότε η τελεσίδικη απόφαση ήταν πανομοιότυπη με την προγραμμένη απόφαση που ξεχάστηκε μέσα στο φάκελο, τον οποίο έλαβε η συνήγορος του κ. Κασιδιάρη;
  • Γιατί είναι «copy – paste»;
  • Γιατί δεν επηρεάστηκε ούτε στο ελάχιστον η κρίση σας, ούτε άλλαξε στο παραμικρό η  διατύπωση των επιχειρημάτων σας στην τελική απόφασή σας, από τη στιγμή που είχαν μεσολαβήσει οι θέσεις της υπεράσπισης;
  • Πώς γίνεται να μην λάβατε υπ’ όψιν ούτε ένα από τα επιχειρήματα της υπεράσπισης, ώστε να χρειαστεί να τα αντικρούσετε στην μεταγενέστερη απόφασή σας;

ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ …ΑΓΡΙΟ ΠΑΓΟ!

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η απόφαση του Αρείου Πάγου ήταν προγραμμένη και εκπορεύτηκε από υπόγεια κέντρα εξουσίας και σκοτεινούς νόες, που οι απολήξεις τους  οδηγούν στο καθεστώς της σημερινής εξουσίας.

Ο στόχος ήταν προφανής και το ερεβώδες σχέδιο καλά στημένο: Με κάθε τρόπο, να αποκλειστούν όλα τα δεξιά κόμματα, για να μην χάσει ψήφους η Ν.Δ.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο κόπηκε, μέσω των χάκερς του Πιερρακάκη, το κόμμα των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», όπως ήδη έχουμε καταγγείλει αναλυτικά. Αλλά που τελικά,  δεν έφθαναν μόνο αυτοί οι χάκερς της Μητσοτάκης Α.Ε., Χρειάστηκαν και οι ίδιοι αυτοί οι  Αρεοπαγίτες να βάλουν το χεράκι τους για να αποκλείσουν τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες». Οι οποίοι Αρεοπαγίτες,  περιέργως (ή υπόπτως;) δεν είδαν- δεν διάβασαν (;) τα νομιμοποιητικά έγγραφα που οι ίδιοι (!) έχουν υπογράψει και τα οποία επισυνάπτουμε με το παρόν δελτίο Τύπου.

Κάτι σαν τον …Χρυσοχοίδη δηλαδή και αυτοί, ο οποίος ψήφισε στη Βουλή ένα ολόκληρο Μνημόνιο, χωρίς καν να το έχει διαβάσει!

Η χθεσινή αποκάλυψη της συνηγόρου του κ. Κασιδιάρη, δικαιώνει πλήρως αυτές τις καταγγελίες των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών».  Έχουμε να κάνουμε με έναν εσμό παρακρατικών, που αλλοιώνουν τη βούληση του ελληνικού λαού, στερούν το αναφαίρετο δικαίωμα έκφρασης των πολιτών και επιχειρούν να καθυποτάξουν το ελεύθερο δημοκρατικό φρόνημα του ελληνικού λαού!

Το ξαναλέμε βροντερά , στα …καλόπαιδα του Μαξίμου:

Οι πολιτικές σας μέρες είναι μετρημένες! Οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» θα κατέβουν στις δεύτερες εκλογές και θα μπουν στη Βουλή, για ξεβρομίσουμε την σήψη και την αποφορά της Μητσοτάκης Α.Ε.»

 

 

loading...