ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΠΟΥ Τέλος της Πανδημίας κ. Πλεύρη ξεκρεμάστε τα 150€

Κύριε υπουργέ κύριε Πλεύρη [email protected]

Ο χρόνος έληξε, ο χρόνος έδειξε και απέδειξε, την υπερβολή των 50 και 100 € για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, που αυτονόητα και νόμιμα πρέπει να ανακληθεί.

Δεν παραθέτουμε εδώ τις εκτεταμένες σε αριθμό διαδοχικές επιστημονικές δημοσιεύσεις για το εκτεταμένο πλήθος εξαιρετικά επικίνδυνων παρενεργειών, μόνιμων βλαβών της υγείας αλλά και θανάτων που ενέσκηψαν μετά τους εμβολιασμούς αυτούς. Ούτε την σημερινή ανακοίνωση του ΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ : https://www.cnn.gr/kosmos/story/361420/telos-i-pandimia-tou-koronoioy-ti-apofasise-o-pou

Θεωρούμε ότι ως αρμόδιος για την υγεία μας Υπουργός, τα παρακολουθείτε και τις έχετε υπ όψιν σας καθώς και τον εκτεταμένο αρνητικό Συνταγματικό σχολιασμό της σχετικής απόφασης του ΣτΕ.

Η τότε απόφασή σας για την εθνική προστασία της υγείας μας, και με την σημερινή ανακοίνωση του ΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ εξάντλησε τον σκοπό της.

Η σημερινή 5.5.23 ανακοίνωση του ΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, : Εξηγώντας το σπεπτικό της απόφασης είπε: «Για πάνω από έναν χρόνο, η πανδημία βρίσκεται σε καθοδική τάση. Αυτή η τάση επέτρεψε στις περισσότερες χώρες να επιστρέψουν στην ζωή όπως την ξέραμε πριν τον Covid-19».

«Χθες, η επιτροπή συναγερμού συναντήθηκε για 15η φορά και μου συνέστησε να κηρύξω το τέλος στον συναγερμό παγκόσμιας υγείας για τον Covid-19, κάτι που αποδέχθηκα». Στις ΗΠΑ η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω του Covid -19 θα αρθεί στις 11 Μαΐου» (αύριο), σας επιτρέπει αλλά και σας υποχρεώνει να δεχθείτε και να κηρύξετε την άρση της απόφασης προστίμου αναγκαστικότητας εμβολιασμού των άνω των 60 ετών.

 

Ζητούμε άμεσα την ικανοποίηση του δικαιώματός μας και την αντίστροφη σχετική εντολή σας προς τον κο Πιτσιλή-ΑΑΔΕ να αποχρεώσει και να απαλείψει όλες τις σχετικές αναρτήσεις χρεώσεως από τα TAXIS που παραμένουν ακόμα.

 

loading...