Η «αντεπίθεση» της Ουκρανίας μοιάζει με προγραμματισμένη καταστροφή.

 

GEWKWN – 

 

Μια εφημερίδα η Kyiv Post έγραψε ότι η επερχόμενη «μεγάλη αντεπίθεση» της Ουκρανίας θα οδηγήσει σε κατάρρευση και σε εξαφάνιση της Ουκρανίας’’

Η πολυδιαφημισμένη «αντεπίθεση» της Ουκρανίας μοιάζει με μια προγραμματισμένη καταστροφή με την Ουκρανία να εξαντλείται από πυραύλους αεράμυνας και βλήματα πυροβολικού, τα ΜΜΕ δεν αποκαλύπτουν πραγματικά τις απώλειες η κατάρρευση της Ουκρανίας θα έρθει ξαφνικά όταν η Ουκρανία και το ΝΑΤΟ ξεμείνουν από άνδρες, εξοπλισμό και θέληση για μάχη.

ΤΟΤΕ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ, από εκεί που θα περνά θα αφήνει πίσω της καμένη ΓΗ.

Ο Γέροντας είπε το 2014 : …..…. Όταν ο Ρώσος θα κτυπήσει την Ουκρανία, και όταν θα ανάψει για τα καλά η σύγκρουση, η Ρωσία όπως μια πληγωμένη αρκούδα θα κατέβει προς τα κάτω (νότια) για να εκδικηθεί

ΣΧΟΛΙΟ: γιατί ο Γέροντας είπε ότι η Ρωσία όπως μια πληγωμένη αρκούδα ……για να εκδικηθεί. Άρα κάτι ακραίο θα κάνουν οι ουκρανοί και το ΝΑΤΟ που θα αναγκάσουν την Ρωσία να εκδικηθεί

2/4/2021 Η Ρωσία θα είναι όπως μια πληγωμένη αρκούδα από τις προδοσίες εναντίον της, σε τέτοιο σημείο που θα ‘’ξεχάσουν ‘’ τις ευγένειες, γιατί θα είναι σαν ΑΓΡΙΑ θηρία για να βάλουν τάξη και να αποκαταστήσουν το όνομα τους, με αποτέλεσμα να δούμε μεγάλες καταστροφές……Η Ουκρανία είναι τελειωμένη υπόθεση, το Ουκρανικό θα κλείσει με αιματοχυσία από τις δυο πλευρές και με την ανάμειξη ακόμα ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.

Ο Μεντβέντεφ προειδοποιεί ότι το ρωσικό δόγμα «καθιστά σαφές ότι τα πυρηνικά όπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εάν η Ρωσία αντιμετωπίσει μια επιθετική πράξη που περιλαμβάνει άλλα είδη όπλων, τα οποία απειλούν την ίδια την ύπαρξη του κράτους».

Γιατί οι Δυτικοί ηγέτες δεν λαμβάνουν στα σοβαρά τέτοιες απειλές;

Οι Ρώσοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν υποβρύχια για να εξαπολύσουν ένα πρώτο αιφνιδιαστικό χτύπημα στις ΗΠΑ, ήδη οι περιπολίες τους στον Ατλαντικό και σε όλο τον Ατλαντικό είναι σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό που έχουμε δει εδώ και χρόνια.

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: ένας μεγάλος πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή.

Σε συνέντευξη Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στὸν δημοσιογράφο evgenii Sivagov) γιὰ λογαριασμὸ τοῦ ρωσικοῦ καναλιοῦ «Спаси и Сохрани» (Κύριε σῶσε καὶ προστάτευε) 3 Φεβρουαρίου 2023, o Δημοσιογράφος στην συνέντευξη είπε ότι ανησυχεί πολύ για τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας Ουκρανίας, ο Μητροπολίτης του απάντησε: ‘’ για το Ισραήλ δεν ανησυχείς ; να ανησυχείς περισσότερο παιδί μου για το Ισραήλ και την Περσία ( Ιράν) ‘’

Σε μια επίδειξη δύναμης στο Ιράν, ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών εξόπλισε αεροσκάφη στην Μέση Ανατολή με προηγμένες βόμβες καταστροφής καυσίμων, Wall Street Journal Σύμφωνα με την έκθεση, περίπου δώδεκα A-10 Warthog επανατοποθετήθηκαν για να επιτρέψουν στο επιθετικό αεροσκάφος να μεταφέρει έως και 16 από τις βόμβες GBU-39/B που καθοδηγούνται με ακρίβεια.

Φυσικά και οι Ιρανοί επιλέγουν να κάνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Εάν ξεσπάσει ένας μεγάλος πόλεμος στη Μέση Ανατολή, το Ιράν θα πετάξει ό,τι έχει εναντίον του Ισραήλ και το Ισραήλ θα κάνει το ίδιο στο Ιράν.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ : ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!! : ‘’Οι δυτικοί θα ενεργοποιήσουν την Πολωνία εναντίον της Ρωσίας στα σύνορα που ανέφερα για να αποκλείσει τον διάδρομο και να σταματήσουν την προέλαση των ρωσικών δυνάμεων (κοντά στα σύνορα) …….. ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ, ΜΕ ΤΟ ‘’αεροπλανοφόρο’’ της (ΣΑΡΑΒΑΛΟ) ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, αυτό θα είναι η εκδίκηση των Γερμανών και των τούρκων!!!

και τότε ποιος είδε την Ρωσία και δεν την φοβήθηκε. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…….ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

 

Ο καθηγητής Αντρέι Μπεζρούκοφ, κάνει μια πρόβλεψη: «Όταν τελειώσει η σύγκρουση στην Ουκρανία, οι Αμερικανοί θα….. βάλουν φωτιά στην νότια Ευρασία – από την Τουρκία μέχρι την Κίνα, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ».

 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ εδώ και πολύ καιρό:

– 14/3/2022 παιδιά μου Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, 4 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ………..

 

Οι Δυτικοί Ηγέτες φαίνεται να πιστεύουν ότι κανένας από τους εχθρούς αντιπάλους τους δεν είναι αρκετά ΤΡΕΛΛΟΣ για να χρησιμοποιήσει πραγματικά πυρηνικά όπλα, εκτος και αν αυτό είναι το σχέδιο τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους .

Η Washington Post, δημοσίευσε έγγραφα που αποκαλύπτουν την κατασκευή κινεζικής στρατιωτικής βάσης κοντά στο Άμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναπτύσσουν πυρηνικά υποβρύχια στη Νότια Κορέα για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες – μέρος μιας νέας συμφωνίας, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι.

 

 

loading...