Εραστές από προηγούμενη ζωή. Ήσασταν εραστές σε μια προηγούμενη ζωή;

Είχατε ποτέ εκείνη την άμεση σύνδεση και έλξη με κάποιον, που αισθανόσασταν ότι τον γνωρίζατε από την αρχή και ανέκαθεν πριν καν γνωριστείτε; Μην αμφιβάλλετε ποτέ για το τι νιώσατε, καθώς είναι πιθανό να ήσασταν εραστές σε μια προηγούμενη ζωή και να νοιαζόσασταν ο ένας για τον άλλον.

Πιο συχνά αυτού του είδους τα συναισθήματα τείνουν να εμφανίζονται στο πρωταρχικό στάδιο της σχέσης. Αναγνωρίζετε αυτά που αρέσουν ή δεν αρέσουν στον άλλον ή ξέρετε τι πρόκειται να πει, καθώς και μία έλξη που επεκτείνεται πέρα από τις σωματικές διαστάσεις.

Από την εμπειρία μου μπορεί να έχετε το ίδιο όνειρο ενώ κοιμάστε και οι δύο. Και αν δεν έχετε αυτή την αίσθηση ότι ξέρετε τον άλλο άμεσα; Και αυτό είναι εντάξει. Αυτά τα συναισθήματα θα έρθουν αργότερα μέσα στην σχέση. Ξέρατε ποτέ ενστικτωδώς ότι ο σύντροφός σας έχει μπελάδες ή είναι αναστατωμένος;

Το κλειδί εδώ είναι το ένστικτο. Άνθρωποι που ενστικτωδώς ξέρουν πράγματα, χρησιμοποιούν τo ψυχικό τους ένστικτο. Αυτό το ταλέντο κρύβεται μέσα σε όλους μας. Για αυτούς που βρίσκονται στο πνευματικό ταξίδι, το ένστικτο που δουλεύει αμέσως για τους άλλους παίρνει καιρό για να βγει στην επιφάνεια. Όποια και να είναι η κατάσταση, το γεγονός είναι ότι ξέρετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο καιρό από ότι πιθανολογείτε.

Εραστές από προηγούμενη ζωή. Επανασύνδεση και δέσιμο

Αν υποθέτετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας έχετε γνωριστεί πριν σε μια περaσμένη ζωή, τότε υπάρχουν στοιχεία για τα οποία μπορείτε να ψάξετε. Το πρώτο στοιχείο είναι αν και οι δύο είχατε ένα κοινό ενδιαφέρον σε ένα συγκεκριμένο χρονικό στάδιο στο παρελθόν. xorisorianews.gr Ίσως εσείς και ο σύντροφός σας είχατε όνειρα για κάποια υπόθεση που μπορεί να δείχνει ασήμαντη στη ζωή σας. Όταν συναντάμε κάποιον που έχουμε ζήσει μαζί σε μια προηγούμενη ζωή, τα βάθη του μυαλού μας αρχίζουν να συνδέονται σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Μπορούμε να συνδεόμαστε σε ψυχικό επίπεδο, πριν καν γνωριστούμε. Αυτό γίνεται γιατί ο ανώτερος εαυτός μας συντονίζεται στην εύρεση του καλύτερου στη ζωή και είναι πάντα στην αναζήτηση της θετικής ενέργειας. Ένα παράδειγμα αυτής της σύνδεσης είναι όταν οι άνθρωποι γνωρίζονται διαδικτυακά και συνδέονται χωρίς φυσική παρουσία.Σκεφτείτε το ως έναν ασύρματο που έχει μία συγκεκριμένη συχνότητα, και αποδέχεστε ότι είναι πιθανό κάποιος άλλος να μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει στην ίδια συχνότητα. Παρόλο που δεν έχετε συναντήσει αυτό το άτομο με το οποίο επικοινωνείτε, έχετε την αίσθηση ενός ασαφούς κενού στη ζωή σας.

Η ψυχική σας διαίσθηση. (Εραστές από προηγούμενη ζωή)

Το ένστικτο είναι η ψυχική σας διαίσθηση ή η ψυχική σας κεραία για την μετάδοση μηνυμάτων και για την λήψη τους. Αυτά τα μηνύματα θα είναι αμυδρά στην αρχή, αλλά είναι το θεμέλιο για μια βαθύτερη κατανόηση. Για τα άτομα που βιώνουν την αίσθηση ότι έχουν γνωρίσει κάποιον στο παρελθόν, που συμβαίνει στην πρώτη γνωριμία. Ο αιθέρας βουίζει από όλη την ψυχική συνομιλία.

Είναι ευκολότερο να το κατανοήσετε αν αποδέχεστε την μετενσάρκωση. Η μετενσάρκωση σας επιτρέπει να βιώσετε την εμπειρία ενός απεριόριστου αριθμού ψυχών στο ταξίδι σας. Ουσιαστικά βιώνετε αιωνίως μια σωματική ζωή γιατί ξαναγεννιέστε πολλές φορές.

loading...