Δυσοίωνη πρόβλεψη – «Μια ανελέητη συνωμοσία θα μετατρέψει την παγκόσμια τάξη, σε δυστοπική… αταξία»

: Ποιος προειδοποίησε, χρόνια πριν

Χρόνια πριν, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ JFK προειδοποιούσε για μια «μονολιθική και ανελέητη συνωμοσία» που θα κυρίευε τον κόσμο – Τι εννοούσε, σε ποιούς απευθυνόταν;
Εν τω μέσω της 4ης βιομηχανικής επανάστασης στο διεθνές πεδίο διεξάγεται ένας ανελέητος πόλεμος «νέας εποχής» επί του ουκρανικού εδάφους, σε έναν πλανήτη που βγήκε «λαβωμένος» από μια μεγάλη πανδημία, η οποία… διογκώθηκε έτοι περαιτέρω για πολιτικούς και οικονομικούς σκοπούς, γεγονός που έχει πυροδοτήσει συγκλονιστικές αλλαγές προς έναν νέο κόσμο, μια νέα παγκόσμια τάξη δύο όψεων, καθώς αλλιώς την εννοούν στην δύση κι αλλιώς στην ανατολή της Γης.
Όμως υπάρχει μια κοινή συνισταμένη σε αυτές τις δύο οπτικές… ο έλεγχος.
Και για να επιτευχθεί ο έλεγχος των λαών, η πολιτική και οι πολιτικοί έχουν σημαντικά εργαλεία.
Δύο από αυτά είναι η προπαγάνδα και η λογοκρισία.
Αμφότερα ως τρόπους ελέγχου των μαζών έγιναν προειδοποίηση χρόνια πριν, δεκαετίες πιο συγκεκριμένα στα χείλη του τότε προέδρου των ΗΠΑ John F. Kennedy, ο οποίος έδωσε μια ομιλία για τους κινδύνους που θέτουν οι παγκοσμιοποιητές για όλους μας, ενώπιον της Αμερικανικής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων στις 27 Απριλίου 1961.

«Απαιτεί αλλαγή προοπτικής, αλλαγή τακτικής, αλλαγή αποστολών…. διότι μας αντιτίθεται σε όλο τον κόσμο από μια μονολιθική και ανελέητη συνωμοσία που βασίζεται κυρίως σε κρυφά μέσα για να επεκτείνει τη σφαίρα επιρροής της—στη διείσδυση αντί για εισβολή, στην ανατροπή αντί για εκλογές, στον εκφοβισμό αντί για την ελεύθερη επιλογή, στους αντάρτες τη νύχτα αντί για των στρατών την ημέρα.
Είναι ένα σύστημα που έχει στρατολογήσει τεράστιους ανθρώπινους και υλικούς πόρους για την κατασκευή μιας σφιχτά δεμένης, εξαιρετικά αποτελεσματικής μηχανής που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, πληροφορίες, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές επιχειρήσεις.
Οι προετοιμασίες του είναι συγκαλυμμένες, δεν δημοσιεύονται.
Τα λάθη του είναι θαμμένα, όχι πρωτοσέλιδα.
Οι διαφωνούντες του φιμώνονται, δεν επαινούνται.
Δεν αμφισβητείται καμία δαπάνη, καμία φήμη δεν τυπώνεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται…»
Διεξάγει τον Ψυχρό Πόλεμο, αλλά στο μεγάλο δίλημμα, επέδειξε σύνεση και η Κρίση των πυραύλων της Κούβας δεν κατέληξε σε πυρηνική καταστροφή με την αντίστοιχη συνετή υποχώρηση της άλλης πλευράς των Σοβιετικών, με μια πειθαρχία που καμία δημοκρατία δεν ελπίζει, ούτε εύχεται να κληθεί να αντιμετωπίσει.
Στις 22 Νοεμβρίου 1963, ο JFK δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν σε αυτοκινητοπομπή που περνούσε από την Dealey Plaza στο κέντρο του Ντάλας του Τέξας.

Σήμερα, ο κόσμος βιώνει μια παγκόσμια «επανάσταση» ενάντια στην «τάξη που βασίζεται στους κανόνες της δύσης» που οι υποστηρικτές τους (ΗΠΑ κυρίως) αγωνίζονται να παραμείνουν η μονοπολική ηγεμονική δύναμη, δημιουργώντας, ένα καθεστώς λογοκρισίας για να κρατήσει κρυφές σημαντικές πληροφορίες από το κοινό προκειμένου να συνεχίζουν τους πολέμους αλλαγής καθεστώτων, παρεμβαίνουν σε ξένες εκλογές, να συντονίζουν πολιτικές δολοφονίες και επιβάλλουν εξοντωτικές οικονομικές κυρώσεις κατά των αντιπάλων τους.
Η «μονολιθική και ανελέητη συνωμοσία» για την οποία μίλησε ο JFK έγινε πραγματικότητα με διάφορες μορφές από την πρωτοποριακή ομιλία του…
Ίσως και να μην φανταζόταν πόσο έντονα θα αποτύπωνε την σύγχρονη πολιτική και τις επιδιώξεις δύσης – ανατολής, πλούσιου βορρά, αναδυόμενου νότου, με τις ΗΠΑ να αγωνίζονται να παραμείνουν επίκαιρες και στο κέντρο και τις BRICS να αποτελούν τις νέες φυγόκεντρες δυνάμεις στο οικονομικό πεδίο και κυρίως ΗΠΑ – Ρωσία – Κίνα στο οικονομικό – στρατιωτικό – ενεργειακό.
Και σε όλο αυτό το σκηνικό ανταγωνισμού οι ακόλουθοι του World Economic Forum να επιδιώκουν τους δικούς τους στόχους παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Οι ΗΠΑ και η Αταξία του Νέου Κόσμου

Από το 1776, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε διεξάγει βάναυσους πολέμους στους αυτόχθονες πληθυσμούς ως μέρος των επεκτατικών στόχων τους στη Βόρεια Αμερική.
Στη συνέχεια, μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, εισέβαλαν σε πολλά έθνη της Λατινικής Αμερικής στη Νότια και Κεντρική Αμερική, στην Καραϊβική και σε μέρη της Ασίας.
Από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου τμήματα της Ευρώπης και της Ασίας, συμπεριλαμβανομένης της Σοβιετικής Ένωσης και της Κίνας (που εισέβαλε η Αυτοκρατορική Ιαπωνία) ανοικοδόμησαν τις κοινωνίες τους από την καταστροφή που άφησε ο πόλεμος, έτσι οι ΗΠΑ άδραξαν την ευκαιρία να γίνουν επιθετικές ιμπεριαλιστική εξουσία.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Dwight D, Eisenhower είχε προειδοποιήσει το κοινό πριν από τον JFK για την αυξανόμενη δύναμη του Στρατιωτικού-Βιομηχανικού Συγκροτήματος που έγινε σημαντικό στοιχείο για τη δομή εξουσίας των παγκοσμιοποιητών, ειδικά αφού έριξαν άσκοπα ατομικές βόμβες στην πόλη της Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι της Αυτοκρατορικής Ιαπωνίας σκοτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες κυρίως Ιάπωνες πολίτες για να δείξουν στον κόσμο ότι είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του να έχουν τη θέληση να σκοτώσουν αθώους ανθρώπους για να προωθήσουν τους στόχους του.

Τα μέτωπα ως το 2022…

Ο JFK είπε ότι η πολεμική μηχανή των ΗΠΑ συνδύασε τις «στρατιωτικές, διπλωματικές, μυστικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές επιχειρήσεις» της και ξεκίνησε πολλούς πολέμους στην Ασία, τη Λατινική Αμερική, την Καραϊβική και αλλού.
Κορέα (1950-1953), Βιετνάμ (1955-1975), Κούβα (1961),
Δομινικανή Δημοκρατία (1965-1966), Καμπότζη (1970), Λάος (1959-1975),
Γρενάδα (1983), Ελ Σαλβαδόρ (1981-1992), Παναμάς (1989-1990), Νικαράγουα (1981-1990),
Αϊτή (1994-1995), Σερβία (1998-1999) κ.ο.κ.
Στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ έχουν επίσης εμπλακεί σε πολυάριθμες συγκρούσεις
Αγκόλα (1974-1975), Ιράν (από το 1979), Λιβύη (1986, 2011), Ιράκ (1990 έως σήμερα), Αφγανιστάν (2001-2021), Υεμένη (2002-σήμερα), Σομαλία (2007-σήμερα) και πορεία, Συρία (2014-Σήμερα).
[Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ο πόλεμος στην Παλαιστίνη συνεχίζεται με την υποστήριξη του Ισραήλ από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση από το 1948.]

Το μέτωπο μετά το 2022…

Επί του παρόντος, οι ΗΠΑ και οι εταίροι τους εμπλέκονται σε έναν πόλεμο αντιπροσώπων (proxy) κατά της Ρωσίας με την πλήρη υποστήριξή τους στην Ουκρανία και σύντομα θα στοχεύουν τα όπλα τους στην Κίνα.
Οι αμερικανικές δυνάμεις εξακολουθούν να καταλαμβάνουν το Ιράκ και κλέβουν πετρέλαιο από τη Συρία.
Στη Λατινική Αμερική, επιχειρηματίες των ΗΠΑ σχεδιάζουν πιθανότατα μελλοντικές επιχειρήσεις αλλαγής καθεστώτος στη Βενεζουέλα, τη Νικαράγουα και αλλού με μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) (αλλά χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ) όπως η Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών (USAID) και το Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (NDI).
Οι ΗΠΑ έχουν επίσης επιβάλει σκληρές οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία, τη Συρία, το Ιράν, τη Βενεζουέλα και την Κούβα.
Η Βόρεια Κορέα, σε ορισμένες περιπτώσεις, προκάλεσε καταστροφικές συνέπειες σε μια προσπάθεια να καταστρέψει σκόπιμα τις οικονομίες της, δεδομένου ότι βρίσκονται στη λίστα επιτυχιών της Ουάσιγκτον.

Ο Putin στο WEF

Εν τω μεταξύ, οι δυτικές δυνάμεις και οι παγκοσμιοποιητικές τους ατζέντες έχουν χτυπήσει έναν τοίχο από τούβλα σύμφωνα με τον Ρώσο Πρόεδρο, Vladimir Putin, ο οποίος έδωσε μια ομιλία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός της Ελβετίας στις 27 Ιανουαρίου 2021, σχετικά με την παρωδία των ισχυόντων κανόνων, όπως η Δύση θέλει να τους επιβάλλει και ήταν σημαντική, αλλά φυσικά, τα αμερικανικά και ευρωπαϊκά συστημικά μέσα ενημέρωσης δεν ανέφεραν σχεδόν τίποτα γι ‘αυτήν.
Ο Putin είπε ότι «η εποχή που συνδέεται με τις προσπάθειες να οικοδομηθεί μια συγκεντρωτική και μονοπολική παγκόσμια τάξη έχει τελειώσει.
Για να είμαι ειλικρινής, αυτή η εποχή δεν ξεκίνησε καν».
Ο Putin μίλησε για το δυτικό μονοπώλιο της εξουσίας που ήταν αντίθετο με τους πολιτισμούς και την ποικιλομορφία του κόσμου, «η ουσία αυτού του μονοπωλίου έρχεται σε αντίθεση με την πολιτιστική και ιστορική ποικιλομορφία του πολιτισμού μας» και συνέχισε πως «η πραγματικότητα είναι τέτοια που πραγματικά διαφορετικά κέντρα ανάπτυξης με τα χαρακτηριστικά τους μοντέλα, τα πολιτικά συστήματα και οι δημόσιοι θεσμοί έχουν διαμορφωθεί στον κόσμο».
Ωστόσο, οι παγκοσμιοποιητές δεν εγκαταλείπουν τις κρυφές τους ατζέντες και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρύψουν την αλήθεια από το κοινό και εκεί μπαίνει το καθεστώς λογοκρισίας που πάει πακέτο με την προπαγάνδα.

«Οι διαφωνούντες φιμώνονται, δεν επαινούνται»… Το καθεστώς λογοκρισίας στην Αμερική

Η λογοκρισία είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό, αλλά ο «φάρος της ελευθερίας» (οι ΗΠΑ) είναι ο μεγαλύτερος υποκριτής στο μπλοκ όταν πρόκειται να λογοκρίνει την αλήθεια.
Εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα, όταν η πρωτοποριακή σειρά Dark Alliance δημοσιεύτηκε από τον ερευνητή δημοσιογράφο, Gary Webb, σχετικά με τη CIA και την προέλευση της επιδημίας κρακ που ξεκίνησε στους δρόμους του Λος Άντζελες και τα κέρδη που έκανε για τη χρηματοδότηση ενός παράνομου πολέμου για την υποστήριξη των Κόντρας, (τρομοκρατική οργάνωση που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ κατά της κυβέρνησης των Σαντινίστας στη Νικαράγουα), η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξεκίνησε μια εκστρατεία για να καταστρέψει την αξιοπιστία του Webb και τελικά τη ζωή του.
Ένα άλλο σημαντικό μέρος της ιστορίας είναι ότι η CIA πούλησε επίσης όπλα στο Ιράν κρυφά ως δεύτερη ροή μετρητών για να συνεχίσει τον παράνομο πόλεμο που είναι επίσημα γνωστός ως Υπόθεση Ιράν-Κόντρα.
Ωστόσο, ο Webb εργάστηκε για την San Jose Mercury Sun και αποκάλυψε την επιχείρηση που υποστηριζόταν από τη CIA, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τα κέρδη ναρκωτικών που αποκόμισαν από την κοκαΐνη κρακ που πουλήθηκε για πρώτη φορά στους δρόμους του Λος Άντζελες, η οποία είχε καταστρέψει την αφροαμερικανική κοινότητα ως bonus παράπλευρη εξέλιξη.
Το 2004, ο Webb «αυτοκτόνησε» αν και μερικοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου εμένα, πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε… πως αλλιώς δικαιολογούνται δύο σφαίρες στο κεφάλι του.
Έκτοτε, το καθεστώς λογοκρισίας προχώρησε ολοταχώς αποσιωπώντας εναλλακτικούς ιστότοπους ειδήσεων και εξέχοντες δημοσιογράφους με τη βοήθεια εταιρειών Big Tech, όπως το YouTube, το Facebook, το Google, το Twitter και άλλες.

Assange και Snowden

Πριν οι Big Tech αρχίσουν να λογοκρίνουν τις διαδικτυακές πληροφορίες, ο Julian Assange και ο Edward Snowden έγιναν στόχος της Ουάσιγκτον για αποκάλυψη δυτικών ξένων και εγχώριων εγκλημάτων και οι ίδιοι λογοκρίθηκαν και χρεώθηκαν για διάφορα εγκλήματα.
Τώρα, ο βραβευμένος με Πούλιτζερ δημοσιογράφος, Seymour Hersh λογοκρίνεται επίσης για την αναφορά του σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση ΗΠΑ-Νορβηγίας στους αγωγούς φυσικού αερίου της Ρωσίας Nord Stream και πρόσφατα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (DOJ) απήγγειλε κατηγορίες σε τέσσερις Αφροαμερικανούς ακτιβιστές που είναι μέλη του το Αφρικανικό Λαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (APSP) και το Κίνημα Ουχούρου που κατηγορούνται ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες για να επηρεάσουν με κάποιο τρόπο τις εκλογές στις ΗΠΑ.
Το τελευταίο θύμα της λογοκρισίας είναι ο Tucker Carlson, που είτε συμφωνείτε μαζί του είτε όχι, απολύθηκε στο FOX news επειδή πιθανότατα έκανε ρεπορτάζ για τους κινδύνους των εμβολίων Covid-19 και τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Όλοι οι παραπάνω συνδέονται με έναν κοινό παρονομαστή: όλοι έκαναν τη δουλειά τους ως δημοσιογράφοι, μετέδωσαν πληροφορίες ή υπήρξαν απλώς ακτιβιστές της ενημέρωσης λέγοντας τη γνώμη τους… όλοι είπαν την αλήθεια, και η αλήθεια είναι ο εχθρός του διεφθαρμένου κράτους.

Νόμος η… λογοκρισία

Στις ΗΠΑ, ο νόμος RESTRICT (S. 686), ο οποίος χρηματοδοτείται από έναν Δημοκρατικό γερουσιαστή από τη Βιρτζίνια, Mark Warner, ο οποίος απειλεί οποιονδήποτε έχει πρόσβαση σε ιστότοπους στη μαύρη λίστα μέσω εικονικών ιδιωτικών δικτύων (VPN) που δημιουργούν ιδιωτικές συνδέσεις μεταξύ υπολογιστών και τηλεφώνων στο διαδίκτυο θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια ή πρόστιμο 250.000 δολαρίων και συζητείται αυτή τη στιγμή από το πολιτικό κατεστημένο της Ουάσιγκτον.
Αν αυτό δεν είναι το πιο ακραίο νομοσχέδιο για τη λογοκρισία, τι άλλο είναι….
Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι με την φθίνουσα πολιτική και οικονομική τους ισχύ σε αυτό το νέο γεωπολιτικό τοπίο.
Τα τραπεζικά καρτέλ των ΗΠΑ και της Ευρώπης, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), τα κύρια μέσα ενημέρωσης, το Military-Industrial Complex, η Big Pharma, η Big Tech και η Big Oil έχουν όλα ρόλο στη λογοκρισία της αλήθειας επειδή δεν θέλουν το κοινό να γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από την ατζέντα τους όσον αφορά την αλλαγή καθεστώτος, την έναρξη νέων πολέμων, τη δημιουργία και τον εξοπλισμό τρομοκρατών (ISIS και AL Qaeda), την προώθηση θανατηφόρων εμβολίων και ο κατάλογος συνεχίζεται.
Τα ατελείωτα ψέματα που προωθούνται από τις δυτικές δυνάμεις και το Ισραήλ αντιμετωπίζουν τώρα μια αντίδραση από την παγκόσμια κοινότητα και γι’ αυτό αγωνίζονται να μεμφθούν όποιον τολμήσει να πει την αλήθεια για τις κρυφές ατζέντες τους.
Η 27η Απριλίου 1961 είναι η ημέρα που ο JFK προειδοποίησε (τις ΗΠΑ και τον κόσμο), και σήμερα, οι προειδοποιήσεις του εξακολουθούν να ισχύουν.

loading...