ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ “ΦΙΛΟΥΣ” ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! (ΦΛΕΓΟΥΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΕΡΤΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΣΚΕΡΤΣΟΥ)

Γράφει και κοινοποιεί ο Con mc Keeds
Οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι γενικότερα που μας κατέκτησαν τότε και τώρα, πιστεύω ότι πάντα  αισθάνονται σε μειονεκτική θέση απέναντί μας λόγω του ιστορικού μας βάθους και των πολιτισμικών επιτευγμάτων που φέρει το όνομά μας και για αυτό διαχρονικά μας μισούν και μας υποβιβάζουν από υποσυνείδητη ζήλεια.

Σε εμάς ανήκει η φράση πας μη Έλλην βάρβαρος που γνώριζαν και οι μαχητές του Β ΠΠ και της αντίστασης, από εκεί και από τις καταστροφές και τις δολοφονίες εναντίων μας πηγάζει  και  η θέληση για αντίσταση και το μίσος για τους κατακτητές.
Σήμερα αυτοί οι οικονομικά και τεχνολογικά ισχυροί λαοί της Ευρώπης και γενικότερα της Δύσης πιστεύω ότι βρίσκονται υπό την κατοχή των Χαζάρων Σιωνιστών καπιταλιστών επικυρίαρχων, που τους χειραγωγούν για να επιβάλλουν τα οικουμενιστικά τους προγράμματα κυριαρχίας.

Ο πρώτος και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ήταν απλώς αποτέλεσμα σχεδιασμού, καθώς και ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, UNESCO, ΠΟΥ, ΔΝΤ και κάθε διεθνής οργανισμός, που αφορά εκκλησιαστικές, θρησκευτικές, θεολογικές, αθλητικές ή πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες, όλα είναι κλάδοι υπό τον γενικό έλεγχο ενός σκοτεινού κέντρου.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

loading...