Γιατί προβάλλουν ταινίες με αγόρια κίναιδους στα Ελληνικά σχολεία ;

Σουηδικής παραγωγής είναι η ταινία μικρού μήκους «Αγόρια στο ντους», που έδειξε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την καταγγελία γονέων, δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας, προκαλώντας αντιδράσεις με την πράξη της αυτή.

 

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής του εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress (Contact : [email protected]6945294197 και official website The Times of Voulgaroktonos.

 

ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΓΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΥΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ.

Η ταινία έχει διάρκεια μόλις εννέα λεπτά και έχει αποσπάσει, λίγο μετά την κυκλοφορία της, το 2021, το Βραβείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Παιδικού Κινηματογράφου (ECFA) ως η Καλύτερη Μικρού Μήκους Ταινία για Παιδιά Σύμφωνα με το σενάριο, όλα συμβαίνουν μετά από έναν έντονο αγώνα προπόνησης με την ομάδα, όταν οι 12χρονοι Βίγκο και Νοέλ επιστρέφουν στο σπίτι και τσεκάρουν ο ένας τα όρια και την αρρενωπότητα του άλλου

Το βίαιο σταμάτημα ενός αθώου παιχνιδιού φέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα του τι επιτρέπεται και τι όχι σε μια ανδρική φιλία. Η απορία πάνω στο ζήτημα προκύπτει μετά από ερώτηση του προπονητή της ομάδας, ο οποίος βάζει τους 12χρονους να αναρωτηθούν τι είναι αυτό που τους κάνει άνδρες. Την ταινία υπογράφει σκηνοθετικά, όπως και το σενάριο, ο Κρίστριαν Ζέτερμπεργκ που είναι γνωστός για το περιεχόμενο που δημιουργεί και που απευθύνεται πάντα σε νεανικό κοινό.

Το «Shower boys» έχει προβληθεί σε περισσότερα από 50 φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο και έχει αποσπάσεις σημαντικές διακρίσεις όπως: Βραβείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Παιδικού Κινηματογράφου (ECFA) για την Καλύτερη Μικρού Μήκους Ταινία για Παιδιά του 2021. Βραβείο Καλύτερης Μικρού Μήκους Ταινίας Μυθοπλασίας, Cinekid (Σίνεκιντ), Άμστερνταμ.

Βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Μικρού Μήκους Ταινίας, Flickerfest (Φλικερφέστ), Σίδνεϊ. Βραβείο Ευρωπαϊκής Ένωσης Παιδικού Κινηματογράφου (ECFA), Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του Ομπερχάουζεν. Βραβείο Καλύτερης Σκανδιναβικής Ταινίας, Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου BUFF (Μπουφ), Μάλμε. Βραβείο Καλύτερης Μικρού Μήκους Ταινίας, Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου Cinemira (Σινεμίρα), Βουδαπέστη.

Μετά την καταγγελία που προηγήθηκε για την προβολή της ταινίας σε 10χρονα παιδιά σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας, πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας αναφέρουν ότι το φιλμ έχει εγκριθεί για να προβάλλεται μεν σε σχολεία, αλλά σε Γυμνάσια και Λύκεια.

Για αυτό έγινε σύσταση στη δασκάλα που έδειξε την ταινία σε μαθητές Δημοτικού.

ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Εσκεμμένα θηλυκοποιούν την Ελληνική εκπαίδευση με γυναίκες που διέπονται από τα Διονυσιακά αξιώματα. Αντιθέτως όσες γυναίκες είναι με τον Αριστόκλειο πολιτισμό μένουν εκτός όλων των βαθμίδων εκπαιδεύσεως.

Την προηγούμενη δεκαετία στους στατιστικούς δείκτες στην εκπαίδευση το 68% του εκπαιδευτικού προσωπικού όλων των βαθμίδων ήταν γυναίκες. Στην προσχολική αγωγή καταλαμβάνουν το 97% των θέσεων, στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση το 82%, στη Δευτεροβάθμια το 63% και στην Τριτοβάθμια το 43%. Με την επισήμανση ότι “η ύπαρξη και η διαιώνιση στερεοτυπικών αντιλήψεων και πρακτικών για τους ρόλους των δύο φύλων σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού βίου συμβάλλουν καθοριστικά στην έντονη θηλυκοποίηση του συγκεκριμένου επαγγέλματος του εκπαιδευτικού”, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), καταγράφει τις έμφυλες επαγγελματικές ανισότητες, στον τομέα της εκπαίδευσης κάνοντας λόγο για “έντονο” επαγγελματικό διαχωρισμό μεταξύ ανδρών και γυναικών στα 35 κράτη – μέλη του Οργανισμού.

Ο ΟΟΣΑ στην περιοδική του έκθεση για τους στατιστικούς δείκτες στην εκπαίδευση καταγράφει ότι το 68% του εκπαιδευτικού προσωπικού όλων των βαθμίδων είναι γυναίκες. Στην προσχολική αγωγή καταλαμβάνουν το 97% των θέσεων, στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση το 82%, στη Δευτεροβάθμια το 63% και στην Τριτοβάθμια το 43%. Αξιοσημείωτο είναι ότι στις χώρες της Βαλτικής και της Ρωσίας τα 4/5 των εκπαιδευτικών είναι γυναίκες. Ενώ η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα του ΟΟΣΑ με μικρότερη αναλογία καθηγητριών σε σχέση με τους άνδρες (48%). Από το 2005 έως το 2014 αυξάνεται η συμμετοχή των γυναικών, στον εκπαιδευτικό κλάδο. Ενώ το 2005 οι γυναίκες εκπαιδευτικοί αντιστοιχούσαν στο 61% του συνόλου, το 2010 αυξήθηκαν στο 65% και το 2014 στο 68%. Ο ρυθμός αύξησης συμμετοχής των γυναικών ξεπέρασε το 15% σε Γερμανία, Ελλάδα και Ιαπωνία, ενώ μόλις 1% ήταν η μεταβολή σε ΗΠΑ και Σλοβενία.

Βέβαια όπως επισημαίνει ο ΟΟΣΑ στην έκθεσή του ότι η γυναικεία αριθμητική υπεροχή δεν σημαίνει και εξάλειψη του έμφυλου μισθολογικού χάσματος (σύμφωνα με υπολογισμούς του ΟΟΣΑ το μισθολογικό χάσμα στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν ξεπερνάει το 3%)”. Υπογραμμίζει μάλιστα, ότι το ποσοστό γυναικών αποφοίτων με πανεπιστημιακό πτυχίο στην εκπαίδευση αυξήθηκε κατά μέσο όρον από το 72% το 2005 στο 78% το 2014 στα κράτη – μέλη του ΟΟΣΑ, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο έμφυλος επαγγελματικός διαχωρισμός δεν πρόκειται να μειωθεί, αντιθέτως μπορεί και να εντατικοποιηθεί”.

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Στο σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε μερικές δασκάλες του Αριστόκλειου πολιτισμού.  Με τον ερχομό του 20ου αιώνα ανενόχλητες οι Βουλγαρικές συμμορίες καταστρέφουν χωριά και πόλεις της Ελληνικής Μακεδονίας.

Στυγερά τα εγκλήματα σε καθημερινή βάση. Με σύνθημα η Μακεδονία στην Βουλγαρία και Μακεδονία η παλαιά Βουλγαρία καταστρέφουν τα πάντα.  Οι Μακεδονομάχοι αντιστέκονται προσπαθώντας να αναχαιτίσουν το Τουρκικό (Κουμανικό) στράτευμα. Μεταξύ άλλων στο στόχαστρο των Κουμάνων (Βούλγαροι) είναι οι δάσκαλοι και οι πραγματικοί ιερείς (όχι οι σημερινοί νεοταξίτες), οι οποίοι από τα δικά τους οφφίκια κρατούν υψηλά την Ορθοδοξία και τις εθνικές αξίες.

Δεινοπαθούν τα Ελληνικά χωριά. Στην Αριδαία οι Βούλγαροι θέλουν την πόλη δική τους. Επιθυμούν να ιδρύσουν Βουλγαρικά σχολεία για να δηλητηριάσουν τις παιδικές Ελληνικές ψυχές με την προπαγάνδα τους. Όμως ο διορισμός  νέας δασκάλας από την Θεσσαλονίκη, αναπτερώνει τις ελπίδες των Ελλήνων και παράλληλα αλλάζει τα δεδομένα.

Η νέα δασκάλα ήταν μια ατρόμητη Ελληνική ψυχή. Ενθουσιασμένοι οι κάτοικοι με την δασκάλα. Για αυτό την ευγνωμονούν και την εγκωμιάζουν καθώς μαζί με τα γράμματα, πού με αγάπη διδάσκει στα Ελληνόπουλα, ταυτόχρονα αναπτύσει δραστηριότητες και πέρα από τα εκπαιδευτικά της καθήκοντα. Με την βοήθεια ενός γνωστού της ιατρού εξασφαλίζει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους μαθητές και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους κατοίκους του χωριού. Οι μητέρες που είχαν πλήρη άγνοια από παιδαγωγική, δεν χορταίνουν να ακούνε τις συμβουλές της για μια επιτυχημένη ανατροφή των παιδιών τους. Με μια τέτοια Ελληνίδα-στυλοβάτη, αλλάζει η ποιότητα ζωής των Χριστιανών, του συγκεκριμένου χωριού.

Εν τούτοις όλες αυτές οι πατριωτικές δραστηριότητες,  εξαγριώνουν τους κομιτατζήδες, οι οποίοι αποφασίζουν να εξοντώσουν την Αγγελική. Η ελληνόψυχη δασκάλα ανατρέπει όλα τα ανθελληνικά σχέδια τους. Ευτυχώς το Ελληνικό προξενείο Θεσσαλονίκης έδρασε εγκαίρως και την μεταθέτει, στην Αγριανή Σερρών. Όταν έφτασε εκεί διαπιστώνει πώς το χωριό κινδυνεύει να εκβουλγαριστεί, καθώς ήδη οι μισές οικογένειες εξαναγκάστηκαν να προσχωρήσουν στην Βουλγαρική εξουσία. Η αποστολή της δύσκολη όμως εκείνη. δίνεται ολόψυχα στην προσφορά για την πατρίδα και κερδίζει την εκτίμηση των κατοίκων. Οι Βούλγαροι αποφασίζουν να επιτεθούν, Έμεινε στην ιστορία η ομαδική σφαγή στις 12 Δεκεμβρίου 1906 μ.Χ. Το χωριό βάφεται στο αίμα και τό σπίτι του ιερέα, τυλίγεται στις φλόγες. Η πρεσβυτέρα απανθρακώνεται.

Νομίζουν οι Βούλγαροι πώς αν εξαφανίσουν τους προεστούς, ότι θα κατακτήσουν οριστικά την περιοχή. Μετά σειρά είχε το σπίτι της δασκάλας Αγγελικής Φιλιππίδου. Οι Βούλγαροι θα τις επιτεθούν και προσπαθεί να αμυνθεί μαζί με τον σύζυγο της. Στην συνέχεια προσπάθησαν να τους κάψουν ζωντανούς. Όμως οι δύο Έλληνες δεν κάμπτονται, ούτε και όταν μία σφαίρα θρυμματίζει το γόνατο της Αγγελικής.

Μόνον όταν άρχισαν να τους απειλούν οι φωτιές ο άνδρας της την μεταφέρει καμένη σε ένα γειτονικό σπίτι. Καταστράφηκε το χωριό όμως οι Βούλγαροι ηττημένοι οπισθοχωρούν. Την επομένη ημέρα το δοκιμαζόμενο χωριό, πανηγυρίζει την νίκη του. Με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η τραυματισμένη δασκάλα πλησιάζει τον πρόξενο. Όλοι την βλέπουν με δάκρυα στα μάτια. Τον παρακαλεί να μην την μεταφέρουν αμέσως στό νοσοκομείο Σερρών.

Ζήτησε να την βάλουν επάνω σε ένα φορείο και να σταματούν, για λίγο σε όλα τα χωριά των Σερρών. Στήν πλατεία του κάθε χωριού θα μιλούσε στους συγκεντρωμένους κατοίκους. Όλοι υποκλίνονται μπροστά στην ηρωίδα. Η Αγγελική αδιαφορεί για την ζωή της και την υγεία της, Καταργεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Το μόνον το οποίο προέχει είναι η σωτηρία της Μακεδονίας. Το σθένος της μαρτυρικής εκπαιδευτικού, εντυπωσιάζει και εμπνέει. Με τις προτροπές της ξεσηκώνει, όλους τους πατριώτες σε εθνική αντίσταση κατά των κομιτατζήδων.

Τους εκφράζει τα πατριωτικά αισθήματά της. Είναι  ενθουσιασμένη πού χύνει το αίμα της, για την πατρίδα. Ήταν το τελευταίο και σπουδαιότερο μάθημα, της μεγάλης Ελληνίδας δασκάλας. Η Αγγελική ποτίζει με το αίμα και την θυσία της, τους Μακεδονικούς αγώνες για την ελευθερία. Η Ελληνίδα αργοσβήνει εντούτοις, κατάφερε να πυροδοτήσει τις ψυχές. Την μεταφέρουν στην Θεσσαλονίκη όπου εκεί παθαίνει εμβολή και τον Ιανουάριο του 1907, έφυγε από την ζωή. Οι Μακεδόνες θρηνούν, την ηρωική συμπατριώτισσά τους. Ντύνουν το φέρετρό της με την Ελληνική σημαία πού υπεραγαπούσε.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Η Αικατερίνη Χατζηγεωργίου ήταν κορίτσι το οποίο εγκατέλειψε τα εγκόσμια, μόλις 20 ετών, διότι ήταν στο στόχαστρο του Βουλγαρικού κομιτάτου, για την αγάπη που έτρεφε στην Ελλάδα και γιατί κρατούσε αναμμένη την φλόγα της ελπίδας, για ελευθερία στα σκλαβωμένα εδάφη της Μακεδονίας των αρχών του 20ου αιώνα.

Πριν την κάψουν ζωντανή, η Αικατερίνη με το όπλο το οποίο είχε συμπαρέσυρε στον τάφο, αρκετούς Βούλγαρους, αν και εγκλωβισμένη στο σπίτι, στο οποίο έβαλαν τελικά φωτιά, καίγοντας την μαζί με όσους βρίσκονταν στο σπίτι, εκείνο το βράδυ. Στις 14 Οκτωβρίου 1904 στην Μακεδονία βασιλεύει ο τρόμος, Σε ένα χωριό της σκλαβωμένης Μακεδονίας, στην Γρίτσιστα (Ελληνικό) της περιοχής Γευγελής, ζει μια νέα κοπέλα, η Αικατερίνη Χατζηγεωργίου. Είναι η μόλις 20 ετών δασκάλα του χωριού, η οποία, αν και μικρή στην ηλικία, είναι μεγάλη στην ψυχή. Η Κατερίνα διδάσκει με πάθος, τους μαθητές της σαν να πρόκειται για δικά της παιδιά. Διδάσκει την ιστορία της αιματοβαμμένης Ελληνικής γης, όπου αμέτρητοι βάρβαροι, προσπάθησαν να αφελληνίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Όλοι στο χωριό την γνωρίζουν σαν το καλόκαρδο κορίτσι που βοηθάει πάντα τους Μακεδονομάχους αγωνιστές με όποιον τρόπο μπορεί. Οι Βούλγαροι κομιτατζήδες, την έχουν βάλει στο στόχαστρο γιατί κρατάει άσβεστη την φλόγα της Ελληνικότητας, στα μικρά παιδιά και στο χωριό. Την παρενοχλούν συνεχώς, την βρίζουν, την απειλούν, της περιγράφουν, τι θα της κάνουν, όταν θα πέσει στα χέρια τους. Την Κατερίνα δεν την νοιάζει η ζωή της παρά μόνο να μην χάσει η Μακεδονία την ελληνικότητά της. Οι Βούλγαροι μετά τον θάνατο του Παύλου Μελά, έχουν αποθρασυνθεί, και θέλουν να τελειώνουν με κάθε εστία Ελληνικής αντίστασης. Όταν οι κομιτατζήδες καταφτάνουν στο χωριό τα παράθυρα και οι πόρτες των σπιτιών κλείνουν.

Οι κάτοικοι κρυφοκοιτάζουν ανάμεσα από τις γρίλιες τους κομιτατζήδες, να κατευθύνονται στο σπίτι της δασκάλας. Φτάνοντας έξω από την πόρτα του σπιτιού της, και τις φωνάζουν να βγει έξω. Η Κατερίνα τους ακούει από μέσα και απαντά ότι δεν παραδίδεται ποτέ μια Ελληνίδα. Οι σφαίρες των Βουλγάρων χτυπάνε τους τοίχους του σπιτιού γεμίζοντάς το τρύπες. Μετά από τρεις ώρες αναποτελεσματικών πυροβολισμών και ενώ φαίνεται ότι το σπίτι της δασκάλας είναι άπαρτο κάστρο ένας κομιτατζής δίνει την ιδέα να το κάψουν.

Όλοι συμφωνούν ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καταβάλουν τους Έλληνες αγωνιστές. Ένας κομιτατζής τρέχει με αναμμένο πυρσό, σπάει το παράθυρο και τον ρίχνει μέσα. Το εσωτερικό του σπιτιού είναι ξύλινο και λαμπαδιάζει αμέσως. Οι αγωνιστές όμως δεν βγαίνουν έξω. Προτιμούν να καούν ζωντανοί παρά να πέσουν στα χέρια των Βουλγάρων. Οι φλόγες λαμπαδιάζουν το σπίτι δημιουργώντας μια κόλαση πυρός. Η Κατερίνα όπως και οι άλλοι αγωνιστές συνεχίζουν να πυροβολούν μέχρι να σωθούν οι σφαίρες τους και να τους καταπιούν οι φλόγες.  Οι Βούλγαροι πανηγυρίζουν για το “επιτευγμα” τους, καθώς από το σπίτι έχουν πια μείνει μόνο στάχτη και καπνισμένα ντουβάρια.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΕΒΕΤΖΗ. Η Δασκάλα Δέσποινα Δεβετζή έζησε στα μαρτυρικά χρόνια, της Βουλγαρικής εισβολής, στην Μακεδονία και την Θράκη, κατά τον Β παγκόσμιο πόλεμο. ‘Ήταν αδελφή, του Νικολάου Δεβετζή, Οι Βούλγαροι θα εισβάλουν στο σπίτι της, θα την πιάσουν, και θα την βιάσουν.  Η βιασμένη δασκάλα, δίδαξε σε Ελληνικό μοναστήρι, της σκλαβωμένης Ελλάδος.

Οι έμποροι της “Βενετίας” και των Εθνών επιθυμούν μία άρρωστη και απολύτως διεφθαρμένη Ελληνική κοινωνία, που θα την αποτελούν αδύναμα και παθητικά ανδράποδα. Άτομα δίχως συνείδηση, αξίες-αρετές, ικανότητες, στόχους για εξέλιξη-δημιουργικότητα και ψυχικά αποθέματα. Οι νεοταξίτες έφτιαξαν μια αγέλη, από πειθήνιους σκλάβους, ώστε να είναι εύκολα χειραγωγήσιμη και απολύτως υπάκουη. Στο πλαίσιο αυτό οι παγκοσμιοποιητές θηλυκοποιούν- ευνουχίζουν και διαστρέφουν την κοινωνία διαμορφώνουν μία νέα σεξουαλική “αγωγή” στην Ελληνική επικράτεια, η οποία εκπροσωπεί οτιδήποτε παρά φύσιν. Εδώ και αιώνες και επιχειρούν να παρουσιάσουν την κάθε παρά φύσιν πράξη ως  δήθεν φυσιολογική. Δημιουργούν ένα “Ελληνικό” έθνος μεταλλαγμένο. Ένα πολυφυλετικό-πολυπολιτισμικό κράμα δίχως ίχνος αρχών. Ο Εφιάλτης του νεοταξικού-Σιωνισμού, της παγκοσμιοποιήσεως, της παρακμής, της καταστροφής του περιβάλλοντος, της ισοπεδώσεως, έχει επιφέρει ανομία-αταξία, πνευματική σύγχυση και τον απόλυτο έλεγχο των αδύναμων με στόχο να βασιλεύσει το βδέλυγμα, ο υιός της απωλείας, ο λεγόμενος αντίχριστος. Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή των Κομνηνών και της Αλώσεως της αυτοκρατορίας το 1204 μ.Χ. Επίσης αποτελεί μια θλιβερή μορφή ζωής, όπως πολύ σωστά είχε αναφέρει και ο G. Ostrogorsky για το Ελληνικό βασίλειο της Νίκαιας.

Όπως τότε το ίδιο και την σύγχρονη εποχή το κράτος-έθνος βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική παρακμή- απαξίωση και απομόνωση. Η Ελλάδας εξαθλιώνεται ραγδαία, ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζεται, να καταβάλει, έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη, σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική, η στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν. Η ηθική, η πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και κατ επέκτασιν στον αφανισμό. Η νέα τάξη έχει πλέον επιβληθεί στην Ελληνική επικράτεια και βιώνουμε την εξουσία της, σε όλους τους βασικούς θεσμούς του έθνους. Ειδικά η νέα τάξη κυριάρχησε στην κλασική Ελληνική παιδεία, και στην Ορθοδοξία.

Η παιδεία ως θεσμός έχει απωλέσει οριστικά την ιδιότητα του Ελληνικού, εθνικιστικού-παιδαγωγικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Όλες οι κοινωνικές τάξεις υποκύπτουν σταδιακά στην παγκοσμιοποίηση. Η εθνική ανεξαρτησία και η δυνατότητα των Ελλήνων να ορίζουν ανεξάρτητη εθνικιστική παιδαγωγική και Ορθόδοξη θρησκευτική πολιτική, μειώθηκε δραματικά και τείνει να εξανεμιστεί.  Οι σύγχρονοι φίλοι του δωδεκαθέου κυριαρχούν παντού, με αποτέλεσμα να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των σκλαβωμένων Ελλήνων. Η νέα τάξη ελέγχει εκτός από την Ελληνική παιδεία, την μουσική, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την λογοτεχνία, τα ΜΜΕ, την μόδα, τον αθλητισμό κλπ. Ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι εξαιρούνται, από κάθε τομέα. Ομαδικά και οργανωμένα από όλους τους κλάδους επιβουλεύονται την Ορθοδοξία και προσπαθούν να αφανίσουν καθετί χριστιανικό. Προωθούν την απομάκρυνση από την Ηθική Χριστιανική ζωή. Ισοπεδώνουν τους Έλληνες και την Ορθοδοξία. Στο διάβα τους εξαφανίζουν κάθε έννοια ηθικής, και αξιοπρέπειας. Έκαναν την πλειοψηφία των πολιτών, να είναι κατώτεροι και από τα ζώα. Η νέα ηθική που επιβάλλουν οι κρατούντες έχει ένα βασικό δόγμα, την σεξουαλική λατρεία. Δεν υπάρχει κανένα όριο. Κανένας ηθικός δισταγμός.

Όποτε στηρίξαμε τις προσδοκίες μας σε ξένους και σε προφητευόμενους σωτήρες για την απελευθέρωση, είτε για την διευθέτηση εθνικών θεμάτων, έχουμε υποστεί ταπεινώσεις και εθνικές συμφορές. Διαχρονικά η ανθελληνική δύση αφαιρεί καταστρέφει πολιτικά, στρατιωτικά, και πνευματικά τον Ελληνισμό. Τότε έρχονται οι εχθροί από την Ανατολή για να ολοκληρώσουν την καταστροφή. Πατήρ πάντων ο πόλεμος, όπως δίδαξε ο Μέγας προσωκρατικός Φιλόσοφος Ηράκλειτος. «Πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστί, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεοὺς έδειξε τους δε ανθρώπους, τους μεν δούλους εποίησε τους δε ελευθέρους». Ο πόλεμος είναι ο πατέρας όλων, ο βασιλεύς των πάντων, και άλλους τους κατέστησε θεούς και άλλους ανθρώπους, άλλους τους έκανε δούλους και άλλους ελεύθερους. (Ηράκλειτος Fragmenta, απόφθεγμα 53, H. Diels and W. Kranz, «Die Fragmente der Vorsokratiker», vol. 1, 6th edn., Berlin: Weidmann, 1951: 150-182).

Το Ελληνικό έθνος ως πολιτιστική-γεωστρατηγική οντότητα, διαχρονικά στηρίζεται στην παιδεία-πολιτισμό και την Ορθοδοξία. Στα πλαίσια της αιώνιας σύγκρουσης των δύο παγκόσμιων πολιτισμών του Απολλώνιου και του Διονυσιακού παρά τα θαύματα, τις διδασκαλίες και την Ανάσταση του Χριστού, η ιστορία της ανθρωπότητας είναι κατά κύριο λόγο στρατιωτική, γραμμένη με αίμα και φρικτά μαρτύρια-καταστροφές. Η τύχη της ανθρωπότητας καθορίζεται από τα μεγάλα πολεμικά γεγονότα. Τα υπόλοιπα γεγονότα έχουν δευτερεύουσες συνέπειες, σε σχέση με όσα διαδραματίζονται στα πεδία των μαχών. Ο πνευματικός βίος της Ελλάδας πρέπει να είναι προσανατολισμένος στην Ορθοδοξία, στην επιστροφή των Ελληνοχριστιανικών ηθών, στις διδασκαλίες του Αριστοκλή, με στόχο την ανάπτυξη εθνικής συνειδήσεως και στην δημιουργία  ενός αξιόμαχου Ελληνικού στρατού. Μόνο με αυτούς τους τρόπους, θα επιβιώσουμε, θα τιμήσουμε και θα δικαιώσουμε τις θυσίες των βασιλέων, των στρατηγών, των αξιωματικών των στρατιωτών, των Αγίων και των μαρτύρων.

Υπάρχουν λαοί οι οποίοι με κλάματα, παρακάλια και βλαστήμιες, καλούν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό να τους βοηθήσει. Όμως οι Έλληνες, μόνον με έναν τρόπο ξέρουν να καλούν τον Χριστό να τους υποστηρίξει, πολεμώντας. Όλοι οι Έλληνες εφάρμοσαν πιστά την διδαχή του στυλοβάτη του Ελληνισμού και της Ορδοδοξίας, του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου : ” Κρείττων γάρ επαινετός πόλεμος, ειρήνης χωριζούσης θεού. Για αυτό πολέμησαν ανά τους αιώνες, εκατομμύρια Έλληνες ήρωες. Η χριστιανική πίστη θεωρεί τον πόλεμο και την χρήση των όπλων προς άμυνα βέβαια, ένα αναγκαίο κακό.

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΜΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Στον παγανισμό η αμαρτία και η κάθε ηθική εκτροπή, ήταν συνυφασμένη με την ειδωλολατρική θρησκευτική πίστη. Σε όλα τα ειδωλολατρικά θρησκεύματα υπήρχαν “θεοί”–δαίμονες ως προστάτες των ανθρωπίνων παθών, με βασικότερα όλων την σεξουαλική διαφθορά, την βία, την αδικία και τους επεκτατικούς πολέμους.

Στην αρχαιοελληνική θρησκεία συναντάμε δεισιδαιμονία και τελετές μαύρης μαγείας. Σε όλες τις θρησκευτικές εκφάνσεις υπήρχε η σεξουαλική μαγεία, ως κορωνίδα της λατρείας του Εωσφόρου, η οποία συνοδευόταν από πρωτογονισμό και κανιβαλισμό. Μελετώντας την αρχαιοελληνική θρησκεία είναι εύκολο να διαπιστώσεις τα άπειρα εωσφορικά της στοιχεία. Η μαύρη-σεξουαλική μαγεία, η μαντική, η αγυρτεία, αποτελούσαν μια θλιβερή κοινωνική πραγματικότητα, για τους ιερείς και ειδικά για τις ιέρειες της αρχαίας θρησκείας.

Στην αρχαία-Ολύμπια πίστη η αμαρτία και η κάθε ηθική εκτροπή, ήταν συνυφασμένη με την ειδωλολατρική θρησκευτική πίστη. Σε όλα τα ειδωλολατρικά θρησκεύματα υπήρχαν “θεοί”–δαίμονες ως προστάτες των ανθρωπίνων παθών, με βασικότερο όλων την σεξουαλική διαφθορά. Όταν όμως ήρθε στην Ελλάδα τον 8ο π.Χ. αιώνα, η λατρεία, του Φρυγικού “θεού” των σεξουαλικών οργίων του Σαβάζιου, ο οποίος μετονομάστηκε σε Διόνυσο, εκείνος συμπεριέλαβε στο πρόσωπό του την προστασία όλων των σεξουαλικών παθών.

Κύριο στοιχείο ήταν τα ακατονόμαστα όργια, οι χυδαίες συνευρέσεις, οι πάσης φύσεως ηθικές παρεκτροπές, Ο Διόνυσος, έχει έρθει από την Ανατολή για να εδραιώσει στον τόπο αυτό την λατρεία του, η οποία έχει παραγκωνιστεί εξαιτίας της αρχαίας Ελληνικής-Φιλοσοφικής σκέψης. Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, και την ερωτική ελευθεριότητα.

Ο Φρυγικός “θεός” με στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνικού έθνους και την κατάργηση του Αριστόκλειου πολιτισμού, προσφέρει απλόχερα την σεξουαλική “ελευθερία” από τα “δεσμά” του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και του Χριστιανισμού, σε όλους όσους τον πιστεύουν. Τα αρχαία χρόνια μόνον οι αγράμματοι και η ηθικά και πνευματικά εξαθλιωμένοι, συμμετείχαν στα σεξουαλικά όργια. Τα ίδια τα καθεστώτα προωθούσαν τα όργια για να μπορούν να εξουσιάζουν με ευκολία τις μάζες.

 

Οι Έλληνες φιλόσοφοι-σοφοί δεν συμμετείχαν ποτέ και καταδίκαζαν δημόσια κάθε σεξουαλική παρεκτροπή. Είναι τραγικό όμως οι νεοταξίτες, εξουσιάζουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, στην σύγχρονη Ελλάδα, μέσα από την σεξουαλική διαφθορά. Οι αμόρφωτες και δεισιδαίμονες μάζες συμμετείχαν με πάθος στις αισχρές Διονυσιακές εορτές, διότι οι κρατούντες επέτρεψαν, να υπάρχει σε αυτές ελευθερία ακόμη και στα πιο ταπεινά αχαλίνωτα πάθη των θρησκευτών. Ο Ελληνικός-Αριστόκλειος πολιτισμός του φωτός, της ηθικής, των Ηρώων, της δημιουργίας, της εξέλιξης, της λογικής, της δικαιοσύνης, είναι για το καλό της ανθρωπότητας. Αντιθέτως ο Ιουδαϊκός πολιτισμός κατά γενική ομολογία είναι σκοτεινός και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφανίσει τον Ελληνικό-Αριστόκλειο για να κυριαρχήσει και να επιβάλει το παγκόσμιο κράτος.

Παρατηρώντας την ιστορία θα διαπιστώσουμε βασικά αξιώματα, τα οποία καθόρισαν την επιβίωσή και την εξέλιξή της Ελλάδος και της ανθρωπότητας. Τα στοιχεία αυτά είναι η λογική σκέψη, ο πολιτισμός των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και από την άλλη η Φοινικική-Βακχική λατρεία. Η λογική σκέψη, οι επιστήμες και το πάθος για την ζωή, συνθέτουν το βασικό υπόβαθρο της ανθρώπινης σκέψης. Τα παραπάνω δυο βασικά στοιχεία, ήταν και είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους. Εδώ και αιώνες συγκρούονται ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός και ο Φοινικικός, με προεξέχων τον Φρυγικό θεό Savazio.

Ειδικότερα το Ελληνικό έθνος στο πέρασμα των αιώνων, είναι δημιούργημα τόσο του Ελληνικού φιλοσοφικού πνεύματος, όσο και του Διονυσιακού (Φοίνικες-παγανισμός). Τον Ελληνικό πολιτισμό αποτελούν η ορθή παιδεία-Φιλοσοφία, η απλότητα, η λογική, ο στοχασμός, η εγκράτεια και η λογική.

Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα το χαρακτηρίζει η μανία, το μένος, το πάθος, το συναίσθημα, οι σεξουαλικές ανωμαλίες, οι ψυχικές εκρήξεις, οι παρορμήσεις, τα πιο βρώμικα-αισχρά ένστικτα του ανθρώπου και η εύθυμη πλευρά της ζωής. Η Ελληνική-Αριστόκλεια αγωγή ορίζεται από το μέτρον άριστον και το μηδέν άγαν, την μεσότητα και την αποφυγή των υπερβολών και των άσκοπων-καταστροφικών ενεργειών. Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα δεν τα δέχεται όλα αυτά και οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. Τα ίδια τα καθεστώτα προωθούσαν τα πρόστυχα θεάματα, τις πρόστυχες μουσικές-διασκεδάσεις και τα όργια για να μπορούν να εξουσιάζουν, με ευκολία τις μάζες.

 

 

 

Οι δύο παγκόσμιοι πολιτισμοί εκπροσωπούν δύο διαφορετικά φιλοσοφικά αξιώματα για την ζωή. Ανά τους αιώνες οι αντίθετοι εκ διαμέτρου πολιτισμοί προσπαθούν να επικρατήσουν στην πολιτική, στον στρατό, την οικονομία, στις επιστήμες, στις τέχνες, στους θεσμούς, την ηθική, την κοινωνία, την παιδεία, τον αθλητισμό και τα έθνη. Δεν ήταν σύμπτωση ότι το Σημιτικό μαντείο των Δελφών διοικούσαν οι δύο κορυφαίες θεότητες του Ισραηλινού έθνους Savazios και Απόλλων .

Από το 2006 που ξεκίνησα να γράφω την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι-Ισχύς Δια της Γνώσεως, έχω αναφέρει σε δεκάδες εργασίες μου ότι όλα τα έθνη που ασπάζονται την Διονυσιακή κουλτούρα έχουν κοινή πολιτική-στρατιωτική, οικονομική, κοινωνική, θρησκευτική και ερωτική ιδεολογία.  Σοδομισμοί, στοματικά-καταπόσεις, όργια, αιμομιξίες, και πάσης φύσεως σεξουαλικές παρεκτροπές, γινόταν στην αρχαία Ελλάδα και δυστυχώς εκ νέου, στην σημερινή εποχή. Όλες αυτές οι σεξουαλικές πράξεις, αποτελούν από τα πανάρχαια χρόνια το βασικότερο λατρευτικό τυπικό του Εωσφόρου.

Τις προαναφερόμενες εμετικές-αισχρότατες ερωτικές δραστηριότητες, τις έκαναν και τις κάνουν όσοι πιστεύουν στον Εωσφόρο, για να τιμήσουν τον μιαρό τους αφέντη και παράλληλα να αποκτήσουν δυνάμεις. Τα φιλιά στο στόμα με την γλώσσα συμβολίζουν τον αρχαίο Όφι-Εωσφόρο και παράλληλα είναι πολύ εμετικά και τρομερά αηδιαστικά. Στον αντίποδα τα αγνά ερωτικά Ελληνοχριστιανικά φιλιά στο στόμα χωρίς γλώσσα,  μας δίνουν ζωή-ψυχική αρμονία, ενέργεια, δημιουργικότητα, λογική, καλοσύνη και ανθρωπιά.

Όταν ο Όφις ενεργοποιηθεί μέσω διαλογισμών και ερωτικών πράξεων όπως το φιλί με την γλώσσα, ο σοδομισμός, ο στοματικός έρωτας ανελίσσεται μέσω των επτά τσάκρα. Το αποτέλεσμα είναι ότι επέρχεται έντονη συνειδητότητα-φώτιση, πνευματικές ικανότητες και παντογνωσία. Η κόμπρα,που υπάρχει σε πολλές τοιχογραφίες και ζωγραφιές στην Αίγυπτο, συμβολίζει την διευρυμένη συνειδητότητα μετά απο την ανέλιξη του όφι. Αυτή είναι η πραγματική βάση του Σατανισμού με την ανέλιξη του αρχαίου Όφι-Δράκου.

Αυτοί που επιτυγχάνουν να ενεργοποιήσουν και να ανελίξουν την ενέργεια Κουνταλίνι, βρίσκονται σε πολύ υψηλότερα πνευματικά επίπεδα και δεν μπορούν να εξαπατηθούν από τον χριστιανισμό και τα σχετικά τους προγράμματα !!! Αυτά αναφέρει γνωστός εωσφορικός ιστότοπος !!! (1Α)

Ο Διονυσιακός πολιτισμός στον ερωτικό τομέα επανήλθε την σύγχρονη εποχή από τον Άλιστερ Κρόουλυ. Ο Κρόουλι τον ονόμασε σεξουαλική μαγεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

loading...