ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ . Η Δημοφιλέστερη δημοσκόπηση που έσκασε σαν βόμβα , δείχνει την κυριαρχία των καθαρών πατριωτικών Δυνάμεων.

Πέρασε ¨κάτω από το ραντάρ των εχθρών ¨ και έριξε τη βόμβα της , κυρίως στο διαδίκτυο , η δημοφιλέστερη δημοσκόπηση των τελευταίων ετών . Όταν ¨έσκασε¨ στις 7/4ου , ανέστειλε την παρουσίαση κάθε άλλης δημοσκόπησης για τις επόμενες 15 ημέρες , προκάλεσε την ¨έκρηξη¨ της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που ζήτησε διαφάνεια από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και τη δημοσιοποίηση των αστάθμητων δεδομένων για να εισπράξει πρωτοφανής άρνηση και τελικά προκάλεσε ¨ρίγη και εφίδρωση¨ στο υπό κατοχή κατεστημένο των τελευταίων δεκαετιών όταν στις 6/5ου αποκάλυψε την έκπληξη … που έφτασε .

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ¨μοιράζεται¨ στα ίσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και έτσι , δεν μπορεί να καθοριστεί ποιος θα έχει την πρωτοκαθεδρία . Αυτή είναι η τελευταία παγίδα που στήσαμε …. από χρόνια πριν.

Ποιοι θα το καθορίσουν λοιπόν τις εξελίξεις και με ποιους όρους ; Το δείχνουν οι εν λόγω δύο δημοσκοπήσεις ¨κοινωνικής τάσης¨ που έγιναν στις 7/4ου ( με 300.000 αναγνώσεις σε περισσότερα από 8 sites και όχι μόνο) και η πρόσφατη , συνέχεια της 1ης , στις 6/5ου αντίστοιχα ( δειτ .

Τι δείχνουν με διαφορά ενός μηνός;

Η ΝΔ από 30,1% σε 28,4% … πτώση.

ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ από 27,8 σε 28,2 …¨ταβάνι¨

ΠΑΣΟΚ.ΚΙΝΑΛ από 12,2% σε 11,8% …βάρος

ΚΚΕ από 6,3% σε 7,1% … ¨άχρωμη και άοσμη αύξηση ¨

ΜέΡΑ25 από 3,8% σε 5,1% … άνοδος ( να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος αυτού του κόμματος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του μη αποκλεισμού του Κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ» από τον Άρειο Πάγο

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» από 4% σε 3,3%.

Για πρώτη φορά καταγράφονται τ ανερχόμενα ¨πατριωτικά¨ Κόμματα στις 6/5ου και όλα πλέον μαζί με την δυναμική του «Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ» που πριν το μπλόκο από τον Άρειο Πάγο ήταν στο 4,8% , συγκεντρώνουν πλέον , 14,1%

Μην ανησυχείτε λοιπόν . Οι καθαρές πατριωτικές δυνάμεις παίρνουν τον έλεγχο των Ελληνικών κυβερνήσεων από τις κατοχικές δυνάμεις.

Είναι αναπόφευκτο , ήταν γραφτό .

Χριστίνα Π, μέλος της ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...