Αυτά είναι τα 17 Πατριωτικά κόμματα που ανατρέπουν τα πάντα με ποσοστό άνω του 20% . Έτσι θα μπουν ¨ΟΛΑ¨ στη Βουλή .

Μόνο τα πατριωτικά κάστρα έμειναν να κάνουν έπαρση της Ελληνικής σημαίας , πιστέψτε μας . Η Ελλάδα δεν αλλάζει , δεν προσαρμόζεται και δεν αμύνεται όπως μας λένε και μας δείχνουν πειστικά τόσο καιρό, απλά εξαφανίζεται μαζί με εμάς. Δεν είναι όμως πλέον ώρα για διαπιστώσεις , αλλά , για τον ύστατο αγώνα επιβίωσης .

«Ευθύνη» των 17 , να αποκτήσουν οι εγγυήτριες δυνάμεις – η Ελληνο-ορθοδοξία και ο καθαρός πατριωτισμός – τον έλεγχο των Ελληνικών Κυβερνήσεων.

Τρόπος ; Η τελική τους ΕΝΟΤΗΤΑ στη βάση της κοινής Πολιτικής τους συνισταμένης

Εκτιμώμενη δυναμική , βάση των όσων υποκρύπτει αποκαλυπτόμενη τελικά η σκοπιμότητα των τελευταίων δημοσκοπήσεων ; 19,6%

Διακύβευμα ; Ενότητα ή οριστική διάλυση

Θεωρήστε λοιπόν ότι η συνολική δράση των παρακάτω κομμάτων σήμερα , συνιστά μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ οργάνωση σ όλη την Ελλάδα ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ πολιτικού φορέα, ότι το γενικό συντονισμό έχει μία «ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΡΧΗ» η οποία δεν διεκδικεί καρέκλες και λάβαρα παρά μόνον την ενότητά τους και ότι η φωνή τους , είναι όλες οι φωνές ( σε διαδίκτυο , ΜΜΕ , μηνύματα κ.α ) που μιλούν στην Ψυχή σας και στην Καρδιά σας.

Ποια – πιστοποιημένα πλέον – τον αποτελούν;

-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

-ΚΙΝΗΜΑ 21

-ΝΙΚΗ

-ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ-ΚΡΑΜΑ

-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

-ΤΟΛΜΑ

-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ

-ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

-ΕΑΝ…

-ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (συνασπισμός κομμάτων)

-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (συνασπισμός κομμάτων)

-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ.Α (συνασπισμός κομμάτων)

# Εκτός επίσημης εκλογικής διαδικασίας … προς το παρόν :

-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

– Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ,

-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ,

-ΠΑΤΡΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ -Πρόδρομος Εμφιετζόγλου,

-ΠΑΤΡΙΔΑ – Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σχέδιο Δράσης :

1.Τουλάχιστον ΔΥΟ από τ ανωτέρω κόμματα να καταφέρουν ποσοστό πάνω από το 3% στις εκλογές της 21ης Μαΐου και να εισέλθουν στην Βουλή . Προϋπόθεση γι αυτό , ο καθένας που θα στηρίξει ένα από αυτά τα 17 , να το κάνει στα πλαίσια της ¨κοινής τους επιδίωξης¨ , χωρίς να στραφεί εναντίων άλλου και λειτουργώντας στην τελική , ως μέλος αυτού του ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ πολιτικού φορέα.

2. Να λειτουργήσουν ΟΛΑ γνωρίζοντας ότι , όσα δεν καταφέρουν να μπουν στην Βουλή στις 21 Μαΐου , θα διοχετεύσουν τη δυναμική τους μέσα από ένα επόμενο επίπεδο συνένωσης .

3. Όσα τελικά μπουν στην Βουλή να συγκροτήσουν αμέσως ΚΟΙΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ , με αποφασιστικότητα , ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές και διαυγής ενέργειες.

Η αποστολή της «ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΡΧΗΣ» είναι να εγγυηθεί ότι θα τηρηθούν αυτές οι προϋποθέσεις μετά , η αποστολή της ολοκληρώνεται .

Η συνέχεια μετά την 21η Μαΐου 2023!

Κωνστ. Φωτεινός , επόπτης του δικτύου της …

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...