ΑΚΚΕΛ: Η επέτειος της νίκης κατά του Ναζισμού εορτάζεται και στην ναζιστικά κατεχόμενη Ελλάδα!

 

Η επέτειος της νίκης κατά του Ναζισμού είναι κορυφαίο γεγονός και ο Ελληνισμός έχει πολύ μεγάλο μερίδιο συμμετοχής σε αυτή τη νίκη, όπως επίσης και οι λαοί όλων των χωρών που τότε αποτελούσαν τους Συμμάχους.

Σήμερα όμως που αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις έχουμε δει την σχεδόν κυριαρχία του ανανεωμένου Ναζισμού σε όλη την Δύση υπό τη μορφή του Ατλαντισμού και την πρόκληση όλων των δεινών που στην Ελλάδα κορυφώθηκαν αρχίζοντας από την προηγούμενη Δεκαετία των Μνημονίων.

Ας δούμε την πραγματικότητα. Η Ελλάδα βρίσκεται υπό διαναζιστική κατοχή … συμμαχικών χωρών, οι οποίες ήδη βοηθούν στρατιωτικά ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ το πρώτο μεταπολεμικό κρατικό ναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία. Και τα λυσσασμένα ναζιστικά φίδια των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να εκτρέψουν την προσοχή των πολιτών στις ναζιάρες μαζορέτες από την Χρυσή Αυγή και από άλλες θυγατρικές εταιρίες για να μην βλέπουμε ποιοί είναι τα πραγματικά επικίνδυνα ναζιστοειδή.

Το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό δηλωμένο αντιναζιστικό κόμμα και το 2022 ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ παραβρέθηκε στην Ρωσία για τους εορτασμούς της 9ης Μαΐου, με επίσημη πρόσκληση. Ήταν ο μοναδικός πολιτικός από δυτική χώρα και τόνισε την προσήλωση του ελληνικού λαού στη νίκη κατά του Ναζισμού σε αντίθεση με τις κατοχικές κυβερνήσεις.

loading...