ΑΚΚΕΛ: Η εκλογική νοθεία του Μητσοτάκη έγινε με server σε Ουκρανικό έδαφος όπως απέδειξαν Ελληνοαμερικανοί πατριώτες

 

Αποδείχθηκε πλήρως και με τεχνική επιβεβαίωση η νοθεία που έγινε στις εκλογές στις 21 Μαΐου 2023 από το καθεστώς Μητσοτάκη με εμπλοκή και συνενοχή της Ουκρανίας και του ναζιστικού καθεστώτος στο Κίεβο, το οποίο στηρίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ως αντάλλαγμα για τους ουκρανικούς servers νοθείας. Αποκαλύπτεται ότι η Ουκρανία μετά από το πραξικόπημα του 2014 δεν έγινε μόνο πεδίο βιολογικών πειραμάτων και όπλων, αλλά (μεταξύ άλλων) και εκλογικών μαγειρεμάτων νοθείας των Ελληνικών Εκλογών, με τον εκλογικό server του ΥΠΕΣ να βρίσκεται στο Κίεβο!!!

Η νοθεία σε server στην Ουκρανία έγινε προφανώς εν γνώσει (αν όχι σε συνεργασία) με την SingularLogic ίσως και με παρακρατικές ομάδες, όπως η ισραηλινή Χόρχε που πρόσφατα απασχόλησε όλο τον κόσμο με αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος και παρουσία σε πολλές χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Για να απονεμηθούν τα εύσημα της αποκάλυψης, αυτά αποδίδονται στον Ελληνοαμερικανό δημοσιογράφο Άγγελο Αγγελάτο στην Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου έκανε την δημοσιογραφική έρευνα με άλλους Ελληνοαμερικανούς και τα αποτελέσματα είναι στο https://www.facebook.com/greek.voice/videos/1236982273688669 με σχόλιο “Ελεύθερη Γνώμη με τον Άγγελο Αγγελάτο. Τα Κεντρικά Ελληνικά εκλογικά Servers ήταν στην Ουκρανία στα χέρια των ???”. Αρχικά στο 26’10’’ και στη συνέχεια αναλυτικότερα από  την μέση της εκπομπής.

Το ΑΚΚΕΛ επιβεβαίωσε την καταγγελία τους ότι ο εκλογικός server του Υπουργείου Εσωτερικών για την διεύθυνση URL του ekloges.ypes.gr ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ.

Δηλαδή, το “μηχάνημα”, μέσα στο οποίο και μέσω του οποίου διακινήθηκαν και αποθηκεύθηκαν η ροή και τα δεδομένα των εκλογών ΔΕΝ ήταν σε ελληνικό έδαφος, αλλά σε ναζιστικά ελεγχόμενη περιοχή της Ουκρανίας, μέσα στο Κίεβο, συνεπώς ΔΕΝ εξασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα και ακεραιότητα των στοιχείων, άρα και το “ανόθευτο” των εκλογών. Μετά βέβαια μπορούν να αντιγράφηκαν σε οποιοδήποτε υπολογιστή.  Με άλλα λόγια, τα στοιχεία μπορούσαν άνετα να αλλοιωθούν και αυτό εξηγεί πώς ο Μητσοτάκης ξεπέρασε το 40%. Ελπίζουμε να κινηθεί εισαγγελέας, αλλά …

Όπως δείχνουν οι εικόνες από προγράμματα απεικόνισης της ροής/πορείας (όπως τα traceroute και τοποθεσίας IP), η ροή των δεδομένων από την Ελλάδα για να φτάσει στο ekloges.ypes.gr δείχνουν ότι χρησιμοποιήθηκαν οι διευθύνσεις διαδικτυακού πρωτοκόλλου IP της Akamai Technologies και γενικά η ροή διήλθε επίσης από Ολλανδία και ΗΠΑ εκτός από την Ουκρανία. Ο πάροχος υπηρεσιών ήταν η Global Network Management Inc (GLOBALNET) και η αντιπρόσωπός της στην Ουκρανία με στοιχεία DATA-AIKS YUE LLC 01033, Ukraine, Kyiv, The Prakhov family st., 58/10, τηλέφωνο/φαξ +38 (044) 300-13-86, email [email protected]. Για τον γεωγραφικό προσδιορισμό της θέσης του server το ΑΚΚΕΛ χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές διαδικτυακές υπηρεσίες για να μην υπάρχει αμφιβολία.

Όλα αυτά αφορούν ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, δηλαδή ο “πολύς” κ. Πιερρακάκης και οι άλλοι ΔΕΝ φρόντισαν να δημιουργηθεί υποδομή στην Ελλάδα, ώστε να μην χρειάζεται να υπάρχει ροή εκλογικών δεδομένων στο εξωτερικό. Προφανώς αυτό δεν είναι αμέλεια ή ασχετοσύνη ή παράβλεψη του Πιερρακάκη ή του ΥΠΕΣ Βορίδη, αλλά απολύτως συνειδητή ενέργεια που “στηνόταν” για αρκετό καιρό σε συνεργασία με το ουκρανικό καθεστώς και όλων όσων το στηρίζουν. Οι Αμερικανοεγγλέζοι ιδιοκτήτες της Ουκρανίας έκαναν ένα ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά του ελληνικού λαού, όπως έκαναν ξενοκίνητο πραξικόπημα το 2014 κατά του ουκρανικού, από το οποίο προήλθε η χούντα των Ποροσένκο-Ζελένσκυ.. Για αυτόν το λόγο (εκτός από το πολύ πιθανό μερίδιο στις μίζες) λύσσαξαν οι Μητσοτάκης, Παναγιωτόπουλος, Χαρδαλιάς, Δένδιας και ΣΙΑ να στηρίζουν τα ναζιστόμουτρα του Κιέβου: για να στηθεί εκεί και να λειτουργεί ο server της νοθείας, ώστε να μην εξοντωθεί εκλογικά η ΝουΔούλα τους.

Ας δούμε τώρα πόσα και ποιά κόμματα θα αξιοποιήσουν αυτή την αποκάλυψη του ΑΚΚΕΛ για την αποδεδειγμένη πια ΝΟΘΕΙΑ, αφού έχουν ήδη δημοσιοποιήσει καταγγελίες για νοθεία.

loading...