Έφτασε η ώρα , Ορθοδοξία και Πατριωτισμός να προστατέψουν ο ένας τον άλλο και τα δύο μαζί τον Ελληνισμό.

Έφτασε η ώρα – με τη βοήθεια των πατριωτικών δυνάμεων που πρέπει να κυριαρχήσουν στις εκλογές – η Εκκλησία της Ελλάδος να υπαχθεί ΞΑΝΑ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και ο Ελληνισμός ν αποκτήσει – μέσα από τη θρησκευτική διπλωματία – ρόλο παγκόσμιου ρυθμιστή

Μην ανησυχείτε συνεπώς για τις Εξελίξεις στην Τουρκία. Αλλά για το εάν στις εκλογικές αναμετρήσεις στην Ελλάδα, καταφέρουν τελικά οι Πατριωτικές δυνάμεις και η Ορθοδοξία να ¨πάρουν τον έλεγχο¨ των Ελληνικών κυβερνήσεων από γεωπολιτικά συμφέροντα που δρομολογούν τον ακρωτηριασμό μας και τελικά τον αφανισμό μας … για να σώσουν ¨το τομάρι τους¨

Μόνον έτσι θα ανακτήσουμε τη ¨Ρυθμιστική μας ουδετερότητα¨ σε ανώτερο επίπεδο , θα ξαναβρούμε τη σωστή θέση μας στην ιστορία και θα εξασφαλίσουμε τη συνέχεια της ύπαρξής μας.

Δεν συμβαίνει λοιπόν μόνο στην Ελλάδα του σήμερα όπου , ΗΠΑ και Γερμανία προσπαθούν για άλλη μια φορά – ανταγωνιζόμενες – να επιβάλλουν μέσω των Ελληνικών Εκλογών ¨τις δικές τους¨ κυβερνήσεις.

Ακριβώς το ίδιο ¨υπαρξιακό πρόβλημα¨ αντιμετωπίζει και η Τουρκία .

Οι ΗΠΑ ενοχλημένες από τη διπλωματία του ημι-Ρωσόφιλου Ερντογάν και το Ισραήλ -που είχε άριστες σχέσεις με τη μετακεμαλιστική Τουρκία και που θέλει να τις επανακτήσει – ενορχηστρώνουν το τέλος του ή την απόλυτη υποταγή του.

Από την άλλη , η Γερμανία διακατεχόμενη από φόβο για τις ενδεχόμενες νέες διαστάσεις που θα μπορούσε να πάρει ο Ρωσο-ουκρανικός πόλεμος που μαίνεται κλιμακούμενος και βλέποντας μια ΕΕ να συντρίβεται τελικά από τον ανταγωνισμό ΗΠΑ- Κίνας , ¨σπάει τη συμφωνία¨ και επιθυμεί πλέον την παραμονή του ημι-Ρωσόφιλου Ερντογάν .

Σύμφωνα με πρόσφατη σφυγμομέτρηση του Ινστιτούτου Δημοσκοπήσεων Forsa για λογαριασμό του RTL και του ntv , το 72,7% των Γερμανών δήλωσε ότι φοβάται πως οι πολεμικές συγκρούσεις δεν θα περιοριστούν μόνο στην ουκρανική επικράτεια, αλλά προφανώς θα πλήξουν κι άλλες χώρες, ενώ ένα 34% δηλώνει ότι φοβάται πιο συγκεκριμένα ότι η Ρωσία θα εισβάλει και στη Γερμανία.

Πάμε σαν άλλοτε λοιπόν όταν το σύνθημα ήταν , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

loading...