Σε ποιο μυστικό Τάγμα ανήκει ο Πούτιν ;

Από την αρχαιότητα υπάρχουν μυστικά τάγματα. Σε αυτά είναι ενταγμένοι μόνον οι εκλεκτοί και οι κατέχοντες θέσεις εξουσίας. Σε κανένα έθνος του κόσμου οι απλοί άνθρωποι δεν είχαν κανένα δικαίωμα συμμετοχής στα τάγματα θεοσοφίας.

 

 

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected]6945294197 και official website The Times of Voulgaroktonos

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ. Ο θεϊκός Κινέζικος Δράκος αποτελεί το ιερότερο σύμβολο της Κινέζικης φυλής. Οι Κινέζοι αναφέρουν με υπερηφάνεια ότι είναι απόγονοι του Δράκου. Οι Δράκοι θεωρείται ότι φέρνουν πλούτο-ευημερία και καλή τύχη. Το έμβλημα του εκάστοτε αυτοκράτορα ήταν ο Δράκος. Ο Κινέζικος Δράκος- Lung συμβολίζει την δύναμη-υπεροχή, την γενναιότητα-ηρωισμό και την εξουσία.

Ένας Δράκος νικά όλα τα εμπόδια μέχρι η επιτυχία να γίνει δικό του ότι επιθυμεί καθώς είναι γεμάτος ενέργεια, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία-φιλοδοξία. Οι Δράκοι είναι οι “άγγελοι” της Άπω Ανατολής. Ναοί και προσκυνήματα έχουν χτιστεί για να τους τιμήσουν επειδή ελέγχουν την βροχή, τα ποτάμια, τις λίμνες και τις θάλασσες (παγανισμός). Οι πόλεις στην Κίνα έχουν παγόδες. Εκεί οι άνθρωποι έκαιγαν αιθέρια έλαια και προσεύχονταν στους Δράκους. Το παρεκκλήσι (Pool Chapel) του Μαύρου Δράκου κοντά στο Πεκίνο, ήταν για την Αυτοκράτειρα και την Αυλή της (θηλυκό ιερατείο). Ειδικές θρησκευτικές δοξασίες γινόταν δύο φορές τον μήνα.

Σε πολλά μέρη της Άπω Ανατολής υπάρχουν ναοί και ιερά των Δράκων. Συνήθως βρίσκονται κατά μήκος των ακτών και σε όχθες ποταμών, επειδή οι περισσότεροι Δράκοι ζούσαν στο νερό. Στο Νησί του Ναού (Isle of the Temple), στην Θάλασσα της Ιαπωνικής Ενδοχώρας (Japan’s Inland Sea), έχει γίνει διάσημη στάση για προσκυνητές που διαλογίζονται και προσεύχονται στους Δράκους !!! Σύμφωνα με την παράδοση οι θηλυκοί και οι αρσενικοί Δράκοι έχουν ζευγαρώσει με ανθρώπους. Οι απόγονοί τους έχουν γίνει μεγάλοι κυβερνήτες. Ο Ιάπωνας Αυτοκράτορας Hirohito εντόπισε την καταγωγή του πριν από 125 γενιές, στην Πριγκίπισσα Fruitful Jewel, κόρη ενός Δράκου Βασιλιά της Θάλασσας (παγανιστική θεότητα).

Σε πολλές ασιατικές χώρες οι ηγεμόνες επικαλούνται ότι ήταν απόγονοι των Δράκων. Το γεγονός αυτό τους έκανε πολύ υπερήφανους. Οι απλοί άνθρωποι πίστευαν ότι οι άρχοντες μπορούσαν να μεταμορφώσουν τους εαυτούς τους σε Δράκους. Οτιδήποτε συνδεδεμένο με τους Δράκους της Ανατολής είναι ευλογημένο για έθνος των Κινέζων. Η Χρονιά του Δράκου εορτάζεται  κάθε δώδεκα χρόνια. Οι Δράκοι ήταν τόσο σοφοί με αποτέλεσμα να γίνονται βασιλικοί σύμβουλοι. Ένας δεκατριάχρονος βασιλιάς της Καμπότζης, περνούσε τις βραδιές του σε ένα χρυσό πύργο, όπου συμβουλευόταν τον πραγματικό άρχοντα της χώρας, έναν Δράκο με εννέα κεφάλια.

Ο Δράκος φέρει την ουσία της ζωής με την μορφή της “θεϊκής” ενέργειας, η οποία ονομάζεται cheng chi. Προσφέρει ζωή και αποδίδει την δύναμή με την μορφή των τεσσάρων εποχών, φέρνοντας νερό από την βροχή, ζεστασιά από την λιακάδα, αέρα από τις θάλασσες και χώμα από την γη. Ο Δράκος είναι η υπέρτατη αντιπροσώπευση των δυνάμεων της Μητέρας Φύσης. Ο Κινέζικος Δράκος παρουσιάζεται συχνά σαν το σύμβολο της θεϊκής προστασίας-επαγρύπνισης. Θεωρείται ως το Ανώτερο Ων ανάμεσα σε όλα τα δημιουργήματα.

Οι Δράκοι έχουν την ικανότητα να ζουνε στις θάλασσες, να πετάνε στους ουρανούς και στο έδαφος. Οι Δράκοι έχουν την δύναμη να διώχνουν τα περιπλανώμενα κακά πνεύματα, να προστατεύουν όσους φέρουν το έμβλημά τους. Ο Κινέζικος Δράκος θεωρείται το ανώτερο σύμβολο της Καλής Τύχης.

Οι Δράκοι σαν πραγματικές οντότητες λογίζονται ως “μυθικά” πλάσματα,  εν τούτοις στον αποκρυφισμό θεωρούνται οντότητες πνεύματα ανώτερου επιπέδου. Οι Δράκοι είναι Θεότητες. Ο Χορός των Δράκων είναι η επίκληση με σκοπό να βοηθήσουν σε διάφορα θέματα αλλά κυρίως να διδάξουν. Συνήθως η μαθητευόμενοι μόνοι τους, ενώ κάποιοι επιφανείς εντάσονται στα Τάγματα Μαγείας-Θεουργίας του Δράκου.

Όπως κάθε Μυστικιστικό σύστημα ο Χορός των Δράκων απαιτεί αυτοπειθαρχία, σκληρή εκπαίδευση και προσεκτική μελέτη, αλλά αυτό που χαρακτηρίζει την Δρακονιανή Μαγεία ως μια από τις πλέον επικίνδυνες πρακτικές, είναι το ότι οι Δράκοι εισέρχονται μέσα σε όσους τους επικαλούνται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο εξασκούμενοι να καταλαμβάνονται από οντότητες με μέγιστη ενεργειακή δύναμη, κάτι το οποίο είναι επώδυνο, αλλά και μπορεί να αποβεί μοιραίο.  Αυτή την ιδεολογία εκπροσωπεί η αρχαιότερη θεοσοφική οργάνωση στον κόσμο το Τάγμα του Δράκου. Επίσης γνωστοί είναι οι Ναΐτες, οι Ρόδόσταυροι και άλλοι. Στην σύγχρονη εποχή έχουμε μια σύγκρουση σε παγκόσμιο επίπεδο μεταξύ των Ανατολικών και των Δυτικών Ταγμάτων με πρωταγωνιστές το Τάγμα του Δράκου και το Ordo Templis Occidentis. Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Occidentis). Αυτή η αδελφότητα είναι γνωστή στην σύγχρονη εποχή ως “Ancient Order of Oriental Templars Ordo Templi Orientis”η “The Hermetic Brotherhood of Light”. Είναι ένα τάγμα Μαγείας. Όλα τα σύγχρονα τάγματα Μαγείας πήραν γνώσεις από την Άπω Ανατολή και τον Φρυγικό Θεό Διόνυσο-Σαβάζιο. Αυτές οι γνώσεις δεν αποκαλύφθηκε ποτέ σε βέβηλους, γιατί έδωσαν την απόλυτη δύναμη και εξουσία στους κατόχους της. Οι γνώσεις ήταν καταγεγραμμένες σε συμβολική, παραβολική και αλληγορική γλώσσα προυποθέτοντας ειδικές γνώσεις για να αποκαλυφθούν.

Τα σύμβολα έχουν αντληθεί από τα περισσότερα αρχαία μυστήρια. Το Ο.Τ.Ο. είναι ένα σώμα από μυημένων στα χέρια των οποίων είναι συγκεντρωμένη η μυστική γνώση, από όλα τα Ανατολικά τάγματα μαγείας. Το τάγμα είναι παγκόσμιο και έχει συνδέσεις με κάθε πολιτισμένη χώρα αυτού του κόσμου. Κάθε άνδρας και γυναικά που γίνεται μέλος του Ο.Τ.Ο. έχει το αναφαίρετο δικαίωμα στο αχαλίνωτο σεξ. Η ιστορία του Ο.Τ.Ο. αρχίζει το 1896 όταν ένας πλούσιος Γερμανός κατασκευαστής σιδήρου που είχε κάνει πολλά ταξίδια στις Ινδίες και στην Ανατολή για την απόκτηση της πολυπόθητης απόκρυφης γνώσης, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα τάγμα που σαν σκοπό θα είχε την αναβίωση της σεξουαλικής μαγείας, η οποία ήταν το πραγματικό μυστικό των Ναιτών (Διονυσιακός πολιτισμός).

Ο Κellner ανακάλυψε αυτό το μυστικό δόγμα διαμέσου των εκτενών μαθημάτων σεξουαλικής γιόγκας που παρακολούθησε από τρεις μύστες της ανατολής, δύο ταντριστές ονόματι Μπιμα Σενα Προτάπα και Σρι Μαχατμα Αγκαμία Παραμαχάμσα και τον Σούφι Σολιμάν Μπεν Αιφα . Η ονομασία του τάγματος δεν είναι τυχαία και το πολύ βαθύτερο νόημα το γνωρίζουν μόνο οι υψηλά μυημένοι.

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΕΝΑΤΝΙΑ ΣΤΗΝ Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

Οι σύγχρονες υπερδυνάμεις της εποχής μας θα πολεμήσουν για θρησκευτικές, πολιτιστικές-κοινωνικές, οικονομικές και εδαφικές αιτίες. Γεωστρατηγικά έχουμε ένα εκτενέστατο θρησκευτικό, πολιτικό-στρατιωτικό, πολιτιστικό πλέγμα συμφερόντων και κυριαρχίας ανάμεσα στις δύο αυτοκρατορίες-υπερδυνάμεις Ρωσία-Κίνα (888) και Αμερική-ΝΑΤΟ (666).

Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέσα που χρησιμοποιούνται από την νέα τάξη είναι οι θρησκευτικές οργανώσεις οι οποίες διέπονται από ένα ανελέητο και τυφλό θρησκευτικό φανατισμό. Με αυτές τις μεθόδους επιδιώκουν την δημιουργία μεσαιωνικών καθεστώτων για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του Σιωνισμού. Σε μεγάλη πλάνη ειδήμονες και μη πιστεύουν ότι η διαμάχη Ρωσίας-Αμερικής γίνεται για την κυριαρχία στην ενέργεια-ορυκτό πλούτο, την οικονομία, στον εξοπλιστικό τομέα και την πώληση όπλων σε άλλα κράτη.

Δυστυχώς έχουμε μια παγκόσμια γεωστρατηγική και γεωπολιτική συμπαιγνία από τους Βλαντιμίρ Πούτιν και Β. Ζελένσκι, καθώς στην σημερινή εργασία θα δούμε ότι η κυριότερη αιτία για την αντιπαλότητα των δύο πλευρών είναι θρησκευτική και ερίζουν για το ποια παράταξη θα έχει την τιμή να φέρει στην εξουσία τον παγκόσμιο μεσσία.

Από την μία πλευρά το Ισραήλ-Αμερική μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση εκπροσωπούν τους αρχιδαίμονες των καταστροφών-πολέμων Savazio-Απόλλων του Φοινικικού μαντείου των Δελφών (666). Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ρωσία και Κίνα αντπροσωπεύουν τον Δράκο-Αρχαίο Όφι της Αγίας Γραφής. Όπως έχουν παρατηρήσει καθηγητές-ερευνητές Κίνα σημαίνει Σίνα-Σιών. Μεταξύ άλλων όπως έχει αποδειχτεί από γνήσια βίντεο και πολλά αξιόπιστα άρθρα-ρεπορτάζ οι Κινέζοι είναι μακράν το πιο σκληρό έθνος της ανθρωπότητας.

Μεγάλο τμήμα του Κινεζικού λαού είναι γνωστόν ότι τρώει ανθρώπινα παιδιά-βρέφη. Όμως αυτή η σοκαριστική είδηση παραδόξως δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή μέσω του διαδικτύου. Μία αναφορά που ελήφθη από The Seoul Times επιβεβαίωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, με αρκετά ανάγλυφες και αποτρόπαιες φωτογραφίες ανθρώπινων εμβρύων που έχουν μαγειρευτεί σε σούπα προς ορεκτική απόλαυση των Κινέζων.

http://www.invisiblelycans.gr/to-megalio-ton-drakonianon-apokalip/

https://oladeka.com/2013/05/blog-post_6589-3/ (Δείτε προσεκτικά όλα τα ατράνταχτα στοιχεία στο τέλος της εργασίας).

Εντελώς λανθασμένα και έχοντας άγνοια οι περισσότεροι αναλυτές σε παγκόσμιο επίπεδο όπως και οι απλοί άνθρωποι έχουν χωριστεί και υποστηρίζουν τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές (Ρωσία-Κϊνα και Αμερική-Ισραήλ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι όλα σκηνοθετημένα ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση.

Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ. Δύο ηγέτες που αποδεδειγμένα είναι Ισραηλινής καταγωγής συμβάλουν με βάση τα γεγονότα στην έλευση του παγκόσμιου ηγέτη που θα “λυτρώσει” την ανθρωπότητα. Όμως έστω και φαινομενικά παρουσιάζονται ως αντίπαλοι και διεκδικούν το ποια παράταξη θα έχει την τιμή να φέρει τον Αντίχριστο ως βασιλέα της ανθρωπότητας. Ο Πούτιν ανήκει στο Τάγμα του Δράκου (Ρωσία-Κίνα 888). Με την συνέχιση του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας περισσότεροι από 31000 επαναπατρισθέντες Εβραίοι έχουν φθάσει στο κράτος του Ισραήλ από την Ρωσία και την Ουκρανία, Ο Αριθμός αυτός είναι τρεις φορές μεγαλύτερος από την χρονική περίοδο του 2019. Επίσης είναι περισσότεροι από τους Ισραηλινούς που επέστρεψαν στο Ισραήλ από όλες τις χώρες του κόσμου. Σημειώνεται ότι το ποσοστό επαναπατρισμού από την Ρωσία είναι υψηλότερο από ότι στην Ουκρανία, αν και στους Εβραίους από το Κρεμλίνο προσφέρονται ειδικοί όροι.

Από ότι φαίνεται ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας εξυπηρετεί μεγάλα γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά σχέδια με τον επαναπατρισμό χιλιάδων Ισραηλινών και την οικονομική-κοινωνική εξαθλίωση του πλανήτη για να ανοίξει ο δρόμος στον παγκόσμιο μεσσία. Μεταξύ άλλων η Ρωσία επέστρεψε 43 αιχμάλωτους μαχητές στο Ισραήλ μέσω των Εμιράτων. Είναι γνωστό ότι περισσότεροι από 20 μισθοφόροι σκοτώθηκαν εκεί.  Κατά γενική παραδοχή δεν υπάρχει μεγαλύτερος φίλος των Ιουδαίων από τον σημερινό Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν μαζί με τον Λένιν ο οποίος θεωρούσε τους Εβραίους και τους Γερμανούς κορώνες της δημιουργίας. Αυτά αναφέρει ο Λεβ Βερσίνιν  γνώστης απόλυτος κι εκ των έσω του ρωσοεβραικού ζητήματος δίνει εντυπωσιακές πληροφορίες και προβαίνει σε αποκαλύψεις όπως αυτή.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εφαρμόζει ένα πρότυπο παγκόσμιο δόγμα καθώς είναι φίλος και εχθρός παράλληλα με όλα τα έθνη. Την ίδια ακριβώς τακτική ακολουθεί ο Ρώσος πρόεδρος και με την ηττημένη Αμερική, στον πόλεμο της Συρίας. Οι Αμερικάνοι αν και ηττήθηκαν κατά κράτος έχουν στην κατοχή τους μέχρι σήμερα την Ανατολική Συρία, και συνεχίζουν να αφαιρούν παράνομα τον ενεργειακό πλούτο της διαλυμένης από τον πόλεμο μαρτυρικής χώρας. Τους ίδιους πολιτικούς χειρισμούς ακολουθεί και με το Ισραήλ, η Ρωσική Ομοσπονδία. Το Ισραήλ έχει την έγκριση να βομβαρδίζει την Δαμασκό, αν και στηρίζει εμπράκτως την Ουκρανία.

Η Καμπάλα είναι η θρησκεία του νέου πλανητάρχη Βλαντιμίρ Πούτιν. Τις σχετικές αποδείξεις παρουσιάζει γνωστός ερευνητής.  Όμως πάνω από όλα ο Πούτιν είναι πολιτικός και παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από τους Αμερικανούς ηγέτες. Επιθυμεί να είναι αρεστός σε όλους. Για αυτό με τους Ορθόδοξους γίνεται Χριστιανός και με τους Ιουδαίους Καμπαλιστής. Σέβεται την θρησκευτική πίστη όλων των λαών.

Ο Πούτιν έχει καλές σχέσεις με όλους τους ηγέτες, καθώς είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός του αιώνα μας. Είναι φιλικά προσκείμενος στους Χριστιανούς, στους Ιουδαίους και παράλληλα έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Μωαμεθανούς. Στις 23 Νοεμβρίου 2015 ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε ένα σπάνιο και πολύτιμο δώρο στον Ιρανό ηγέτη Αλί Χαμενει. Ο Πούτιν χάρισε στον Χαμενει ένα απo τα πέντε αντίγραφα του αρχικού χειρόγραφου του Κορανίου, του Μωαμεθανικού ιερού κειμένου που χρονολογείται από τον 7ο αιώνα. Μην ξεχνάτε ότι το Ιράν όχι μόνον είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες των Ρώσων στον εξοπλιστικό τομέα (άμυνας), και είναι ταυτόχρονα το δεύτερο κράτος στον κόσμο, με το περισσότερο φυσικό αέριο.

Ο Πούτιν είναι σε θέση να σταματήσει τον πόλεμο σε Συρία και Ουκρανία. Εν τούτοις δεν το κάνει για να δοκιμάζει τα νέα Ρωσικά όπλα και να κρατά μάχιμο τον στρατό του σε πραγματικές συνθήκες πολέμου και φυσικά για να προωθεί την παγκόσμια ηγεμονία της Κίνας. Επίσης είναι πολύ μεγάλο το οικονομικό κίνητρο καθώς Συρία και Ιράν αγοράζουν τα πάντα στον εξοπλιστικό τομέα από την Ρωσία. Επίσης σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ο Β. Ζελένσκι επιθυμεί να ΄κάνει την Ουκρανία Μεγάλο Ισραήλ.

ΡΩΣΙΑ-ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙA ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ SAVAZIO. Με βάση τα θρησκευτικά τους πιστεύω οι ηγέτες των Εθνών θυσιάζουν τους ανυποψίαστους λαούς στους θεούς Savazio και Απόλλωνα.

Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ.

Η πρώτη Γερμανική αυτοκρατορία η Πρώτο Ράιχ δημιουργήθηκε από τον Καρλομάγνο (800-έως1806 μ.Χ.) με στόχο την κατάκτηση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Στην συνέχεια είχαμε την δεύτερη Γερμανική αυτοκρατορία η  Δεύτερο Ράιχ από το 1871 έως το 1918. Το 1933 οι Γερμανοί σε συνέχεια των Γερμανικών φυλών  του μεσαίωνα (Ούννοι, Γότθοι-Βησιγότθοι, Οστρογότθοι, Βάνδαλοι, Φράγκοι, Νορμανδοί), οι οποίες έσφαζαν, έκλεβαν, βίαζαν  και εξανδραπόδιζαν,  ίδρυσαν το Τρίτο Ράιχ, την Ναζιστική Γερμανική Αυτοκρατορία. Το τέταρτο Reich το δημιούργησαν μέσα από την Ευρωπαϊκή ένωση η οποία διοικείται από την Ουάσιγκτον. Μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση μας οδηγούν στο παγκόσμιο κράτος το οποίο έχει δρομολογηθεί για το 2036 σύμφωνα με τις μεθοδεύσεις τους. Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι το όχημα για να επιβληθεί η παγκόσμια εξουσία των νεοταξιτών, καθώς θα δρομολογηθούν οι κατάλληλες εξελίξεις (Παγκόσμια πείνα, ελλείψεις στην ενέργεια (Πετρέλαιο-Φυσικό Αέριο) και πόλεμοι. Υπέρμαχοι αυτών των αντιλήψεων είναι και η Γαλλία του Μακρόν και η Αγγλία παρά την αποχώρηση της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με την πτώση του Ρωμαϊκού κράτους το 1204 μ.Χ. συνεχιστές-διεκδικητές της Ελληνορθόδοξης αυτοκρατορίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, εμφανίζονται οι εκχριστιανισμένοι Ρώσοι.  Η πριγκίπισσα Άννα που ήταν αδελφή του Βουλγαροκτόνου, παντρεύτηκε τον Ρώσο Βλαδίμηρο Συνεπώς δίκαια μπορούν να επικαλούνται συγγένεια εξ αίματος, με τους Έλληνες αυτοκράτορες, από την δυναστεία του Βουλγαροκτόνου. (1) Εν τούτοις ουδείς  αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Δυστυχώς είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο. Οι εκχριστιανισμένοι Ρώσοι από τους Έλληνες εξ αρχής μισούσαν το Ρωμαϊκό κράτος για τον παγκόσμιο πολιτισμό του, και γιατί οι πρόγονοι μας διοικούσαν την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Βλέποντας την πνευματική- πολιτική και την στρατιωτική δύναμη των Ελλήνων του Ρωμαϊκού κράτους, και την δική τους κατωτερότητα φθονούσαν-εποφθαλμιούσαν να πάρουν την θέση των προγόνων μας, ως διοικητές-συνεχιστές της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και της Ορθοδοξίας. ΟΙ Ρώσοι διεκδικούσαν από τους μεσαιωνικούς αιώνες ακόμη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Για αυτό άφησαν τους Γερμανούς να κατακτήσουν την αυτοκρατορία το 1204 μ.Χ. και στην συνέχεια τους Τούρκους να κατακτήσουν την Πόλη το 1453 μ.Χ. Ότι είναι οι Ρώσοι μέχρι σήμερα το οφείλουν στους Έλληνες. Εντούτοις oι ομόδοξοι Ρώσοι εγκατέλειψαν την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία να πέσει στα χέρια των Γερμανών το 1204 μ.Χ και εν συνέχεια δεν βοήθησαν τους Έλληνες το 1453 μ.Χ. κατά την κατάκτηση της βασιλεύουσας από τους Οθωμανούς.

Σε όλες τις πιο κρίσιμες ιστορικές μας στιγμές ως έθνος, οι Ρώσοι πού ευεργετήθηκαν από τους Έλληνες και από τον Βουλγαροκτόνο μας εγκατέλειψαν τελείως. Άφησαν το Ελληνικό έθνος έρμαιο στους Γερμανούς και στους Τούρκους οι οποίοι έσφαξαν, έκλεψαν, βίασαν, κατέκτησαν. Σκεφτείτε ότι ιστορικά ήταν πολύ πρόσφατα το γεγονός ότι έγιναν Ορθόδοξοι χριστιανοί από τον Βασίλειο. Μας γύρισαν την πλάτη οι ομόδοξοι Ρώσοι, καθώς ξέχασαν τους μοναδικούς και αιώνιους ευεργέτες του Ρωσικού έθνους, τους Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Από την στιγμή που αγνόησαν-περιφρόνησαν τους κορυφαίους Έλληνες όλων των εποχών, τους κοσμοκράτορες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας που ήταν οι ευεργέτες τους, είναι αδύνατον να υπολογίζουν τους σύγχρονους- εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους σύγχρονους Ελλαδίτες. Ακόμη και 19 χρόνια μετά τον εκχριστιανισμό τους από τον Βασίλειο Β, οι Ρώσοι επί Κωνσταντίνου Θ Μονομάχου επιτέθηκαν εκ νέου στην πόλη-Κωνσταντινούπολη. Δεν σεβάστηκαν από την αρχή την ευεργεσία που έκαναν οι Έλληνες του Ρωμαϊκού κράτους στο Ρωσικό έθνος.

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ-ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Όλες οι θρησκείες του κόσμου έχουν τις δικές τους προφητείες και τα δικά τους ιερά βιβλία. Σε μια από τις προφητείες της νέας τάξης πραγμάτων, μαθαίνουμε τρομερά πράγματα. Είναι συγκλονιστικό-απίστευτο, όμως υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία ότι οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων επιθυμούν διακαώς και επέτυχαν την ανασύσταση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, Ενδεικτικό ήταν ότι έφτασαν στο σημείο να το αναφέρουν ακόμη και δημοσίως !!! Είναι γνωστό εδώ και πολλές δεκαετίες καθώς αποτελεί κοινό “μυστικό” σε όλους όσους γνωρίζουν, ότι το Χόλυγουντ έχει προσχωρήσει στον Εωσφορισμό (Νέα Τάξη Πραγμάτων). Όποιο θρησκευτικό-πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό μήνυμα, επιθυμούν να περάσουν σε παγκόσμιο επίπεδο, οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων, το κάνουν μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες. Στην πολύ σημαντική ταινία η προφητεία (The Omen), παραγωγής 1976, αναφέρουν ξεκάθαρα ότι ο Μεσσίας θα έρθει να βασιλεύσει με την ανασύσταση, της “Αγίας’-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, με βάση τις δικές τους προφητείες. Οι παγανιστές προετοίμασαν και επέτυχαν την ανασύσταση της Αγίας Γερμανικής-“Ρωμαϊκής” αυτοκρατορίας και αναμένουν την έλευση του Μεσσία.

Όπως ο Κύριος Ιησούς-Χριστός βασίλεψε πνευματικά στην γη, κατά την εποχή της παγκόσμιας αρχαίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, τώρα κατά την σύγχρονη εποχή, με την αναβίωση του Γερμανικού-μεσαιωνικού Imperium Romanum στα σύγχρονα δεδομένα, θα κυβερνήσει ο παγκόσμιος ηγεμόνας της νέας τάξης πραγμάτων. Σε αντίθεση με τον Χριστό ο αναμενόμενος “Μεσσίας” των Ιουδαίων θα κυβερνήσει πολιτικά, στρατιωτικά, οικονομικά και πνευματικά την νέα “Αγία” Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, καθώς και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η ιστορία της αρχαίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας χωρίζεται σε δύο βασικές περιόδους. Την Ρωμαϊκή με πρωτεύουσα την Ρώμη από τον Οκταβιανό μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο, και την Ελληνική-Ρωμαϊκή με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, από την περίοδο του Μ. Κωνσταντίνου εώς την οριστική πτώση του κράτους, με την κατάκτηση των Γερμανών το 1204 μ.Χ. επί Αλέξιου Ε. Η ανασύσταση του σύγχρονου Ρωμαϊκού κράτους έχει γίνει σε δύο χρονικές περιόδους από δύο διαφορετικά έθνη (Ρωσία-Γερμανία μαζί με Αμερική). Γερμανία-Αμερική και Ρωσία επιδιώκουν τον διαχωρισμό της Ευρώπης σε Δυτική και σε Ανατολική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Το σύγχρονο δυτικό κράτος διέπεται από τα Διονυσιακά αξιώματα και το Ανατολικό από την Ορθοδοξία και τον Ελληνικό πολιτισμό. Αρχικά έχουμε την δημιουργία του Imperium Romanum από την Γερμανία σε Ελλάδα-Ευρώπη (Ευρωπαϊκή Ένωση), όπου επικρατεί ο Διονυσιακός πολιτισμός.

Οι κληρονόμοι-κατακτητές του δυτικού Ρωμαϊκού κράτους ήταν οι Γερμανοί. Με την δημιουργία της Ευρωπαϊκής ενώσεως η οποία διοικείται από τον Λευκό Οίκο (Ουάσιγκτόν), η συντριπτική πλειοψηφία ειδημόνων και μη συμφωνεί ότι έγινε η αναβίωση του δυτικού-γερμανικού imperium (Αγία Γερμανική αυτοκρατορία), στην σύγχρονη μορφή της. Η αναβίωση του Ανατολικού Ρωμαϊκού imperium με βάσεις την Ορθοδοξία και τον Ελληνορωσικό πολιτισμό, πραγματοποιήθηκε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και νέος πλανητάρχης δικαιωματικά θεωρεί τον εαυτό του ως συνεχιστή των αειμνήστων Ελλήνων αυτοκρατόρων της Κωνσταντινουπόλεως, και την Ορθόδοξη Ρωσία ως την φυσική και νόμιμη κληρονόμο του Ελληνικού-Ρωμαϊκού κράτους.

Ο βασικότερος στόχος των Ρώσων σύμφωνα και με την διαθήκη του Μ.Πέτρου ήταν η ανασύσταση της “Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, και η έξοδος στο Αιγαίο. Για αυτό και γίνονται επί αιώνες προσπάθειες για έξοδο των τσάρων και των μπολσεβίκων στο Αιγαίο. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ως διάδοχος των Ελλήνων αυτοκρατόρων και η Ρωσία ως συνέχεια της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, ακολουθούν την ίδια αυτοκρατορική εξωτερική πολιτική με το Ελληνικό-Ρωμαϊκό κράτος. Εν τούτοις πρσφάτως οι Ρώσοι άλλαξαν πολιτική και ισχυρίζονται ότι είναι συνεχιστές και του Ρωμαϊκού κράτους με πρωτεύουσα την αρχαία Ρώμη !!! Αυτό είναι μια κίνηση γεωστρατηγικής για να υπογραμμίσουν την οικουμενικότητα της Ρωσικής αυτοκρατορίας, και γιατί σκοπεύουν να εξουσιάσουν και την Ευρώπη, όπως έκανε το αρχαίο imperium.

Ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, ο νέος πλανητάρχης από το Κρεμλίνο συνεχίζει την εξωτερική αυτοκρατορική πολιτική των Ρομανόφ και των Κομμουνιστών της Σοβιετικής ένωσης. Οι Τσάροι, οι Μπολσεβίκοι και ο Πούτιν εκφράζουν απόλυτα τον Ρωσικό εθνικισμό και τα πατριωτικά ιδεώδη και ας προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς και πνευματικούς χώρους. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα είτε ως Σοβιετική Ένωση είτε ως Ρωσία στήριξαν κατά καιρούς τις βλέψεις Γιουγκοσλάβων, Βουλγάρων και Ρουμάνων εθνικιστών κατά της Ελλάδας όσον αφορά στο Μακεδονικό και το Κουτσοβλαχικό ζήτημα. Στην διπλωματία και την γεωστρατηγική-γεωπολιτική δεν υπάρχουν αιώνιες φιλίες, κοινή θρηησκευτική πίστη, πολιτιστικά ιδεώδη, και φιλικλά προσκέιμενα έθνη. Στα πλαίσια αυτά ας μην ξεχνάμε την αναγνώριση του Θεόφιλου, εις βάρος του Έλληνα-αντινεοταξίτη Πατριάρχη Ειρηναίου στα Ιεροσόλυμα.

ΟΙ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΕΣ 666.

Ο δαίμονας Savazios είναι ο “θεός” των αχαλίνωτων ερωτικών οργίων και των καταστροφών. Για αυτό μοιραζόταν και την διοίκηση του Φοινικικού μαντείου των Δελφών με τον έτερο δαίμονα των καταστροφών, τον Ιουδαϊκής καταγωγής “θεό” Απόλλων.

Στην μυθολογία-ιστορία αναφέρονται πολλοί χρησμοί του Φοινικικού μαντείου, για χιλιάδες-φοβερές θυσίες στους «θεούς» της αρχαίας θρησκείας. Αμέτρητα ήταν τα αθώα θύματα, κυρίως αγνοί νέοι. Τα άτυχα παιδιά, θυσιάστηκαν από τους αιμοσταγείς-αλλοδαπούς ιερείς του παγανισμού, με εντολή του Δελφικού ιερού. Οι πόλεμοι των Ελλήνων κατά των βαρβάρων και οι φονικοί εμφύλιοι ήταν ο βασικός στόχος των ιερέων. Από κάθε πόλεμο απαιτούσαν ως θέληση των Ιουδαίου Απόλλωνα και του Φρυγικού Διόνυσου-Savaziou την δεκάτη από τα αιματοβαμμένα λάφυρα. Χαρακτηριστικό ήταν ότι είχαν την αναίδεια και την ανεντιμότητα να ζητούν από τις πόλεις ποσοστά ακόμη και από τους Περσικούς πολέμους, κατά τους οποίους το Δελφικό ιερό, ήταν με την πλευρά των ηττημένων και ομόθρησκων Περσών, καθώς έδινε αποτρεπτικούς χρησμούς, για να μην πολεμήσουν οι Έλληνες. Επίσης οι Φοίνικες ιερείς έδιναν χρησμούς παγίδες.

Οι Έλληνες που επισκεπτόταν το Φοινικικό μαντείο, έβλεπαν κάθε φορά τα αιματοβαμμένα λάφυρα των εμφυλίων πολέμων. Το αποτέλεσμα ήταν φρικτό-οδυνηρό και δυσβάσταχτο, καθώς ενθυμούμενοι τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν, οδηγήθηκαν σε νέους εμφύλιες διαμάχες. Αρκετούς χρησμούς για τους Ελληνικούς εμφυλίους πολέμους τους είχε δώσει ο Φρυγικός “θεός” Savazios μαζί με τον Ιουδαϊκής καταγωγής Απόλλων. Σύμφωνα με τον καθηγητή Πέτρου πρώτος λατρεύτηκε στον μαντείο των Δελφών ο Savazios-Διόνυσος.

Στον θεό από την Φρυγία πιστεύουν από τα πανάρχαια χρόνια και οι Ιουδαίοι. Στην Ελληνική μυθολογία-ιστορία με το όνομα Σαβάζιος είναι γνωστή μία αρχαία θεότητα. Ετυμολογικά το δεύτερο συνθετικό του ονόματος (-ζιος) προέρχεται από την ρίζα Dyeus. Aπό εκεί βγαίνουν και οι λέξεις Δίας και θεός, (Λατινικά deus). Στην κλασική Ελλάδα τον ονόμασαν Διόνυσο. Ο “θεός” Σαβάζιος είναι ο Διόνυσος (Λεξικό Σούδα). Ο Σαβάζιος αποτελεί τον βασικότερο και σημαντικότερο “θεό” του Ιουδαϊκού έθνους.

Ο βιογράφος, φιλόσοφος-ιστορικός, θεουργός και αρχιερέας του μαντείου των Δελφών Πλούταρχος γράφει στα Συμποσιακά του (ΙV 6) ,ότι οι Εβραίοι λάτρευαν τον Διόνυσο, και ότι η ημέρα των Σαββάτων ήταν εορτή του Σαβαζίου !!! Ένας μύστης- ομόθρησκος των Ιουδαίων αναφέρει την πραγματική θρησκεία των Ισραηλιτών. Διαβάστε σχετικά το αρχαίο κείμενο των Συμποσιακών

Kλείνοντας να αναφέρω για πολλοστή φορά ότι ο Πούτιν δεν έκανε γενοκτονίες και πολέμους όπως έκαναν οι Αμερικανοί πρόεδροι σε Σερβία, Ιράκ, Συρία, Ουκρανία. Εν τούτοις τα γεγονότα δείχνουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν έχει μεγάλες διαφορές με τους δυτικούς ηγέτες. Εννοείτε ότι ένα μεγάλο τμήμα του Ρωσικού έθνους είναι Χριστιανοί και για αυτό τους εχθρεύεται η δυτική νέα τάξη πραγμάτων και τους πολεμά. Όμως άλλο ο Ρωσικός λαός και άλλο η ηγεσία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

loading...

Leave a Reply