Πως να ανάψεις το τσιγάρο σου χωρίς αναπτήρα!

Όλοι μας έχουμε περάσει από την φάση του να έχουμε ξεμείνει από αναπτήρα ή σπίρτα και να μην ξέρουμε πως να ανάψουμε το τσιγάρο μας. Να που υπάρχουν 2 τρόποι!

Ότι πιο δύσκολο είναι το να έχεις ένα πακέτο τσιγάρα ή ακόμη και καπνό και το μόνο που σου λείπει να είναι ο αναπτήρας.

Πραγματικά εκείνη τη στιγμή είναι που θέλεις να καπνίσεις πιο πολύ από ποτέ.

Άντε να πω ότι δεν έχεις τσιγάρα ok ίσως και να συμβιβαστείς με την ιδέα και απλά να το προσπεράσεις, μέχρι να πας να πάρεις, αλλά να τα βλέπεις και να μην μπορείς να τα καπνίσεις είναι σαν να σου έχουν απαγορεύσει κάτι και εσύ καίγεσαι να το κάνεις.

Φυσικά όσοι έχουν ζήσει σαν φοιτητές το έχουν αντιμετωπίσει άπειρες φορές αυτό το πρόβλημα, να όμως που υπάρχει λύση και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο και πολύ αποτελεσματικές!

Ο πρώτος τρόπος είναι και ο πιο απλός, όχι ότι και ο δεύτερος είναι δύσκολος απλά εδώ θα δεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα.

Λοιπόν, έχεις το τσιγάρο σου και ένα φωτιστικό γραφείου τι μπορείς να κάνεις με αυτά τα δύο σε συνδυασμό;

Άναψε το φωτιστικό σου και ακούμπησε επάνω στην λάμπα την άκρη του τσιγάρου σου, αν είναι και στριφτό ακόμη καλύτερα.

Περίμενε για λίγο και θα δεις ότι έχει αρχίσει να βγαίνει καπνός, τώρα από εκεί και πέρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, τζούρες για να ανάψει καλά.

Όσο πιο πολλά watt είναι η λάμπα σου, τόσο πιο γρήγορο θα είναι και το αποτέλεσμα σου.

🙂

Για τον δεύτερο τρόπο θα χρειαστείς μία μπαταρία ΑΑ 1.5V και το εσωτερικό ασημί χαρτάκι από μια μαστίχα.

Τώρα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις την μία λωρίδα από το χαρτάκι και να την διπλώσεις στην μέση. Έπειτα, με ένα ψαλίδι θα πρέπει να κόψεις στο σημείο που ενώνεται το χαρτάκι, την μία γωνία και λίγο παραπάνω.

Τέλος, ακούμπησε το χαρτάκι στους δύο πόλους της μπαταρίας και θα δεις ότι στο σημείο που έκοψες θα βγει φλόγα. Είσαι έτοιμος λοιπόν να ανάψεις! Και η απόδειξη είναι στο ακόλουθο video.

loading...