Κέννεντι: Για κάθε νεκρό Ρώσο, αντιστοιχούν 8 νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες – ΒΙΝΤΕΟ

Τότε η κρίση της Κούβας, τώρα η Ουκρανία…

Ο 69χρονος Ρόμπερτ Κέννεντι ο νεότερος έχει εδώ και καιρό ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ.

Η υποψηφιότητα του Ρόμπερτ Κένεντι φιλοδοξεί να μπει εμπόδιο στον 80χρονο Μπάιντεν που θέλει να διεκδικήσει την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο.

Ο Κέννεντι είναι ανιψιός του άλλοτε προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντι και γιος του γερουσιαστή Ρόμπερτ Φ. Κέννεντι, που δολοφονήθηκαν και οι δύο ενώ ασκούσαν τα αξιώματά τους. Ο θείος του ήταν αυτός που είχε συμμετάσχει στην λεγόμενη κρίση της Κούβας, με τους ρωσικούς πυραύλους που ήθελαν να αναπτύξουν εκεί οι Σοβιετικοί.

Σύμφωνα με ό,τι λέγεται επισήμως, η κρίση αυτή αποφεύχθηκε αφού τελικά οι Σοβιετικοί πήραν πίσω τους πυραύλους και οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν να μην εισβάλλουν στην Κούβα, ενώ παράλληλα, αποδέχθηκαν την απομάκρυνση των αμερικανικών πυραύλων που βρίσκονταν σε τουρκικό έδαφος!

Τι θα γίνει όμως τώρα με την πολεμική κρίση για την Ουκρανία, την οποία ξεκίνησε το ΝΑΤΟ;;;

Ο Κέννεντι δεν μάσησε τα λόγια του:

 

«Ας είμαστε ειλικρινείς! Αυτός είναι ένας πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας, για γεωπολιτικούς λόγους! Πρόκειται για γεωπολιτικές μηχανορραφίες που συνεχίζονται από το 2014 με τις υπηρεσίες πληροφοριών και τους νεοσυντηρητικούς (των ΗΠΑ).

Ουσιαστικά θυσιάζουν τον “ανθό” της Ουκρανικής νεολαίας σε ένα σφαγείο θανάτου και καταστροφής για την γεωπολιτική φιλοδοξία των νεοσυντηρητικών (σ.σ. διεθνιστές) παρασκηνιακά.

Για την καθαίρεση, την αλλαγή καθεστώτος του Βλαντιμίρ Πούτιν και την εξουθένωση του Ρωσικού στρατού, ώστε να μην μπορεί να πολεμήσει πουθενά αλλού στον κόσμο».

 

Δείτε το βίντεο:

 

loading...