Γράμμα του Αλ Καπόνε αποκαλύπτει την… ευαίσθητη πλευρά του! Σπάνια επιστολή στον γιο του!

Την ευαίσθητη πλευρά του Αλ Καπόνε αποκαλύπτει μια επιστολή που έστειλε ο διάσημος γκάνγκστερ μέσα από τη φυλακή στον νεαρό του γιο και η οποία πρόκειται να δημοπρατηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Στην επιστολή του με αποδέκτη τον Άμπερτ «Σόνι» Καπόνε (ο οποί
ς εκείνη την εποχή φοιτούσε στο Κολέγιο) ο αδίστακτος απατεώνας υπογράφει ως «Με αγάπη και πολλά φιλιά, ο αγαπημένος σου μπαμπάς Αλφόνς Καπόνε #85», χρησιμοποιώντας τον αριθμό κρατουμένου που του είχε αποδοθεί στις διαβόητες φυλακές του Αλκατράζ.

«Μικρέ, συνέχισε να τα πηγαίνεις καλά στη ζωή σου και μην αφήνεις τίποτα να σε στενοχωρεί. Όταν νιώθεις θλιμμένος, βάλε να παίξει ένας από τους δίσκους που σου γράφω σε προηγούμενο γράμμα μου», γράφει μεταξύ άλλων ο Καπόνε στον γιο του, για να προσθέσει σε άλλο σημείο ότι ελπίζει πως σύντομα θα καταφέρει να τον σφίξει στην αγκαλιά του.

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά προσωπικό γράμμα, που δείχνει την συναισθηματική πλευρά του διαβόητου γκάνγκστερ» δήλωσε εκπρόσωπος του Οίκου Δημοπρασιών RR Auction στη Βοστόνη, ο οποίος αναμένει πως το σπάνιο ντοκουμέντο θα πωληθεί για περισσότερα από 500.000 δολάρια

loading...