Γιατί η Ρωσία εξυπηρετεί την μεγάλη επανεκκίνηση και τον ερχομό της παγκόσμιας Κυβέρνησης ;

Βλέπουμε μέσω του Google analytics πως την συγκεκριμένη ιστοσελίδα την βλέπει χιλιάδες κόσμος από όλο τον πλανήτη και από κάθε γωνία Ηπείρου. Εύκολα θα μπορούσαμε να αναδημοσιεύσουμε διαφορά παγκόσμια συνταρακτικά γεγονότα σύμφωνα με το ρεύμα του κόσμου με σκοπό την ακόμα περισσότερη επισκεψημότητα, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μας.
Ο σκοπός μας είναι η αλήθεια. Δεν γνωρίζουμε ποσό θα ζούμε ακόμα και αυτό γιατί ενοχλούμε πολύ στο παγκόσμιο σκηνικό που στήνεται αυτή τη στιγμή, αλλά όσο ζούμε δεν θα σταματήσουμε να προβάλουμε την αλήθεια. Θα πει κανείς ενοχλεί μια μικρή και ασήμαντη σελίδα;
Ναι, τους ενοχλεί οτιδήποτε περιέχει την αλήθεια άσχετα και αν είναι από τον οποιονδήποτε!
Αρχικά να πούμε πως η συγκεκριμένη σελίδα είναι από τις πρώτες που υπερασπίστηκαν φανατικά τη Ρωσία στο συγκεκριμένο γεγονός με την Ουκρανία και το πληρώσαμε ακριβά με τους περιορισμούς που λάβαμε. Δεν μας ενδιαφέρουν οι στερήσεις που δεχθήκαμε αλλά μας ενδιαφέρει πως εξαπατηθήκαμε.
Σήμερα βλέποντας πως εξελίσσονται τα πράγματα στην παγκόσμια σκηνή έχουμε το σθένος να πούμε δυνατά πως εξαπατηθήκαμε. Η Ρωσία μας εξαπάτησε. Για την Δύση και για οποιαδήποτε άλλη χώρα τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση, εδώ και χρόνια κινούνται αντίχριστα , αλλά για την Ρωσία μας πόνεσε γιατί έπεσε και το τελευταίο ορθόδοξο προπύργιο.
Η Ρωσία φαινομενικά δείχνει πως έχει απόλυτο δίκιο για την επιχείρηση ή τον πόλεμο που διεξάγει στην Ουκρανία, αλλά εξετάζοντας  τα γεγονότα με μια πιο προσεκτική ματιά, θα δούμε πως αυτό που περιγράφεται τώρα στην Ουκρανία με εμπλοκή σχεδόν είτε έμμεσα είτε άμεσα όλων των χωρών στον πλανήτη, δείχνει πως το παιχνίδι είναι στημένο.
Το ολέθριο είναι πως για το στήσιμο αυτό δεν λογαριάζονται οι ανθρώπινες ζωές που θυσιάζονται καθημερινά χωρίς να το επιλέγουν και χωρίς να γνωρίζουν για την αληθινή αιτία αυτού του γεγονότος πιστεύοντας λανθασμένα οτι όλοι είναι από την μεριά του καλού. Ο πραγματικός σκοπός όλων αυτών των γεγονότων είναι ένας, ο ερχομός της παγκόσμιας κυβέρνησης κάτω από τον έναν κυβερνήτη.
Πώς εξηγείται ότι τα γεγονότα στην Ουκρανία είναι στημένα;
Αυτό εξηγείται από πολλά και διαφορά περιστατικά. Αρχικά να πούμε πως εάν η Ρωσία ήθελε να υπερασπιστεί όπως προφασίστηκε και αιτιολόγησε την διασφάλισης των συνόρων της με τη συγκεκριμένη εισβολή, θα έπαιρνε τις Ρωσόφωνες περιοχές της Ουκρανίας όπως και έκανε, θα τις ασφάλιζε στρατιωτικά και το θέμα θα τελείωνε εκεί.
Από την άλλη η Ρωσία έχει τόσο ισχυρή στρατιωτική δύναμη που θα μπορούσε να έπαιρνε ακόμα και όλη την Ουκρανία μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα ενός μήνα.
Τι επέλεξε να κάνει; Επέλεξε τη μέθοδο της φυσαρμόνικας, η Ρωσία παίρνει περιοχές στην Ουκρανία, εσκεμμένα αφήνει να τις χάσει μετά από τους Ουκρανούς και έρχεται κατηγορώντας την Δύση ότι δίνει εξελιγμένα όπλα στους Ουκρανούς και εκεί οφείλεται αυτή η ήττα. Και όλα αυτά για έναν και μοναδικό σκοπό. Ο πόλεμος αυτός να μην τελειώσει ποτέ.
Επίσης αν το ΝΑΤΟ και η Δύση ήθελαν τόσο πολύ να σώσουν την Ουκρανία, θα την είχαν εντάξει από την πρώτη ημέρα στο ΝΑΤΟ και θα την υπερασπιζόταν επίσημα και δυναμικά, όχι όπως τώρα με το να στέλνουν στα κρυφά και μεμονωμένα στρατεύματα αλλά και πυρομαχικά.
Ας μην ξεχνάμε πως η αιτιολογία που μπήκε η Ρωσία στην Ουκρανία ήταν ότι  η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.
Από την άλλη οι παγκόσμιοι κυβερνήτες στηρίζονται και βασίζονται σε αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία ώστε να δικαιολογήσουν τις πολιτικές αποφάσεις της απόλυτης φτωχοποίησης των λαών τους.
Λένε οι κυβερνήτες στους λαούς τους, ο κακός ο Πούτιν φταίει, τι να κάνουμε, δεν φταίμε εμείς που επέλεξε να κάνει πόλεμο αυτή τη στιγμή, αυτός φταίει που εσείς θα στερήστε τα απαραίτητα αγαθά.
Έτσι με αυτή τη δικαιολογία του πολέμου στην Ουκρανία περνάνε τις πολιτικές της μεγάλης επανεκκίνησης της ανθρωπότητας που όλα αυτά θα οδηγήσουν στον ερχομό ενός ψεύτου μεσσίας που θα σταματήσει τα δεινά και τα κακά που υπάρχουν επάνω στη γη και θα φέρει την ψευτο ευημερία σε όποιον τον προσκυνήσει.
Κακά τα ψέματα, αν αυτός ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν ήταν στημένος από όλες τις παγκόσμιες ελίτ που αποφασίζουν για την ανθρωπότητα συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας, να είστε σίγουροι πως  θα είχε τελειώσει πριν καν ξεκινήσει.
Ένα σενάριο θα ήταν: Ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης που δεν κάνει πίσω; Ας πούμε ο Πούτιν ή ο οποιοσδήποτε άλλος ηγέτης, οι παγκόσμιες μυστικές υπηρεσίες θα τον δολοφονούσαν με μια υπέρυθρη ακτίνα λέιζερ μέσω δορυφόρου από το διάστημα και δεν θα έτρεχε κάστανο.
Ας θυμηθούμε τι έγινε σε 4 χώρες που αρνήθηκαν οι πρόεδροι τους να παραλάβουν τα εμβόλια. Φυσικά δολοφονήθηκαν, μετά άλλαξαν τα πολιτικά πρόσωπα που κυβερνούσαν αυτές τις χώρες και μια χαρά δέχθηκαν το οτιδήποτε τους πλασαρίστηκε.
Σε έναν πόλεμο πάντα χρειάζεται να υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, αυτό βοηθάει τον κόσμο να διαλέξει μεριά ώστε να ανατροφοδοτείται συνεχώς ο πόλεμος. Η Ρωσία φωνάζει ότι πολεμάει μέσω αυτού του πολέμου τον αντίχριστο αλλά και τους άθεους που υπηρετούν την παγκόσμια ελίτ.
Ας θυμηθούμε, η Ρωσία δεν έβαλε τους Τσετσένους μουσουλμάνους μέσα σε αυτόν τον πόλεμο; Αφού η Ρωσία πολεμάει τον αντίχριστο πως και δεν γνωρίζει πως ένας ορθόδοξος δεν μπορεί να υπηρετήσει τον ίδιο θρησκευτικό σκοπό με έναν μουσουλμάνο;
Η υπέρ ορθόδοξη Ρωσία αφού πολεμάει τον αντίχριστο γιατί εισήγαγε και έκανε υποχρεωτικά τα εμβόλια αφού όλοι οι ψαγμένοι ερευνητές γνωρίζουμε πως ο κορονοϊός εξυπηρετεί ένα παγκόσμιο σχέδιο και είναι αυτό της μεγάλης επανεκκίνησης και της έλευσης του αντιχρίστου.
Αφού η υπέρ ορθόδοξη Ρωσία πολεμάει τον Αντίχριστο όπως ισχυρίζεται γιατί πραγματοποιεί κρυφές συνομιλίες σε επίπεδο μυστικών υπηρεσιών με τη Δύση και την Αμερική και μάλιστα μερικές από αυτές διέρρευσε ότι γινόταν στην Γεωργία;
Και τέλος τώρα στους G 20 που ο Κλάους Σβαμπ βλασφημεί και καθυβρίζει επανειλημμένα τον Ιησού Χριστό γιατί η Ρωσία όχι μόνο νομιμοποίησε με την παρουσία της το συγκεκριμένο γεγονός αλλά έλαβε και ενεργά μέρος στις αποφάσεις που πάρθηκαν για την κλιματική αλλαγή;
Ας μας απαντήσει η Ρωσία, έκανε ή δεν έκανε πυρηνικές δοκιμές τις προηγούμενες εβδομάδες και ρημάχτηκαν φτωχές χώρες με κατακόμβες νεκρών από σεισμούς, πλημμύρες και τσουνάμια.
Θα πει κανείς γιατί τα λες αυτά μόνο για τη Ρωσία, οι άλλοι καλύτεροι είναι;
Όχι φυσικά και είναι χειρότεροι, αλλά τα λέμε για να μην ξεγελιέται ο κόσμος και πέφτει στο αφήγημα ότι η Ρωσία υπερασπίζεται με τις ενέργειες της την ορθοδοξία. Όλοι σήμερα οι ηγέτες στην παγκόσμια σκηνή εξυπηρετούν έναν και μοναδικό σκοπό.
Την έλευση του παγκόσμιου κυβερνήτη.
Αναγνώστες ανά τον κόσμο, τα ψέματα τελείωσαν, από εδώ και πέρα κανένα γεγονός δεν συμβαίνει ή θα συμβεί στον κόσμο που δεν θα είναι προγραμματισμένο και συνεννοημένο από όλες τις πλευρές.
Τώρα ξεκίνησαν το παραμύθι με την στημένη κλιματική αλλαγή που και αυτό το κάνουν γιατί θέλουν να κατηγορήσουν και να πουν στον θεό ότι δεν έκανες τη φύση με αρμονία, δεν μπορείς να μας ζήσεις, ήμαστε υπερβολικά πολλοί, δηλαδή μας λένε ότι ο θεός έκανε λάθη και θα τα διορθώσουν αυτοί. .
Όλα ψέματα. Το περιβάλλον όχι μόνο 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους που είμαστε τώρα μπορεί να ζήσει, αλλά 1008. Καμία μόλυνση και καμία κλιματική αλλαγή δεν υπάρχει, όλα είναι ανθρώπινα τεχνάσματα και κατασκευάσματα.
Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι ακραία φτώχεια σε όλον τον πλανήτη, τρομοκρατία στις ψυχές των ανθρώπων, στέρηση ελευθερίας, ισοπέδωση των πάντων, στημένοι πόλεμοι, οικονομικός στραγγαλισμός και όλα αυτά έως ότου εμφανιστεί πολύ σύντομα αυτός ο ένας Μεσσίας που όλοι οι λαοί θα τον αναγνωρίσουν σαν σωτήρα τους.

Γιατί η Ρωσία εξυπηρετεί την μεγάλη επανεκκίνηση και τον ερχομό της παγκόσμιας Κυβέρνησης. Το άρθρο αυτό αποτελεί μια ακόμη διακαίωση του πιο έγκυρου Γεωστρατηγικού αναλυτή  Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλος official website The Times of Voulgaroktonos, ο οποίος από το 2014 έχει γράψει αρκετά άρθρα για τον πραγματικό ρόλο της Ρωσίας.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην δημιουργία παγκόσμιου κράτους.

Τα έθνη κατακτώνται-αφανίζονται όταν απολέσουν τον πολιτισμό, την παιδεία, την θρησκεία, την γλώσσα και την ηθική. Διαχρονικά όλα τα έθνη επιβιώνουν μέσα από τους αμυντικούς πολέμους, λόγω των Ηρώων και όχι εξαιτiας των απόλεμων-ριψάσπιδων, που εγκαταλείπουν τις αξίες, την ιστορία, και τις χώρες τους έρμαιο στα χέρια των εισβολέων.

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected]6945294197 και Official website The Times of Voulgaroktonos).

Η πρώτη Γερμανική αυτοκρατορία η Πρώτο Ράιχ δημιουργήθηκε από τον Καρλομάγνο (800-έως1806 μ.Χ.) με στόχο την κατάκτηση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Στην συνέχεια είχαμε την δεύτερη Γερμανική αυτοκρατορία η Δεύτερο Ράιχ από το 1871 έως το 1918. Το 1933 οι Γερμανοί σε συνέχεια των Γερμανικών φυλών του μεσαίωνα (Ούννοι, Γότθοι-Βησιγότθοι, Οστρογότθοι, Βάνδαλοι, Φράγκοι, Νορμανδοί), οι οποίες έσφαζαν, έκλεβαν, βίαζαν και εξανδραπόδιζαν, ίδρυσαν το Τρίτο Ράιχ, την Ναζιστική Γερμανική Αυτοκρατορία. Το τέταρτο Reich το δημιούργησαν μέσα από την Ευρωπαϊκή ένωση η οποία διοικείται από την Ουάσιγκτον. Μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση μας οδηγούν στο παγκόσμιο κράτος το οποίο έχει δρομολογηθεί για το 2036 σύμφωνα με τις μεθοδεύσεις τους. Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι το όχημα για να επιβληθεί η παγκόσμια εξουσία των νεοταξιτών, καθώς θα δρομολογηθούν οι κατάλληλες εξελίξεις (Παγκόσμια πείνα, ελλείψεις στην ενέργεια (Πετρέλαιο-Φυσικό Αέριο) και πόλεμοι. Υπέρμαχοι αυτών των αντιλήψεων είναι και η Γαλλία του Μακρόν και η Αγγλία παρά την αποχώρηση της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όταν οι Ισραηλίτες αρνήθηκαν τον Σωτήρα-Λυτρωτή Χριστό, τον αποδέχτηκαν οι Έλληνες των πρωτοχριστιανικών αιώνων και του μεσαίωνα, οι οποίοι έκαναν τον Ιουδαϊκό Χριστιανισμό Ελληνικό. Για αυτό οι πρόγονοι μας από σκλάβοι έγιναν διοικητές του Ρωμαϊκού κράτους. Η ίδρυση της παγκόσμιας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τους Ιουδαίους ένωσε όλη την οικουμένη. Αυτό έφερε την υποταγή των εθνών, κατάργησε τα σύνορα στην Μεσόγειο, Ευρώπη, Μικρά Ασία. Βόρεια Αφρική, Συρία, Ισραήλ σχημάτισε την πατρίδα που γεννήθηκε η Ορθοδοξία και δημιούργησε τις προυποθέσεις για την απελευθέρωση του Ελληνικού έθνους, το οποίο έφτασε στο απόγειο του, με την ανάληψη διοικήσεως του Ρωμαϊκού κράτους.

Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρεις ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Δεν ήταν τυχαία ιστορικά γεγονότα ότι ο Τίμιος Σταυρός βρέθηκε για πρώτη φορά επί βασιλείας του Αγίου Κωνσταντίνου, όταν παραχωρήθηκε η Ρωμαϊκή εξουσία στους Έλληνες και επέστρεψε στα Ιεροσόλυμα από τον πρώτο Έλληνα αυτοκράτορα που ανέβηκε στον Ρωμαϊκό θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως.

Η μεταστροφή της Ορθοδόξου πίστεως από τον Διονυσιακό-Ιουδαϊκό στον Ελληνικό πολιτισμό, δημιούργησε τις προυποθέσεις για την παγκοσμιότητα της Ορθοδοξίας, του Ευαγγελίου, του κλασικού πολιτισμού και της Ελληνικού Imperium Romanu. Ο Μέγας Αριστοκλής μαζί με τον σωτήρα Ιησού Χριστό διαμόρφωσαν ηθικά και πνευματικά ολόκληρη την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, διότι εξ αρχής ο Χριστιανισμός με τον Ελληνισμό, είχαν τα ίδια ηθικά αξιώματα, στους περισσότερους τομείς. Ενδεικτικό περί αυτού ήταν ότι τρία από τα τέσσερα Ευαγγέλια γράφτηκαν απευθείας στην Ελληνική γλώσσα, όπως επίσης οι πράξεις των Αποστόλων, οι επιστολές του Αποστόλου των εθνών Παύλου, καθώς και τα πρώτα άρθρα της Ορθόδοξης, Χριστιανικής θεολογίας.

Το imperium romanum με πρωτεύουσα την αρχαία Ρώμη, ήταν δημιούργημα των Ιουδαίων Σιωνιστών-παγανιστών. Οι ίδιοι οι Ρωμαίοι συγκλητικοί δημοσίως με μεγάλη υπερηφάνεια, έλεγαν ότι η αρχαία Ρώμη, ήταν η νέα πόρνη Βαβυλώνα (G Beck-Η Bυζαντινή χιλιετία). Για όσους δεν γνωρίζουν, η Βαβυλώνα ήταν πριν από την Ρώμη, το παγκόσμιο κέντρο του Εωσφορισμού. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι-Σημίτες, ως γνήσιοι συνεχιστές των παραδόσεων της φυλής τους, ήταν παγανιστές. Στον δαίμονα Savazio από την Φρυγία πιστεύουν από τα πανάρχαια χρόνια και οι Ιουδαίοι. Στην Ελληνική μυθολογία-ιστορία με το όνομα Σαβάζιος είναι γνωστή μία αρχαία θεότητα. Ετυμολογικά το δεύτερο συνθετικό του ονόματος (-ζιος) προέρχεται από την ρίζα Dyeus. Aπό εκεί βγαίνουν και οι λέξεις Δίας και θεός, (Λατινικά deus). Στην κλασική Ελλάδα τον ονόμασαν Διόνυσο. Ο “θεός” Σαβάζιος είναι ο Διόνυσος (Λεξικό Σούδα). Ο Σαβάζιος αποτελεί τον βασικότερο και σημαντικότερο “θεό” του Ιουδαϊκού έθνους. Ο βιογράφος, φιλόσοφος, ιστορικός, θεουργός και αρχιερέας του μαντείου των Δελφών Πλούταρχος γράφει στα Συμποσιακά του (ΙV 6) ,ότι οι Εβραίοι λάτρευαν τον Διόνυσο, και ότι η ημέρα των Σαββάτων ήταν εορτή του Σαβαζίου !!! Ένας μύστης- ομόθρησκος των Ιουδαίων αναφέρει την πραγματική θρησκεία των Ισραηλιτών. Διαβάστε σχετικά το αρχαίο κείμενο των Συμποσιακών. Η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία με πρωτεύουσα την αρχαία Ρώμη, ήταν δημιούργημα των Ιουδαίων Σιωνιστών-παγανιστών. Οι Ιουδαίοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο, να πάρουν πίσω την αυτοκρατορία τους, από την ημέρα, που ανέλαβαν, την διοίκηση του Ρωμαϊκού κράτους, οι Έλληνες. Δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι το κράτος των σιωνιστών και του Εωσφόρου, έγινε η Αυτοκρατορία του Χριστού και των Ελλήνων. Για αυτό προσπάθησαν και επέτυχαν την πτώση του Eλληνικού Imperium Romanum το 1204 με τις εωσφορικές σταυροφορίες.

Με την πτώση του Ρωμαϊκού κράτους το 1204 μ.Χ. συνεχιστές-διεκδικητές της Ελληνορθόδοξης αυτοκρατορίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, εμφανίζονται οι εκχριστιανισμένοι Ρώσοι. Η πριγκίπισσα Άννα που ήταν αδελφή του Βουλγαροκτόνου, παντρεύτηκε τον Ρώσο Βλαδίμηρο Συνεπώς δίκαια μπορούν να επικαλούνται συγγένεια εξ αίματος, με τους Έλληνες αυτοκράτορες, από την δυναστεία του Βουλγαροκτόνου. (1) Εν τούτοις ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Δυστυχώς είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο. Οι εκχριστιανισμένοι Ρώσοι από τους Έλληνες εξ αρχής μισούσαν το Ρωμαϊκό κράτος για τον παγκόσμιο πολιτισμό του, και γιατί οι πρόγονοι μας διοικούσαν την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Βλέποντας την πνευματική- πολιτική και την στρατιωτική δύναμη των Ελλήνων του Ρωμαϊκού κράτους, και την δική τους κατωτερότητα φθονούσαν-εποφθαλμιούσαν να πάρουν την θέση των προγόνων μας, ως διοικητές-συνεχιστές της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και της Ορθοδοξίας. ΟΙ Ρώσοι διεκδικούσαν από τους μεσαιωνικούς αιώνες ακόμη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Για αυτό άφησαν τους Γερμανούς να κατακτήσουν την αυτοκρατορία το 1204 μ.Χ. και στην συνέχεια τους Τούρκους να κατακτήσουν την Πόλη το 1453 μ.Χ. Ότι είναι οι Ρώσοι μέχρι σήμερα το οφείλουν στους Έλληνες. Εντούτοις oι ομόδοξοι Ρώσοι εγκατέλειψαν την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία να πέσει στα χέρια των Γερμανών το 1204 μ.Χ και εν συνέχεια δεν βοήθησαν τους Έλληνες το 1453 μ.Χ. κατά την κατάκτηση της βασιλεύουσας από τους Οθωμανούς.

Σε όλες τις πιο κρίσιμες ιστορικές μας στιγμές ως έθνος, οι Ρώσοι πού ευεργετήθηκαν από τους Έλληνες και από τον Βουλγαροκτόνο μας εγκατέλειψαν τελείως. Άφησαν το Ελληνικό έθνος έρμαιο στους Γερμανούς και στους Τούρκους οι οποίοι έσφαξαν, έκλεψαν, βίασαν, κατέκτησαν. Σκεφτείτε ότι ιστορικά ήταν πολύ πρόσφατα το γεγονός ότι έγιναν Ορθόδοξοι χριστιανοί από τον Βασίλειο. Μας γύρισαν την πλάτη οι ομόδοξοι Ρώσοι, καθώς ξέχασαν τους μοναδικούς και αιώνιους ευεργέτες του Ρωσικού έθνους, τους Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Από την στιγμή που αγνόησαν-περιφρόνησαν τους κορυφαίους Έλληνες όλων των εποχών, τους κοσμοκράτορες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας που ήταν οι ευεργέτες τους, είναι αδύνατον να υπολογίζουν τους σύγχρονους- εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους σύγχρονους Ελλαδίτες. Ακόμη και 19 χρόνια μετά τον εκχριστιανισμό τους από τον Βασίλειο Β, οι Ρώσοι επί Κωνσταντίνου Θ Μονομάχου επιτέθηκαν εκ νέου στην πόλη-Κωνσταντινούπολη. Δεν σεβάστηκαν από την αρχή την ευεργεσία που έκαναν οι Έλληνες του Ρωμαϊκού κράτους στο Ρωσικό έθνος.

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ-ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Όλες οι θρησκείες του κόσμου έχουν τις δικές τους προφητείες και τα δικά τους ιερά βιβλία. Σε μια από τις προφητείες της νέας τάξης πραγμάτων, μαθαίνουμε τρομερά πράγματα. Είναι συγκλονιστικό-απίστευτο, όμως υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία ότι οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων επιθυμούν διακαώς και επέτυχαν την ανασύσταση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, Ενδεικτικό ήταν ότι έφτασαν στο σημείο να το αναφέρουν ακόμη και δημοσίως !!! Είναι γνωστό εδώ και πολλές δεκαετίες καθώς αποτελεί κοινό “μυστικό” σε όλους όσους γνωρίζουν, ότι το Χόλυγουντ έχει προσχωρήσει στον Εωσφορισμό (Νέα Τάξη Πραγμάτων). Όποιο θρησκευτικό-πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό μήνυμα, επιθυμούν να περάσουν σε παγκόσμιο επίπεδο, οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων, το κάνουν μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες. Στην πολύ σημαντική ταινία η προφητεία (The Omen), παραγωγής 1976, αναφέρουν ξεκάθαρα ότι ο Μεσσίας θα έρθει να βασιλεύσει με την ανασύσταση, της “Αγίας’-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, με βάση τις δικές τους προφητείες. Οι παγανιστές προετοίμασαν και επέτυχαν την ανασύσταση της Αγίας Γερμανικής-“Ρωμαϊκής” αυτοκρατορίας και αναμένουν την έλευση του Μεσσία.

Όπως ο Κύριος Ιησούς-Χριστός βασίλεψε πνευματικά στην γη, κατά την εποχή της παγκόσμιας αρχαίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, τώρα κατά την σύγχρονη εποχή, με την αναβίωση του Γερμανικού-μεσαιωνικού Imperium Romanum στα σύγχρονα δεδομένα, θα κυβερνήσει ο παγκόσμιος ηγεμόνας της νέας τάξης πραγμάτων. Σε αντίθεση με τον Χριστό ο αναμενόμενος “Μεσσίας” των Ιουδαίων θα κυβερνήσει πολιτικά, στρατιωτικά, οικονομικά και πνευματικά την νέα “Αγία” Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, καθώς και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η ιστορία της αρχαίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας χωρίζεται σε δύο βασικές περιόδους. Την Ρωμαϊκή με πρωτεύουσα την Ρώμη από τον Οκταβιανό μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο, και την Ελληνική-Ρωμαϊκή με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, από την περίοδο του Μ. Κωνσταντίνου εώς την οριστική πτώση του κράτους, με την κατάκτηση των Γερμανών το 1204 μ.Χ. επί Αλέξιου Ε. Η ανασύσταση του σύγχρονου Ρωμαϊκού κράτους έχει γίνει σε δύο χρονικές περιόδους από δύο διαφορετικά έθνη (Ρωσία-Γερμανία μαζί με Αμερική). Γερμανία-Αμερική και Ρωσία επιδιώκουν τον διαχωρισμό της Ευρώπης σε Δυτική και σε Ανατολική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Το σύγχρονο δυτικό κράτος διέπεται από τα Διονυσιακά αξιώματα και το Ανατολικό από την Ορθοδοξία και τον Ελληνικό πολιτισμό. Αρχικά έχουμε την δημιουργία του Imperium Romanum από την Γερμανία σε Ελλάδα-Ευρώπη (Ευρωπαϊκή Ένωση), όπου επικρατεί ο Διονυσιακός πολιτισμός.

Οι κληρονόμοι-κατακτητές του δυτικού Ρωμαϊκού κράτους ήταν οι Γερμανοί. Με την δημιουργία της Ευρωπαϊκής ενώσεως η οποία διοικείται από τον Λευκό Οίκο (Ουάσιγκτόν), η συντριπτική πλειοψηφία ειδημόνων και μη συμφωνεί ότι έγινε η αναβίωση του δυτικού-γερμανικού imperium (Αγία Γερμανική αυτοκρατορία), στην σύγχρονη μορφή της. Η αναβίωση του Ανατολικού Ρωμαϊκού imperium με βάσεις την Ορθοδοξία και τον Ελληνορωσικό πολιτισμό, πραγματοποιήθηκε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και νέος πλανητάρχης δικαιωματικά θεωρεί τον εαυτό του ως συνεχιστή των αειμνήστων Ελλήνων αυτοκρατόρων της Κωνσταντινουπόλεως, και την Ορθόδοξη Ρωσία ως την φυσική και νόμιμη κληρονόμο του Ελληνικού-Ρωμαϊκού κράτους.

Ο βασικότερος στόχος των Ρώσων σύμφωνα και με την διαθήκη του Μ.Πέτρου ήταν η ανασύσταση της “Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, και η έξοδος στο Αιγαίο. Για αυτό και γίνονται επί αιώνες προσπάθειες για έξοδο των τσάρων και των μπολσεβίκων στο Αιγαίο. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ως διάδοχος των Ελλήνων αυτοκρατόρων και η Ρωσία ως συνέχεια της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, ακολουθούν την ίδια αυτοκρατορική εξωτερική πολιτική με το Ελληνικό-Ρωμαϊκό κράτος. Εν τούτοις πρσφάτως οι Ρώσοι άλλαξαν πολιτική και ισχυρίζονται ότι είναι συνεχιστές και του Ρωμαϊκού κράτους με πρωτεύουσα την αρχαία Ρώμη !!! Αυτό είναι μια κίνηση γεωστρατηγικής για να υπογραμμίσουν την οικουμενικότητα της Ρωσικής αυτοκρατορίας, και γιατί σκοπεύουν να εξουσιάσουν και την Ευρώπη, όπως έκανε το αρχαίο imperium.

Ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, ο νέος πλανητάρχης από το Κρεμλίνο συνεχίζει την εξωτερική αυτοκρατορική πολιτική των Ρομανόφ και των Κομμουνιστών της Σοβιετικής ένωσης. Οι Τσάροι, οι Μπολσεβίκοι και ο Πούτιν εκφράζουν απόλυτα τον Ρωσικό εθνικισμό και τα πατριωτικά ιδεώδη και ας προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς και πνευματικούς χώρους. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα είτε ως Σοβιετική Ένωση είτε ως Ρωσία στήριξαν κατά καιρούς τις βλέψεις Γιουγκοσλάβων, Βουλγάρων και Ρουμάνων εθνικιστών κατά της Ελλάδας όσον αφορά στο Μακεδονικό και το Κουτσοβλαχικό ζήτημα. Στην διπλωματία και την γεωστρατηγική-γεωπολιτική δεν υπάρχουν αιώνιες φιλίες, κοινή θρηησκευτική πίστη, πολιτιστικά ιδεώδη, και φιλικλά προσκέιμενα έθνη. Στα πλαίσια αυτά ας μην ξεχνάμε την αναγνώριση του Θεόφιλου, εις βάρος του Έλληνα-αντινεοταξίτη Πατριάρχη Ειρηναίου στα Ιεροσόλυμα.
Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
//homo-naturalis.gr/%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%B1/

Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΣΥΡΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

Στην σύγχρονη εποχή οι δύο αυτοκρατορίες Ρωσία-Αμερική συγκρούστηκαν για θρησκευτικές, πολιτιστικές, ενεργειακές, γεωστρατηγικές αιτίες στην Συρία.

Ανέκαθεν εδώ και αιώνες κέντρο των παγκόσμιων εξελίξεων και πεδίο μάχης μεταξύ Αριστόκλειου (Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και Διονυσιακού πολιτισμού (Άραβες), αποτελούσε η Μαρτυρική Συρία. Στην σύγχρονη εποχή όπως αναφέρω από το έτος 2018, το μέλλον της ανθρωπότητας κρίνεται στην μαρτυρική Συρία. Η παγκοσμιοποίηση επιθυμεί να ανατρέψει την πατριωτική-Συριακή κυβέρνηση με τα πιστά και εξαρτημένα από αυτήν κράτη της περιοχής, με κορωνίδα την Τουρκία, καθώς και τα καθεστώτα της απόλυτης μοναρχίας, των χωρών του Κόλπου, όπως είναι η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και άλλα. Η Συρία έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης και ανελέητου ανταγωνισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο των μεγάλων δυνάμεων. Οι ισχυροί του πλανήτη (Ρωσία, Ισραήλ, Τουρκία, Ιράν και Αμερική), ανταγωνίζονται σε ουδέτερο έδαφος, στα πεδία των μαχών τα οποία είναι δομημένα γύρω από την εξυπηρέτηση των τεραστίων συμφερόντων τους σε γεωστρατηγικό-ενεργειακό επίπεδο. Είναι γεγονός πως η τωρινή εμπόλεμη κατάσταση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπεράσπιση του Συριακού έθνους. Κανείς δεν γνωρίζει εάν και πότε θα σταματήσει ο πόλεμος στην Συρία. Ούτε και πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση σχετικά με την μεταπολεμική εποχή και τον συσχετισμό των δυνάμεων, στην Μέση Ανατολή.

Ο Πούτιν είναι σε θέση να σταματήσει τον πόλεμο στην Συρία. Εν τούτοις δεν το κάνει για να δοκιμάζει τα νέα Ρωσικά όπλα και να κρατά μάχιμο τον στρατό του σε πραγματικές συνθήκες πολέμου. Επίσης είναι πολύ μεγάλο το οικονομικό κίνητρο καθώς Συρία και Ιράν αγοράζουν τα πάντα στον εξοπλιστικό τομέα από την Συρία. Ο νέος πλανητάρχης Πούτιν εγκαινίασε το δικό του νεοταξικό δόγμα. Φίλος και έχθρος την ίδια χρονική στιγμή με τα άλλα κράτη. Ενδεικτκό παράδειγμα οι σχέσεις του Ρώσου προέδρου με τον Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν. Την ίδια ακριβώς τακτική ακολουθεί ο Ρώσος πρόεδρος και με την ηττημένη Αμερική, στον πόλεμο της Συρίας. Οι Αμερικάνοι αν και ηττήθηκαν κατά κράτος έχουν στην κατοχή τους μέχρι σήμερα την Ανατολική Συρία, και συνεχίζουν να αφαιρούν παράνομα τον ενεργειακό πλούτο της διαλυμένης από τον πόλεμο μαρτυρικής χώρας. Την ίδια πολιτική ακολουθεί και με το Ισραήλ, η Ρωσική Ομοσπονδία. Το Ισραήλ έχει την έγκριση να βομβαρδίζει την Δαμασκό, αν και στηρίζει εμπράκτως την Ουκρανία.

Η Αμερική έχασε τον μικρότερης κλίμακας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία. Για να μην διασύρονται άλλο από την Ρωσία, οι ηττημένοι Αμερικάνοι αποφάσισαν την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και παράλληλα ανέθεσαν την διεξαγωγή όλων των πολέμων για λογαριασμό των ΗΠΑ, στον Ερντογάν. Ήδη η Τουρκία έχει κατακτήσει την Βόρεια Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ και αντικαθιστά την Αμερική στο Αφγανιστάν και όπου κριθεί απαραίτητο. Οι σύγχρονες υπερδυνάμεις της εποχής μας θα πολεμήσουν για θρησκευτικές, πολιτιστικές-κοινωνικές, οικονομικές και εδαφικές αιτίες. Γεωστρατηγικά έχουμε ένα εκτενέστατο θρησκευτικό, πολιτικό-στρατιωτικό, πολιτιστικό πλέγμα συμφερόντων

loading...

Leave a Reply