Αυτή την ταινία έδειξαν σε παιδάκια δημοτικού στην Αθήνα – ΒΙΝΤΕΟ

Έχουν ξεσηκωθεί οι γονείς…

Προβληματισμό προκάλεσε η είδηση με την καταγγελία για δασκάλα δημοτικού σχολείου στην Αθήνα, που έδειξε στους μαθητές της ερωτική ταινία με ανήλικα αγόρια.

Η εν λόγω ταινία ονομάζεται «Shower Boys» και η πλοκή της έχει να κάνει με δύο 12χρονα αγόρια τα οποία μετά από έναν δύσκολο αγώνα μπάσκετ επιστρέφουν στο σπίτι και ανταλλάσσουν ένα φιλί. Πρόκειται για μία μικρού μήκους ταινία, η οποία έχει διάρκεια 9 λεπτά.

Αυτό είναι το τρέιλερ:

«Το παιδί επέστρεψε στο σπίτι και ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έκανε εμετούς» ισχυρίζεται ο δικηγόρος μίας εκ των οικογενειών των ανήλικων που έφερε στο «φως» το τι είχε συμβεί στην σχολική αίθουσα.

«Το παιδί ρωτήθηκε από τους γονείς και απάντησε ότι η δασκάλα τους έδειξε την ταινία και σοκαρίστηκαν βλέποντας τα ανήλικα παιδιά στο ντους με αυτό το περιεχόμενο» σημείωσε.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης το Mega, το παιδί της οικογένειας που μίλησε στους γονείς του «αρρώστησε» μετά την προβολή της εν λόγω ταινίας, ωστόσο οι δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για «αθώο φιλί» μεταξύ των αγοριών που παίζουν στο φιλμ.

 

 

Η Κέλλυ Ιωάννου, λέκτορας εγκληματολογίας και διευθύντρια CSI Institute μίλησε για το περιστατικό.

«Πρόκειται για ένα περίπλοκο ζήτημα και λεπτό. Σε τέτοιου είδους ηλικίες ο εγκέφαλος των παιδιών είναι πολύ εύπλαστος, πράγμα που σημαίνει ότι δυσκολεύονται  να πάρουν αποφάσεις κι επίσης μπορεί να επηρεάζεται πολύ πιο εύκολα. Η συγκεκριμένη ταινία είναι αναρτημένη στο ”cinedu”, άρα είναι εγκεκριμένη ταινία, αλλά ανήκει στην κατηγόρια για μαθητές Γυμνασίου».

 

 

«Δεν έχω προλάβει σήμερα -τώρα μιλούσα και με το υπουργείο Παιδείας, τώρα με πήρανε, εγώ από το πρωί που ήμουν εδώ δεν είχα δει τίποτα» είπε από την πλευρά του ο διευθυντής, συμπληρώνοντας ότι «τώρα με πήραν από το υπουργείο. Έχουμε λάβει ένα εξώδικο από συγκεκριμένους γονείς ενός μαθητή, το οποίο επειδή έχει κοινοποιηθεί σε ανώτερη αρχή, οπότε κι εμείς περιμένουμε τις ενέργειες αυτής της ανώτερης αρχής. Το υπουργείο Παιδείας θα στείλει προς εμάς, προς τη διεύθυνση του σχολείου κάποια εντολή. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο».

loading...