ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Παραμένουν αυστηρώς απρόσιτα στον κόσμο!!!

Το νησί της χρυσής οχιάς ΠΟΥ Το δηλητήριο της μπορεί και να λιώσει την ανθρώπινη σάρκα…και το Δωμάτιο 39 ΠΟΥ δεν δέχονται επισκέπτες.

..σφραγισμένα κρατικά δωμάτια…ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΟΙ αρχές αρνούνται την ύπαρξή του…ΟΜΩΣ…ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

Απαγορευμένες ζώνες, σφραγισμένα κρατικά δωμάτια και επικίνδυνα νησιά σε ορισμένα μέρη του κόσμου γεννούν μυστήριο, φόβο και υποψίες μέχρι και σήμερα.

Παραμένουν αυστηρώς απρόσιτα στον κόσμο, εξάπτουν την περιέργεια και συντηρούν θεωρίες συνωμοσίας.

Πρόκειται για μια κλειστή πόλη στην Ρωσία η οποία ιδρύθηκε το 1979. Διοικητικά ανήκει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση η οποία ελέγχει πλήρως ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τα όριά της. Οι κάτοικοι δουλεύουν στο βουνό Yamantaw (Γιμάντα) όπου φημολογείται πως υπάρχουν μυστικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Η ρωσική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι το βουνό λειτουργεί ως «αποθήκη τροφίμων και ρωσικών θησαυρών».

Το νησί των φιδιών

Το νησί Queimada Grande στο Ατλαντικό Ωκεανό θεωρείται ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη στον κόσμο. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι περισσότερα από 4.000 φίδια ζουν σε αυτό το νησί. Μεταξύ αυτών και η χρυσή οχιά. Το δηλητήριο της είναι πέντε φορές πιο επικίνδυνο από οποιουδήποτε άλλου φιδιού και μπορεί ακόμη και να λιώσει την ανθρώπινη σάρκα!

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας έχει απαγορεύσει στους πολίτες να πλησιάζουν την περιοχή, με εξαίρεση κάποιους ριψοκίνδυνους επιστήμονες.

Πρόκειται για ένα μυστικό σιδηροδρομικό σύστημα το οποίο εκτείνεται παράλληλα με το μετρό της Μόσχας. Φτιάχτηκε με εντολή του Στάλιν. Φήμες λένε ότι το μέγεθός του ξεπερνά εκείνο του κανονικού μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας και συνδέει το Κρεμλίνο με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας. Σκοπός του ήταν η εύκολη πρόσβαση, αλλά και η διαφυγή των επίτιμων προσώπων και αξιωματούχων σε περίπτωση κινδύνου.

Παρά τις αναφορές του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ στο μυστήριο μετρό, οι ρωσικές αρχές αρνούνται την ύπαρξή του.

Δωμάτιο 39

Βρίσκεται στο κτίριο του Εργατικού Κόμματος στην πρωτεύουσα της βόρειας Κορέας Πιον-Γιανγκ. Δημιουργήθηκε στη δεκαετία του 1970 από τον Κιμ Γιονγκ Ιλ, τον πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν, του σημερινού ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Η πρόσβαση στο δωμάτιο είναι απαγορευμένη. Μόνο συγκεκριμένα άτομα μπορούν να εισέλθουν.

Το Δωμάτιο 39 θεωρείται ότι φτιάχτηκε για τη διασφάλιση του ξένου νομίσματος. Φήμες όμως λένε ότι εκεί μέσα γίνονται παράνομες δραστηριότητες, όπως ξέπλυμα χρήματος, λαθρεμπόριο ναρκωτικών και πώληση όπλων. Πολλοί πιστεύουν ότι τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται από την οικογένεια Κιμ εδώ και χρόνια για να εξαγοράζουν πολιτική υποστήριξη και να χρηματοδοτούν προγράμματα πυρηνικών όπλων.

H νήσος του Βόρειου Σέντινελ

Είναι ένα από τα νησιά Ανταμάν στον Κόλπο της Βεγγάλης.

Εκεί ζει ο αυτόχθονος λαός των Σεντινελέζων.

Εκτιμάται ότι ο πληθυσμός τους είναι από 50 έως 400 άτομα. Έχουν απομονωθεί από τον υπόλοιπο κόσμο και δεν δέχονται επαφή με άλλους ανθρώπους.

Την τελευταία φορά που κάποιους προσπάθησε να πλησιάσει το νησί δέχτηκε βέλη και πέτρες.

loading...