Dr.Vernon Coleman: Υπήρξε ένα παγκόσμιο πραξικόπημα

GEWKWN:

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι από την μελέτη του Dr.Vernon Coleman

Την δεκαετία του 1960, μια ομάδα πολύ πλουσίων ανθρώπων συμφώνησε ότι ο κόσμος ήταν υπερπλήρης και αποφάσισαν να μειώσουν κατά 80 % το μέγεθος του πληθυσμού.

Αποφάσισαν ότι χρειάζονταν κάτι με το οποίο θα μπορούσαν να τρομάξουν τον πληθυσμό του κόσμου, που θα τους επέτρεπε να πείσουν δισεκατομμύρια να αποδεχτούν μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση και έναν κατά 80 % μικρότερο παγκόσμιο πληθυσμό.

Προτάθηκε ότι ένας καλός πόλεμος θα ήταν καλή ιδέα και εκατομμύρια άνθρωποι μπορούν να σκοτωθούν. Αλλά οι συνωμότες αποφάσισαν στη συνέχεια ότι ο πόλεμος δεν ήταν η καλύτερη ιδέα που θα μπορούσαν να σκεφτούν για να ξεκινήσουν διότι ο έλεγχος ενός πολέμου είναι πάντα δύσκολος, εξάλλου, οι πόλεμοι τείνουν να τελειώνουν και πραγματικά δεν σκοτώνουν αρκετούς ανθρώπους. Σύνολο ανθρώπων που σκοτώθηκαν στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο: περίπου 66 εκατομμύρια. Σύνολο ανθρώπων που σκοτώθηκαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο: περίπου 80 εκατομμύρια.

Χρειάζονταν μια απειλή που θα παρείχε μια τεράστια απόσπαση της προσοχής, έτσι ώστε όταν ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν έναν παγκόσμιο πόλεμο, τοτε οι άνθρωποι θα ήταν έτοιμοι να δεχτούν τα πάντα. Σκέφτηκαν λοιπόν την υπερθέρμανση του πλανήτη, και έκαναν τους ανθρώπους να αισθάνονται τόσο ένοχοι που θα έκαναν ό,τι τους έλεγαν να κάνουν.

Η υπερθέρμανση του πλανήτη πρόσφερε στους συνωμότες –τους τραπεζίτες, τα Ηνωμένα Έθνη και ένα σωρό πολιτικούς, κληρικούς, δισεκατομμυριούχους και διάφορους μεγαλομανείς που είχαν στρατολογηθει (με την υπόσχεση περισσότερης δύναμης και χρημάτων από ό,τι είχαν ονειρευτεί) – την ευκαιρία να αλλάξουν τα πάντα. και να γίνουν μόνιμες αυτές οι αλλαγές. μια δικαιολογία για να εισαγάγουμε εκατοντάδες νέους νόμους που κανονικά δεν θα είχαν γίνει ποτέ αποδεκτοί. και μια ευκαιρία να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο τόσο πολύ, ώστε να κάνουν ό,τι τους έλεγαν και επιπλέον, να το κάνουν πρόθυμα και με ενθουσιασμό.

Οι συνωμότες δοκίμασαν το σχέδιό τους εισάγοντας μια ιδέα ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Είπαν σε όλους ότι ο κόσμος τελειώνει από κουτιά και χαρτοκιβώτια γιαουρτιού και ότι οι ελλείψεις που έρχονται θα αποφευχθούν μόνο εάν όλοι ταξινομούν τα σκουπίδια τους σε πολλά διαφορετικά κουτιά και σακούλες κάθε εβδομάδα. Η ανακύκλωση προοριζόταν, φυσικά, μόνο ως άσκηση για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους να γίνουν υπάκουοι και συμμορφούμενοι. Οι συνωμότες ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ αποφάσισαν ότι καλύτερα να αλλάξουν το όνομα της απάτης σε «κλιματική αλλαγή», επειδή αυτό τους έδωσε περισσότερες ευκαιρίες να κατηγορήσουν τους ανθρώπους για κακές καιρικές συνθήκες.

Η φράση κλιματική αλλαγή τους επέτρεψε να κατηγορήσουν τους ανθρώπους εάν υπήρχε καταιγίδα, πυρκαγιά, κύμα καύσωνα ή τσουνάμι. Άρχισαν να ανακατεύουν τα δελτία καιρού και να δίνουν ονόματα σε αεράκια και άλλα κομμάτια του καιρού, έτσι ώστε οι άνθρωποι να παίρνουν κάθε απειλή πολύ σοβαρά.

Επιπλέον, αποφάσισαν επίσης ότι χρειάζονταν κάτι άλλο για να εμπλουτίσουν λίγο τα πράγματα.

Η απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη ήταν μια χαρά μακροπρόθεσμα, αλλά δεν ήταν αρκετά τρομακτική. Χρειάζονταν μια απειλή με την οποία θα μπορούσαν να τρομοκρατήσουν τους πάντες ώστε να κάνουν ακριβώς αυτό που τους είπαν να κάνουν.

Αποφάσισαν ότι κάποιο είδος πανδημίας θα τα πήγαινε καλά. Πίσω στη δεκαετία του 1980, ξεκίνησαν με το AIDS, επίσης δοκίμασαν διάφορους τύπους γρίπης, τελειοποιώντας το σχέδιό τους με κάθε νέα απειλή .

Μέχρι τα τέλη του 2019, οι κακοί είχαν αρχίσει να απελπίζονται, καθυστερούσαν και έπρεπε να συνεχίσουν για την Νέα Παγκόσμια Τάξη,

Έτσι αποφάσισαν ότι θα χρησιμοποιούσαν τη συνηθισμένη γρίπη εκείνου του χειμώνα ως σημαντική απειλή για την ανθρωπότητα έφτιαξαν μερικές ανοησίες για τις νυχτερίδες και ένα εργαστήριο στην Κίνα, το σχέδιο ήταν να σκοτωθούν ηλικιωμένοι, και να εισαχθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός,

Σε αυτό το σημείο, το σχέδιό τους σχεδόν πήγε στραβά, τον Μάρτιο του 2020, μια ομάδα επιστημόνων που διορίστηκε να συμβουλεύει τη βρετανική κυβέρνηση εξέτασε προσεκτικά αυτή τη νέα απειλή και αποφάσισε ότι δεν ήταν πιο επικίνδυνη από την ετήσια γρίπη. Έτσι το υποβάθμισαν και επίσημα! Τα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου αποδεικνύουν ότι η γρίπη για το 2018 και το 2019 ήταν τρεις φορές πιο θανατηφόρα από τον covid-19..……..Αλλά τα απόκρυψαν

Αν οι κακοί δεν είχαν την προνοητικότητα να αγοράσουν τα κύρια μέσα ενημέρωσης του κόσμου, αυτό θα ήταν καταστροφικό. Η πανδημία θα είχε τελειώσει εν μία νυκτί.

Αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι εφημερίδες αγνόησαν την απόφαση των ειδικών ότι το covid-19 ήταν απλώς μια υπερβολικά προωθημένη, μετονομασμένη εκδοχή της γρίπης και επευφημούσαν υπάκουα όταν οι κυβερνήσεις ανακοίνωσαν ότι έδιναν στον εαυτό τους τεράστιες νέες εξουσίες για να αντιμετωπίσουν αυτήν την απειλή. Οι εφημερίδες και η τηλεόραση αγοράστηκαν φυσικά με τεράστιες ποσότητες χρημάτων των φορολογουμένων.

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν είχε επιτραπεί στους επιστήμονες να συζητήσουν ένα επιστημονικό ζήτημα. Η δηλωμένη πολιτική του BBC ήταν να μην επιτρέπεται σε κανέναν που αμφισβητεί τον εμβολιασμό να ακούγεται.

 

 

Το σχέδιο περιλάμβανε την εισαγωγή ιατρικά άσκοπων παγκόσμιων περιορισμών. Ως αποτέλεσμα, άτομα φυλακίστηκαν στα σπίτια τους, οι ηλικιωμένοι εμποδίστηκαν να δουν τους συγγενείς τους, τα σχολεία έκλεισαν, τα βασικά κυβερνητικά τμήματα έκλεισαν και τα νοσοκομεία και τα ιατρεία γενικών γιατρών πρόσφεραν δραματικά μειωμένες υπηρεσίες.

Σε ένα άνευ προηγουμένου παράδειγμα κραυγαλέου ηλικιακού φαινομένου, σε τεράστιους αριθμούς ηλικιωμένων στερήθηκε ουσιαστικά ιατρική περίθαλψη και ένα εσκεμμένο πρόγραμμα γενοκτονίας εισήχθη στους οίκους ευγηρίας.

Στις αναπτυσσόμενες χώρες τα lockdown οδήγησαν σε μαζική πείνα που έπληξε εκατοντάδες εκατομμύρια. Αυτές οι καταστροφές αγνοήθηκαν εντελώς από όλους.

Στους πολίτες είπαν επίσης ότι θα πρέπει να φροντίσουν να παραμείνουν έξι πόδια έξι ίντσες μακριά από όλους τους άλλους. Δεν υπήρχε απολύτως κανένας λογικός λόγος για αυτό, καθώς ένας βήχας ή ένα φτέρνισμα, ο μόνος τρόπος για να μεταδοθεί το μικρόβιο της γρίπης, μπορεί να ταξιδέψει 24 πόδια. Θεωρήθηκε, ωστόσο, ότι ο εξαναγκασμός των ανθρώπων να παραμείνουν σε απόσταση 24 ποδιών μεταξύ τους, αν και πιο λογικό από επιστημονικούς όρους, θα ήταν ανέφικτο στα λεωφορεία και στα καταστήματα.

Πολλοί μύθοι προωθήθηκαν στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Αξιοσημείωτη μεταξύ αυτών ήταν η παράλογη ιδέα ότι άτομα χωρίς συμπτώματα μπορεί να εξακολουθούν να μεταδίδουν μια ασθένεια που σαφώς δεν είχαν προσβληθεί και η ιδέα ότι μια ασθένεια που μεταδίδεται με το βήχα και το φτάρνισμα μπορεί να μεταδοθεί με κάποιο τρόπο με το χειρισμό μετρητών. Αυτή η τελευταία ανοησία ήταν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για να απαλλαγούμε από μετρητά και να τα αντικαταστήσουμε με ψηφιακό χρήμα. Δυστυχώς, εκατομμύρια άνθρωποι δεν το κατάλαβαν αυτό και θεώρησαν ότι ήταν μάλλον συναρπαστικό και φουτουριστικό να μπορούν να αγοράσουν τον πρωινό τους καπουτσίνο με ψεκασμούς κουνώντας ένα κομμάτι πλαστικό κάπου κοντά σε μια μηχανή ανάγνωσης καρτών.

Αρχικά, οι πολιτικοί και οι ιατρικοί σύμβουλοι επέμειναν, με μεγάλη ακρίβεια, ότι η χρήση μάσκας ήταν άχρηστη, όχι περισσότερο από ένα σημάδι αρετής και θα έκανε περισσότερο κακό παρά καλό. Ήταν γνωστό ότι οι μάσκες δεν σταματούσαν τους ιούς να περνούν μέσα τους, αλλά μείωσαν τα επίπεδα οξυγόνου, αύξησαν τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα, επηρέασαν τη νοητική ανάπτυξη σε μωρά και παιδιά, αύξησαν τον κίνδυνο εξάπλωσης του καρκίνου και οδήγησαν σε περιπτώσεις βακτηριακής πνευμονίας.

Ξαφνικά, ωστόσο, αυτή η λογική συμβουλή αντιστράφηκε και οι κυβερνήσεις και οι σύμβουλοι επέμειναν ότι η χρήση μάσκας πρέπει να είναι φυσιολογική. Δεν υπήρξε ποτέ κανένα στοιχείο για αυτήν την οδηγία, αλλά εκατομμύρια φορούσαν υπάκουα τις μάσκες τους σε τρένα και λεωφορεία, σε καταστήματα και γραφεία, ακόμη και σε παμπ και νυχτερινά κέντρα. Σε πολλά από αυτά υποβλήθηκαν σε τέτοια πλύση εγκεφάλου που έγιναν υστερικοί αν έβλεπαν άλλον άνθρωπο χωρίς μάσκα.

Το κοινό ενθαρρύνθηκε να πιστέψει ότι οι εταιρείες φαρμάκων επρόκειτο να μας σώσουν με μια σειρά από εξαιρετικά επικερδή πειραματικά εμβόλια που δεν ήταν εμβόλια, δεν είχαν δοκιμαστεί σωστά, δεν εμπόδιζαν τους ανθρώπους να κάνουν covid ή μετάδοση, αλλά σκότωσε ή τραυμάτισε περισσότερους ανθρώπους από οποιοδήποτε άλλο φάρμακο στην ιστορία.

Αυτά τα επικίνδυνα προϊόντα εγκρίθηκαν –ως πειραματικά προϊόντα– από φορείς που συχνά είχαν οικονομικούς δεσμούς με τις ίδιες τις φαρμακευτικές εταιρείες. Η εγκρίνουσα υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο έλαβε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από τον Μπιλ Γκέιτς, έναν επενδυτή και υποστηρικτή όλων των ειδών τα εμβόλια. Ο Γκέιτς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά, έχει επίσης οικονομικούς δεσμούς με το BBC και τον Guardian.

Όπως είπε ένας Γερμανός ευρωβουλευτής: «Οι φαρμακευτικές εταιρείες ενδιαφέρονται περίπου για τη δημόσια υγεία όσο και η βιομηχανία όπλων για την παγκόσμια ειρήνη».

Τα μεγάλα διαδικτυακά κανάλια συνεργάστηκαν με τους διοργανωτές του πραξικοπήματος απαγορεύοντας σε όποιον τολμούσε να μοιραστεί την αλήθεια.

Αν και μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιους να το πιστέψουν, ο στόχος ήταν η καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας. «Δεν θα κατέχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος», καύχημα από τον Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

 

GEWKWN : Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μας προειδοποιησε από το 2022 ‘’ Παιδιά μου, κάποιοι μιλούν για μια τρίτη επιδημία ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, δεν γνωρίζουν όμως ότι αυτή η επιδημία δεν θα επηρεάσει όλους τους ανθρώπους….. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ, Η ΝΕΑ, ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ !!! Διότι το εμβόλιο για τον COVID-19 σε συνδυασμό με την νέα άγνωστη επιδημία θα δώσει φοβερές ασθένειες, και πρωτόγνωρες, στο σώμα των ανθρώπων……

-Φοβερές δερματοπάθειες

-Ανεπάρκεια νεφρών

-Εγκεφαλικά

-Καρδιολογικά νοσήματα

-Νευρολογικά νοσήματα

-Παράλυση

Παιδιά μου έχετε τον Χριστό σας στο αίμα σας με την θεία κοινωνία, έχετε στην ψυχή σας την ψυχή που σας δημιούργησε, Αυτόν που τον Υιό Του σας έδωσε για να σας σώσει, και εσείς αλλού ζητάτε σωτηρία, όταν παιδιά μου σπλάχνα μου έχετε τον πατέρα τη τον θέλετε το πατριό;;;

Mark Woolhouse, καθηγητής επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου ‘’ Το ερώτημα δεν είναι εάν θα χτυπήσει η επόμενη πανδημία, αλλά πότε. Και πιστεύω ότι η επόμενη θα είναι πιο θανατηφόρα ‘’

Άγιος Γέροντας είπε στον Μητροπολίτη Μόρφου ‘’Περιμένουμε πανδημία ακόμα πιο θανατηφόρα από τον κορονοϊό» Ασθένεια X ‘’ ‘’Έρχεται χειρότερη ασθένεια από τον covid -19, Έρχεται πολύ χειρότερο “ασθένημα της σαρκός’’

 

loading...