ΨΕΜΑ, ΠΛΑΝΗ το Άγιο Φως – Μπράβο στον Δημήτρη Αλικάκο

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πριν μερικά χρόνια ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος, γιός ιερέως, και Αρχισυντάκτης στα Ellinika Hoaxes (τα Ellinika Hoaxes είναι ο λογοκριτής δημοσιευμάτων ίντερνετ και κάθε πηγής ενημέρωσης στην Ελλάδα που θέλει και αρέσκεται να παρουσιάζεται ως ο μηχανισμός κατάρριψης αναληθών δημοσιευμάτων στην Ελλάδα), είχε αμφισβητήσει ευθέως και με ποικίλους τρόπους την ύπαρξη του Αγίου Φωτός (https://www.ekklisiaonline.gr/nea/agio-fos-piniki-diki-nea-anavoli-sti-dikastiki-diamachi-patriarchiou-ierosolymon-me-alikako/).

Αργότερα έβαλε στο στόχαστρό του την Παναγία την Παρηγορήτρια (https://www.triklopodia.gr/%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%E1%BF%A6-%CE%B4-%E1%BC%80%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%AF-%E1%BC%A1-%CF%80%CE%B1/).

Σήμερα όμως έρχεται ο παπάς (μόνο ιερέας δεν μπορεί να λέγεται) Χαράλαμπος Κοπανάκης από την Κρήτη και ασπάζεται τις θέσεις Αλικάκου περί της μη ύπαρξης του Αγίου Φωτός. Αναφέρει δε: “Τους ανθρώπους μας ενοχλεί και μας πληγώνει το ψέμα.

Ταυτόχρονα, μας φοβίζει η αλήθεια. Ψυχολογικό είναι το φαινόμενο και υπάρχουν ερμηνείες, όμως δεν είναι της παρούσης. Πέραν αυτών, οι κοινωνικές ομάδες που έλκονται ιδιαίτερα από το ψέμα και αποστρέφονται μετά βδελυγμίας την αλήθεια, είναι οι θρησκευόμενοι, νομίζω όλων των θρησκειών. Όταν η αλήθεια εξορίζεται, ο άνθρωπος προσκαίρως ανακουφίζεται, αλλά στην πορεία ζορίζεται, προς όφελος ολίγων επιτήδειων..

Υ. Γ. Μπράβο στον άνθρωπο Δημήτρης Αλικάκος, που αντέχει το μένος των θρησκευομένων, εργαζόμενος μεθοδικά υπέρ της αληθείας. (https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%99%ce%b5%cf%81%ce%ad%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%9a%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%a8%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%ac%ce%bd%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%ce%86%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%ce%a6/).

Τον ακούμε και στο You Tube τι λέγει για το Άγιο Φως και «για τα πρόβατα που λέγονται πιστοί» Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και οι δεσποτάδες να τον χαίρονται, αφού δεν τον ξυρίζουν.

Ιερέας της Κρήτης: ΨΕΜΑ, ΠΛΑΝΗ το Άγιο Φως – Μπράβο στον Δημήτρη Αλικάκο:

 

loading...