Πόσο «φούσκα» είναι η υπόθεση Α.Γεωργούλη: Είχε πολύμηνη ερωτική σχέση με Ε.Χρονοπούλου

 – Την παράτησε για μία Ιταλίδα – Τον κατήγγειλε για «βιασμό και ξυλοδαρμό»
Όλα αυτά μετά από τρία χρόνια

Η υπόθεση Α.Γεωργούλη φαίνεται από μακριά ότι είναι μία μεγάλη «φούσκα» καθώς ο ευρωβουλευτής είχε πολύμηνη ερωτική σχέση με Ελένη Χρονοπούλου όταν και την διέκοψε για να συνάψει μία καινούρια σχέση με μία Ιταλίδα.

Αφού ο Α.Γεωργούλης προχώρησε την ζωή του τότε η στενή συνεργάτιδα του Ν.Ανδρουλάκη τον κατήγγειλε για «βιασμό και ξυλοδαρμό»!

Και μετά από… τρία χρόνια οι βέλγικες αρχές έχουν καταθέσει στο Ευρωκοινοβούλιο αίτημα άρσης της ασυλίας του και το θέμα έχει παραπεμφθεί στο νομικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα επόμενα βήματα.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η στενή φίλη του Α.Γεωργούλη, η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή δήλωσε με άμεσο τρόπο πως δεν πιστεύει τίποτε από όλα αυτά που καταγγέλει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πώς όλα γίνονται για κάποιο «σκοπό».

Η Πηγή Δεβετζή κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων το πρωί της Τρίτης, χαρακτήρισε γελοία τα όσα ακούγονται αναφορικά με την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βαριά κακοποίηση, λέγοντας πως δεν πιστεύει τίποτα και πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Ειδικότερα, η Πηγή Δεβετζή είπε χαρακτηριστικά: «τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από ένα μήνα που είχα πάει καλεσμένη.
Εντάξει, μιλάμε τώρα είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα».

Η Πηγή Δεβετζή επεσήμανε επίσης: «Νομίζω ότι ο Αλέξης δεν θα δώσει σημασία, είναι τόσο καλό παιδί και φίλος μου. Εντάξει τι να πω… Η καθεμία, δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχει κάνει μία τέτοια καταγγελία, για κάποιο σκοπό έγινε όλο αυτό. Γελάω, τίποτα άλλο».

loading...