ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!


Φίλες μου και Φίλοι μου!. Αγαπητές μου Ευβοιώτισες και Αγαπητοί μου Ευβοείς!
Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, στην ευλογημένη χώρα μας, έχουν γίνει τρεις πτωχεύσεις : Οικονομική, Πνευματική και Εθνική πτώχευση!
1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ
Με τα τρία επαχθή μνημόνια που μας επέβαλα το Δ’ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΡΑΪΧ (Μέρκελ-Σόιμπλε), για να μετατρέψει την Ελλάδα μας, σε Φλόριντα της Μεσογείου με μεροκάματα πείνας και να πτωχεύσει έτσι το 68,3 % των Ελλήνων πολιτών (σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ)!.
Τεράστια η ευθύνη των Ηγεσιών των τριών μεγαλυτέρων κομμάτων : ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που από πολιτική δειλία και από έλλειμα πολιτικής ευφυίας, δεν ενώθηκαν τα τρία κόμματα, για να αντισταθούν στα απάνθρωπα μνημόνια του Δ’ οικονομικού Ράιχ!.
Τα επιχειρήματα των Κυβερνώντων, (που εφάρμοσαν και εψήφισαν τέτοια βάρβαρα μνημόνια), ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος, (παρά ο δρόμος των μνημονίων), είναι εντελώς έωλα και σαθρά!.
Γιατί υπήρχε και άλλος δρόμος!
Να παραμείνουμε στο ΕΥΡΩ, (χωρίς μνημόνια) και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!
Και αυτό θα γινόταν, με ρηξικέλευθες και ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις απ’ άκρον εις άκρον της Ελλάδας!.
Όλες αυτές τις ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις (χωρίς μνημόνια) που έπρεπε να είχαν κάνει, τις περιγράφω στους κ.κ Μητσοτάκη και Τσίπρα σε ανοιχτή επιστολή μου , που πρόσφατα τους απέστειλα και την έδωσα και στη δημοσιότητα!.
Την επιστολή μου αυτή την παραθέτω αμέσως παρακάτω, για όσους δεν την έχουν διαβάσει!.
https://www.egnomi.gr/…/tsokas_politika_aneparkeis_oi_mitso…
2) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ
Η μεγάλη πνευματική μας πτώχευση, ξεκίνησε το Σεπτέμβρη 2006, με την εισαγωγή στα Δημοτικά σχολεία και στα Γυμνάσια, ανθελληνικών και αντιχριστιανικών βιβλίων γλώσσας (καθαρώς Νεοταξικών βιβλίων), που διαμορφώνουν τους μαθητές μας, χωρίς αγάπη για την Πατρίδα και χωρίς πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό, (κατά παράβαση του άρθρου 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας, που ομιλεί για διαπαιδαγώγιση των Νέων μας, με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση)!
Και η Πνευματική μας πτώχευση συνεχίστηκε και επί ΣΥΡΙΖΑ με την εισαγωγή στα Δημοτικά σχολεία και στα Γυμνάσια των επαίσχυντων βιβλίων των Θρησκευτικών, που εξισώνουν τον Θεάνθρωπο Χριστό μας με το Βούδα και με τους άλλους θνητούς ηγέτες των άλλων θρησκειών!.
Αυτά τα άθεα και ανθελληνικά βιβλία γλώσσας, ένας μόνο Δάσκαλος αρνήθηκε να τα διδάξει και χρησιμοποιεί τα παλαιά ένθεα βιβλία γλώσσας, για τη διδασκαλία των μαθητών του!.
Αυτός είναι ο μάχιμος και ηρωικός Δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός, από το Κιλκίς!.
Το ίδιο έκανε και για τα άθλια βιβλία των Θρησκευτικών, τα οποία τα οποία επέκρινε δριμύτατα σε άρθρα του και με την ιδιότητα του Καθηγητή Θεολογίας που κατέχει!
Αυτός ο σύγχρονος Δάσκαλος του Γένους μας ο Δημήτρης Νατσιός, προχώρησε και πάρα πέρα!.
Βλέποντας την πνευματική μας κατρακύλα και τον αφελληνισμό των νέων μας, με την ευλογία, που του έδωσαν οι Πατέρες του Αγίου Όρους, ίδρυσε στις 25 Ιουλίου του 2019 το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα : ΝΙΚΗ (το δε όνομα ΝΙΚΗ που έδωσε στο κόμμα του, το εμπνεύστηκε από τη φτερωτή ΝΙΚΗ της Σαμοθράκης και το έμβλημα του κόμματος του είναι το ένα φτερό της που μαζί με τη λέξη ΝΙΚΗ, δημιουργούν το σημείο του Σταυρού!).
Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα : ΝΙΚΗ δεν είναι προσωποπαγές κόμμα!.
Διοικείται από ΤΗΝ “ΟΜΑΙΧΜΙΑ” (ομάδα ανθρώπων από όλα τα στρώματα της κοινωνίας μας που συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους, με τη βαθιά τους πίστη προς Στον Τριαδικό Θεό μας και μεγάλη αγάπη προς την Πατρίδα μας).
Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα : ΝΙΚΗ, κατεβαίνει σε αυτές τις Βουλευτικές εκλογές με στόχο να μπει στη Ελληνική Βουλή, διεκδικώντας τη ψήφο των Ελλήνων πολιτών και ιδιαιτέρως διεκδικώντας τη ψήφο των Ορθοδόξων Ελλήνων Χριστιανών!.
3) ΕΘΝΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ
Η Εθνική μας πτώχευση (που ήταν το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς), ξεκίνησε από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργού, έφθασε στο κο Κώστα Καραμανλή με τη σύνθετη ονομασία και το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, ολοκληρώθηκε επί της Πρωθυπουργίας του κου Τσίπρα με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών!.
Πολύ φοβάμαι ότι η Εθνική μας πτώχευση θα συνεχιστεί και με τη συνεκμετάλλευση των ενεργειακών μας πόρων στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, με τους γείτονες μας Τούρκους!.
Φίλες μου και Φίλοι μου!. Αγαπητέ μου Ευβοιώτισες και Αγαπητοί μου Ευβοείς!.
Ο αείμνηστος Πατέρας μου, που ήταν ένας λαμπρός Δάσκαλος, (όπως είναι σήμερα ο σύγχρονος Δάσκαλος του Γένους μας, ο Δημήτρης Νατσιός), μεν γαλούχησε με τα νάματα της Ορθόδοξης Πίστης προς Τον Τριαδικό Θεό και την Αγάπη προς την Πατρίδα μας!.
Στην πορεία της ζωής μου (παρ’ ότι ήμουν Θετικός Επιστήμων-Μαθηματικός) είχα πρότυπο το Στρατηγό Μακρυγιάννη και είχε διαποτίσει το είναι μου και τη διανόηση μου, η μεγαλειώδης ρήση του : <<Όταν μου πειράξουν την Πατρίδα μου και τη Θρησκεία μου, θα μιλήσω θα ενεργήσω και ό,τι θέλουν ας μου κάνουν!>>.
Αυτά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια που μου πείραζαν την Πατρίδα μου και τη Θρησκεία μου, συνεχώς μιλούσα με άρθρα μου στο διαδίχτυο, στο προφίλ μου στο fb και με ανοιχτές επιστολές μου προς τους εκάστοτε Πρωθυπουργού!.
Μια απ’ αυτές τις ανοιχτές επιστολές μου, ήταν και αυτή που έστειλα στις 16/11/2022 προς τον Πρωθυπουργό κο Μητσοτάκη, που τον ενημέρωνα το πόσο επικίνδυνα είναι τα άθεα και νεοταξικά βιβλία γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου, αλλά δυστυχώς ο κος Μητσοτάκης ούτε καν ενδιαφέρθηκε!.
Αυτήν την εμπεριστατωμένη επιστολή μου προς τον Πρωθυπουργό μας, τη παραθέτω παρακάτω, για όσους δεν την έχουν διαβάσει!.
https://www.ksipnistere.com/2021/11/blog-post_401-8.html
Και το ποτήρι της αγανάκτησης μου ξεχείλισε, με την Εθνική μας Τραγωδία στα Τέμπη!. Και αναφώνησα!. Θεέ μου!. Ποιοί μας κυβερνάνε τόσα χρόνια?.
Αυτοί δεν έχουν Θεό!.
Κάθε ένας απ’ αυτούς, που παίρνουν την εξουσία, θεωρούν το Ελληνικό κράτος δικό τους φέουδο!. Και αρχίζουν και διορίζουν αβέρτα!
Διορίζουν από εδώ και από εκεί. Μετακινούν από εδώ και από εκεί!.
Έτσι μετακινήθηκε (με βίσμα) και ο άσχετος και ασυνείδητος σταθμάρχης, στο κομβικό σταθμό της Λάρισας και έγινε το μεγάλο δυστύχημα (έγκλημα)!
Και έρχεται ο Πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης ως μεγάλος αναθεωρητής (δήθεν) και μας λέει : θα ενσυγχρονίσουμε το αναχρονιστικό κράτος!.
Κύριε Πρωθυπουργέ για ηλίθιους μας περνάτε?
Γιατί δε λέτε την αλήθεια?.
Πείτε μας, στα ίσια. Θα καταργήσω, (θα εξαφανίσω) ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! (και θα σας βγάλουμε το καπέλο)
Δεν το λέτε όμως, γιατί σας βολεύει το κομματικό κράτος, για να έχετε τους μόνιμους βολεμένους ψηφοφόρους σας!.
Και μην στενοχωριέστε ότι τα λέω μόνο σε εσάς!
Τα ίδια έκαναν και προηγούμενοι ομόλογοι σας!. Ο κύριος Τσίπρας κ.λ.π
Συνεπώς, εσείς κε Μητσοτάκη με τα Τέμπη και εσείς κε Τσίπρα με το Μάτι, μας δείξατε ότι είστε ανεπαρκείς Πρωθυπουργοί και ο Ελληνικός λαός είμαι βέβαιος ότι αυτή τη φορά θα σας γυρίσει την πλάτη!
Αυτά μονολόγησε, Φίλοι μου και Αγαπητοί μου Ευβοείς όταν πληροφορήθηκα τη τραγωδία στα Τέμπη και αμέσως επικοινώνησα με το Φίλο μου, τον Πρόεδρε της ΝΙΚΗΣ, κύριο Δημήτρη Νατσιό και του είπα αυθόρμητα :
Δημήτρη μου!. Ευλογημένε Δάσκαλε!.
Κατέβα με τη ΝΙΚΗ σε αυτές τις Βουλευτικές, για να καθαρίσεις την πολιτική κοπριά!.
Να μας ανατάξεις από την πνευματική πτώχευση και να έλθει ο Χριστός ξανά στα σχολεία!.
Και ο Θεόσταλτος και Θεόπνευστος αυτός Δάσκαλος από το Κιλκίς μου απάντησε :
Έλα και εσύ μαζί μας, κύριε Αθανάσιε Τσόκα, να μας τιμήσεις στο ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ στο Νομό της Εύβοιας, ως Υποψήφιος Βουλευτής!
Και εγώ αυθόρμητα ανέκραξα!
Μετά χαράς Αδελφέ μου Δημήτριε!
Και έτσι εμβαπτίστηκα από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ, ως Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας με το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα : ΝΙΚΗ.
Στις πενήντα περίπου μέρες που μας μένουν μέχρι τις εκλογές, θα είμαι σε συνεχή καθημερινή επικοινωνία μαζί σας!.
Απευθύνομαι στις χιλιάδες των μαθητριών μου και στους χιλιάδες των μαθητών μου, που με αγαπούν και τους αγαπάω σαν να είναι όλοι τους παιδιά μου : ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ σε αυτή την ανιδιοτελή προσπάθεια μου, που γίνεται μόνο και μόνο από πατριωτικά και ορθόδοξα κίνητρα!.
Απευθύνομαι και στις χιλιάδες Φίλες μου και τους χιλιάδες Φίλους μου στο fb, που με εκτιμούν για τα όσα γράφω στο προφίλ μου, να μου δώσουν τη ψήφο τους για να μην με διαβάζουν μόνο αλλά να με ακούν και από το βήμα της Βουλής με τους πύρινους λόγους μου!
Τέλος, απευθύνομαι στις δεκάδες χιλιάδες Ευβοιώτισες και τους δεκάδες χιλιάδες Ευβοιώτες και τους λέω τα εξής αληθινά λόγια:
Είμαι και εγώ γέννημα θρέμμα της πανέμορφης Εύβοιας!.
Γεννήθηκα στο χωριό που μεγάλωσε ο οπλαρχηγός του 1821, ο Κριεζώτης!.
Γεννήθηκα στα Κριεζά Καρυστίας!.
Γνωρίζω όλα τα προβλήματα που έχετε, γιατί είμαι ένας ανήσυχος και ενεργός πολίτης!!!.
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι της εκλογές, έχουμε να πούμε πολλά μέχρι τις εκλογές από ΕΔΩ!
Θα σας παρουσιάσω τις θέσεις μου (που είναι και θέσεις της ΝΙΚΗΣ), για τα προβλήματα της Εύβοιας και των κατοίκων της!
Φίλες μου και Φίλοι μου!. Ευβοιώτισες και Ευβοιώτες!.
Είμαι ένας Μαθηματικός!. Είμαι ένας Δάσκαλος!. Είμαι ένας Άνθρωπος!, που το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι : ΤΟ ΠΑΘΟΣ!
Ως Μαθηματικός : Αγαπώ με ΠΑΘΟΣ τα Μαθηματικά!
Ως Δάσκαλος : Αγαπώ με ΠΑΘΟΣ τους μαθητές μου!
Ως Σύζυγος : Αγαπώ με ΠΑΘΟΣ την Αγαπημένη μου Σύζυγο!. “Το Δεσποινάκι μου”
Ως Άνθρωπος : Όλα τα κάνω με ΠΑΘΟΣ!
Και εάν με εκλέξετε να σας εκπροσωπώ στην Ελληνική Βουλή, εκεί ως Βουλευτής σας, θα βουλεύομαι με ΠΑΘΟΣ για τα δίκαια αιτήματα όλων των Ευβοέων πολιτών και όλων των προβλημάτων του νησιού μας!
Εμπρός Φίλες μου και Φίλες μου!. Εμπρός Ευβοιώτισες και Ευβοιώτες πάμε για μια μεγάλη ΝΙΚΗ με τη “ΝΙΚΗ”!!!’
Και το σύνθημα : Η “ΝΙΚΗ” στη Βουλή
Με ΤΣΟΚΑ στη Βουλή
Για ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ!
να επικρατήσει απ’ άκρον εις άκρον σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας με τη ΝΙΚΗ

loading...