ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ

Τον καιρό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας σε κάθε κατεχομένη χώρα ή περιοχή, υπήρχε ο τούρκος πασάς που ήταν ο κυβερνήτης της κατεχόμενης χώρας. Που με τη δύναμη του οθωμανικού στρατού, των ζαπτιέδων (αστυνομικών) κτλ, εξασφάλιζε την κυριαρχία του σουλτάνου στην κατεχόμενη χώρα.

 

Παράλληλα διοριζόταν τότε από τον σουλτάνο ένας πχ Έλληνας δραγουμάνος που πλην των άλλων είχε ως έργον την είσπραξη των φόρων για τον σουλτάνο. Στην Κύπρο παράδειγμα είναι ο Δραγουμάνος Χατζηγεωργάκης Κορνήλιος, που τελικά εκτελέστηκε με αποκεφαλισμό από τους τούρκους στην Κωνσταντινούπολη την 31/3/1809 (https://www.mixanitouxronou.com.cy/categories/prosopa/o-apokefalismos-tou-panischyrou-dragomanou-chatzigeorgaki-kornesiou-voithouse-tous-ftochous-alla-i-fori-ke-o-soultanos-tou-kostisan-to-kefali-tou/).

 

Ας δούμε τη διαφορά της τότε Οθωμανικής κατοχής και υποδούλωσης όσον αφορά τη σημερινή “δημοκρατική” μνημονιακή υποδούλωση στους ως είναι φανερό από το 2011 γερμανούς νεοναζί ως ισχυρίζονται τινές.

 

Α. Ενώ στην Οθωμανική αυτοκρατορία ο Δραγουμάνος διοριζόταν από την υψηλή πύλη

Σήμερα επιτρέπεται στην κατεχόμενη πατρίδα μας να επιλέγεται ο δραγουμάνος με «δημοκρατικές» εκλογές μεταξύ όμως εγκεκριμένων, “έμμεσα” ως λέγεται από την κατοχή κομμάτων. Για προφανείς λόγους.

 

Β. Έργον του Δραγουμάνου πρωθυπουργού είναι

α) Οι “αναδιαρθρώσεις” ληστείας κατά πολλούς του πλούτου της πατρίδας μας,

β) Η καταλήστευση των σπιτιών των Ελλήνων που τους χρεοκόπησαν και τους χρεοκοπούν μεθοδικά

γ) Η είσπραξη τον ληστρικών φόρων υποτέλειας για το δημιουργηθέν προδοτικά δήθεν χρέος προς τη νέα οθωμανική αυτοκρατορία την κατά πολλούς γερμανική και ναζιστική ΕΕ.

 

Γ. Τη θέση των στρατευμάτων κατοχής

Έχει σήμερα η ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) που σε περίπτωση τυχόν “επανάστασης” στραγγαλίζει οικονομικά την πατρίδα μας

 

Δ) Την αντίστοιχη θέση του Πασά.

Που κατείχαν πριν, ο φασίστας Ράιχενμπαχ που στόχο είχε να φτάσουμε στον οικονομικό πάτο χρεοκοπίας για να δημευθούν για μια δεκάρα τα πάντα και μετά ο Μάρτεν Φερβέι.

Είναι σήμερα μυστικό ποιος ως κυβερνήτης πασάς της πατρίδας μας την κυβερνά σήμερα. Αντίθετα γνωρίζουμε τα όργανα του που ελέγχουν αν η πατρίδα μας είναι πειθήνια στην κατοχή. Τα αντίστοιχα δηλαδή όργανα της τρόικας, οι «δεσμοί». Που οι υπηρέτες κατοχικοί ονομάζουν θεσμούς.

 

Ε. Συμπέρασμα, αν κατά την κρίση του καθενός ισχύουν τα ανωτέρω.

Στις εκλογές καλείται ο Ελληνισμός να εκλέξει μεταξύ καθορισμένων αυστηρά υποψηφίων τον Δραγουμάνο της κατά πολλούς νεοναζιστικής κατοχής

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

loading...