Παζάρια για «ενοικιάσεις» κομμάτων από τους «κομμένους» του Αρείου Πάγου

Στα ύψη έχει πάει η «αξία» ων εγκεκριμένων κομμάτων

Σε διαπραγματεύσεις με μικροκόμματα και αποκόμματα, τα οποία απλά είχαν την πρόνοια να μην τοποθετήσουν ανόητα σύμβολα ή χρησιμοποιημένα ονόματα ως εμβλήματα και τίτλους και συνεπώς εγκρίνονται από τον Άρειο Πάγο βρίσκονται τόσο ο γηραιός εργολάβος επικεφαλής της «Πατριωτικής Ένωσης», Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και ο αντιπρόεδρος Κ.Μπογδάνος όσο και η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η επιμονή των πρώτων να κατεβάσουν το σύμβολο της Βεργίνας, εντυπωσιάζει:

Ήταν εκ των προτέρων βέβαιον ότι θα αποτελούσε αιτία αποκλεισμού. Η νομοθεσία του 2012 ήταν απόλυτη και ιδιαίτερα αυστηρή σε ό,τι αφορά την απαγόρευση χρήσης των εθνικών εμβλημάτων ενώ και ο τίτλος ανήκε σε άλλο κόμμα .

Η δε Α.Λατινοπούλου σε μία επίδειξη πολιτικής ανοησίας επέλεξε τον τίτλο «Πατρίδα» που είχε κατοχυρώσει ο Κ.Μπογδάνος προσθέτοντας απλώς το όνομα της «Αφροδίτη Λατινοπούλου».

Αυτές οι δύο πλευρές πρωταγωνιστούν τώρα στην προσπάθεια να «τρυπώσουν» στην κάλπη μέσω κομμάτων τα οποία έχουν εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο και βρίσκονται σε πυρετώδεις διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Φυσικά, θα απαιτηθούν και συνεδριάσεις και υπάρχουν βέβαια «απαιτήσεις »από την πλευρά των ιδιοκτητών των κομμάτων-αποκομάτων τις οποίες προσπαθούν να καλύψουν αυτοί που «κοπήκαν».

Και επειδή πρόκειται να «κοπούν» και τουλάχιστον ένα και δύο κόμματα ακόμα το «τίμημα» έχει εκτοξευτεί.

Όλα αυτά είναι συνδυασμός της αντισυνταγματικής -όπως καταγγέλλει πλειάδα συνταγματολόγων- νομοθεσίας που αποκλείει κόμματα από την εκλογική διαδικασία αλλά και τις πολιτικής ανεπάρκειας πολιτικών «διασωστών» τύπου Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου και Λατινοπούλου

Οι οποίοι έγιναν αλαζονικοί πριν καν κατέβουν στις εκλογές.

loading...