Ξυπνήστε ειναι ολοι μαζι στο κόλπο ! – Φωτογραφίες

Χανιά: Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλος Πολάκης τα πίνουν παρέα στο ίδιο τραπέζι!

Ποικίλα σχόλια εχει προκαλέσει στο διαδικτυο η φωτογραφια απο εκδήλωση στην οποια βρέθηκαν τυχαία στο ίδιο τραπέζι πολιτικοι απο διαφορετικα κόμματα, ανάμεσα τους και ο Παύλος Πολακης με την Ντορα Μπακογιάννη.

Μπορεί να τους χωρίζει… ιδεολογικό χάος, αλλά τους ενώνει το παζάρι των Βουκολιών!

Ο λόγος για την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Παύλο Πολάκη, οι οποίοι όχι μόνο συναντήθηκαν στο παραδοσιακό παζάρι, αλλά κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους και ευχήθηκαν για το Πάσχα.

Οπως διαβάζουμε στο zarpanews.gr απο οπου ειναι και οι φωτογραφιες, το μεγάλο παζάρι που γίνεται κάθε χρόνο Μεγάλη Παρασκευή στις Βουκολιές, στα Χανιά, μαζεύει πολύ κόσμο, ιδιαίτερα δε φέτος, 40 μέρες πριν τις εκλογές

Το μεγάλο παζάρι που γίνεται κάθε χρόνο Μεγάλη Παρασκευή στις Βουκολιές, στα Χανιά, μαζεύει πολύ κόσμο, ιδιαίτερα δε φέτος, 40 μέρες πριν τις εκλογές.

Στο τραπέζι διοακρίνονται επίσης, ο βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης, ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Πετράκης του ΣΥΡΙΖΑ και Χαρίκλεια Ντερμανάκη της ΝΔ, η σύζυγος του Παύλου Πολάκη, Δώρα Τσούκα, κ.α.
voukolies dora polakis12
voukolies dora polakis11
voukolies dora polakis8
voukolies dora polakis7
voukolies dora polakis6

 

loading...