Βιασμός 19χρονης στο Ρέθυμνο: Τι απαντάει μέσω κύκλων ο πασίγνωστος ράπερ που κατηγορείται

Ο νεαρός ράπερ έχει ήδη στο ενεργητικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής ζωής

Άφαντος παρέμενε μέχρι αργά χθες το βράδυ ο πασίγνωστος ράπερ, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό 19χρονης φοιτήτριας από την Αλβανία σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου.

Άτομο του στενού περιβάλλοντος του 24χρονου ανέφερε στην «Espresso» ότι ο καταζητούμενος μουσικός, που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σταρ της ελληνικής ραπ σκηνής, κουβαλώντας στις πλάτες του βαρύ οικογενειακό όνομα, αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Το ίδιο πρόσωπο, πρόσθεσε ότι ο 24χρονος σκοπεύει να υποβληθεί σε εξέταση DNA, προκειμένου να αποδείξει ότι είναι αθώος και ότι δεν κακοποίησε σεξουαλικά τη 19χρονη φοιτήτρια.

Στο μεταξύ, στο πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε τη νεαρή κοπέλα αναφέρεται ότι δεν προκύπτουν ξεκάθαρα σημάδια βιασμού, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτό, δεδομένου ότι η καταγγέλλουσα, κατά τα λεγόμενά της, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χασίς.

«Ευρήματα τέτοια που να συνηγορούν για βιασμό δεν διακρίνονται, πλην όμως αυτός δεν μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα από την παρούσα εξέταση και μόνο» αναφέρεται στην ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Το κουβάρι της υπόθεσης με «πρωταγωνιστή» τον γνωστό ράπερ άρχισε να ξετυλίγεται προχθές το μεσημέρι, όταν η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.

Όπως είπε η 19χρονη, ενώ διασκέδαζε σε γνωστό κλαμπ στο παλιό λιμάνι, όπου τραγουδούσε ο 24χρονος, γνώρισε τον 23χρονο στενό συνεργάτη του, ο οποίος την έπεισε να τον ακολουθήσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Εκεί της προσέφερε ποσότητα κάνναβης με αποτέλεσμα η κοπέλα, που βρισκόταν ήδη υπό την επήρεια μέθης, να χάσει την επαφή με το περιβάλλον και να είναι ανήμπορη να αντιδράσει όταν ο 24χρονος μουσικός και ένας 30χρονος Αλβανός, που βρίσκονταν επίσης στο δωμάτιο, άρχισαν να γδύνονται και τη βίασαν ομαδικά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι δύο άνδρες περιέπαιζαν την άτυχη κοπέλα, επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί λόγω του αλκοόλ και του χασίς!

Οταν η 19χρονη ανέκτησε τις αισθήσεις της και συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί τηλεφώνησε σε φίλους της, ζητώντας τους να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου, και εν συνεχεία πήγε στο σπίτι μιας φίλης της αποφασισμένη να καταγγείλει το συμβάν.

Ύστερα από αυτό, αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό των τριών ανδρών και προχθές το απόγευμα πέρασαν χειροπέδες στον 30χρονο Αλβανό στο λιμάνι του Ηρακλείου, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά.

Κατόπιν τον οδήγησαν στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ομαδικό βιασμό. Αντίθετα, οι προσπάθειες των αστυνομικών να εντοπίσουν τον 24χρονο ράπερ και τον 23χρονο συνεργάτη του δεν είχαν αποφέρει καρπούς ως αργά χθες.

Ο καταζητούμενος μουσικός είναι γιος γνωστού ράπερ τραγουδιστή και tattoo artist, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο μαγαζί του το 2011.

https://www.pronews.gr

loading...