AΒΒΑΣ ΠΙΕΡ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΤΑΞΗ: ΟΙ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΒΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΥΦΑΡΠΑΞΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΩΝΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΥΣ.ΈΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ !

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΑΚΡΟΝ! ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ
Αγριεύει ο καιρός στη Γαλλία. Aββάς Πιερ προς Διευθύνουσα Τάξη: οι πρωταίτιοι της βίας οι προβοκάτορες κάθε βίας είστε εσείς.
Εσείς που αφού υφαρπάξατε τα πάντα από όλους καμώνεστε τους ειρηνοποιούς.
Εσείς έχετε περισσότερο αίμα αθώων στα χέρια σας από τον κάθε απελπισμένο που πήρε όπλα για να βγει από την απελπισία του!!
Aββάς Πιερ: ”Αυτοί που πήραν όλα τα φαγητά στο πιάτο τους αφήνοντας κενά τα πιάτα των άλλων και οι οποίοι έχοντας τα πάντα λένε με καλοσυνάτο στιλ με καλή συνείδηση εμείς που έχουμε τα πάντα είμαστε ειρηνοποιοί.
Ξέρω ότι οφείλω να κραυγάσω σε όλους αυτούς οι πρωταίτιοι της βίας οι προβοκάτορες κάθε βίας είστε εσείς. Κι όταν το βράδυ στα ωραία σας σπίτια θ΄αγκαλιάσετε τα εγγόνια σας με την καλή σας συνείδηση έναντι του Θεού.
Εσείς έχετε πιθανώς περισσότερο αίμα αθώων στα χέρια σας που δεν θα έχει ποτέ ο απελπισμένος που πήρε όπλα δοκιμάζοντας να βγει από την απελπισία του. Δεν εξαπατόμαστε δεν υπάρχει βία παρά με όπλα υπάρχουν καταστάσεις βίας υπάρχει ο ένας κι ο άλλος λαός του κόσμου…”
loading...