Τραμπ: Έτσι θα απέτρεπα τον Τρίτο Παγκόσμιο με την Ρωσία

Τι δήλωσε ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος…
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνει ότι θα επέτρεπε στην Ρωσία να αναλάβει τμήματα της Ουκρανίας για να αποτρέψει τον πόλεμο

Κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης με τον παρουσιαστή του Fox News, Σον Χάνιτι τη Δευτέρα, ο πρώην πρόεδρος αποκάλυψε πώς θα είχε αποτρέψει προσωπικά τον πόλεμο.

Σύμφωνα με τον Τραμπ, το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να αφήσει τη Ρωσία να «καταλάβει» τμήματα της Ουκρανίας.

Σε προηγούμενη συνέντευξή του, εξηγώντας τις ενέργειές του κατά την διάρκεια της θητείας του, ο Τραμπ είχε σημειώει ότι κανένας νέος πόλεμος δεν ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του. Δηλώνοντας ότι θα σταματήσει τους πολέμους, ο Τραμπ σημείωσε ότι εφάρμοσε αποτρεπτικές πολιτικές έναντι της Ρωσίας και της Κίνας προσθέτοντας ότι θα διακόψει σταδιακά την εισαγωγή αγαθών από την Κίνα και θα επιβάλει οικονομικές κυρώσεις για την απελευθέρωση του «κινεζικού ιού» στον κόσμο.

Ο πρώην Πρόεδρος υποστήριξε ότι θα ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά είναι ο μόνος ηγέτης που μπορεί να τον αποτρέψει, σημειώνοντας ότι θα βάλει τέλος στο «βαθύ κράτος» και εξήρε τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν κατά της Ρωσίας και της Κίνας κατά τη διάρκεια της θητείας του.

loading...