ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ

Ο Μέγας Πούτιν όταν πράττει την απόναζιστικοποίηση της Ουκρανίας έχει και στοιχεία και ντοκουμέντα αναμφισβήτητα σε κάθε κριτική.

 

Μόνο η Ουκρανία είχε την … τιμή να εκδώσει γραμματόσημο πανηγυρίζοντας την κατάκτηση της. (ας είναι… καλά οι μπολσεβίκοι, το Γολοντομόρ και οι σταλίνες) Δεν νομίζω, όπως και η Ελλάδα που ήταν κατακτημένη από τις ίδιες δυνάμεις ότι θα κυκλοφορούσε ποτέ τέτοιο γραμματόσημο. Άρα είναι βαθιά η ρίζα (στην Ουκρανία) του ναζισμού, όπως έχει εξελιχθεί και επιβληθεί, από την συλλογική νατοική δύση, στον παρόντα χρόνο. Είναι το διαρκές όνειρο που όμως θα εξελιχθεί σε εφιάλτη για τον παγκόσμιο χαζαρο, που θέλει τα εδάφη της μεγαλύτερης χώρας του κόσμου (η ΗΠΑνια χωράει έξι φορές στο έδαφος της ΡΩΣΙΑΣ) ώστε να είναι για δαύτους μίας ασυλήπτου εκτάσεως «αποθήκη» logistic στρατηγικών υλών, και κατ επέκταση μία ανίκητη γεωπολιτική ισχύς για κάθε μελλοντικό τους εχθρό (Κίνα). Ο ακατονόμαστος νορβηγός υπάλληλος του νάτο κατάφερε και έβαλε στο κάδρο (νορθ στριμ 2) την ίδια του την χώρα. Ποια χώρα; Την Νορβηγία την πατρίδα του μεγάλου Κνουτ Χαμσουν (νόμπελ λογοτεχνίας 1924) τον οποίον εδίωξαν ως «ναζιστή» το 1945 οι αμερικαν σαξονες ικανοποιώντας τους παραπάνω … παγκόσμιους. Καθιέρωσαν τον όρο «κουισλινγκ» και τώρα έρχονται αυτοί οι ίδιοι να στηρίξουν στην ουκρανία την αναβίωση όλων αυτών των υποτιθέμενων εχθρών τους. Υποκρισία.

Προτείνω την παραπάνω σειρά γραμματοσήμων προς απόδειξη της απύθμενης συμφεροντολογικής υποκρισίας τους, να κοινοποιηθεί σε όλη την υγιή ευρωπαική (και όχι μόνο) κοινή γνώμη. Επίσης, να αναγνωστεί το εξαιρετικό βιβλίο του Αλαν Κλαρκ επιχείρηση ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΑ (εκδόσεις ΓΕΣ) όπου εκεί φαίνεται η επανάληψη του ίδιου σεναρίου με τους παραπάνω παγκόσμιους χαζαρους που λέγαμε.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ.

Παν.Αλτζερινος-Γρηγοράκης του Δημητρίου

Αποστρ. Λοχαγός (ΠΒ)  ΣΣΕ-77

 

loading...