Τζέρεμι Ρένερ: Αμφιβολίες για το αν θα συνεχίσει την υποκριτική μετά το ατύχημα Συνεχίζει την αποθεραπεία του

Ο Τζέρεμι Ρένερ δεν βάζει την καριέρα του ως προτεραιότητα σύμφωνα με πρόσωπο από το κοντινό του περιβάλλον.

Μετά το ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό μηχάνημα που παραλίγο να τον στείλει στον άλλον κόσμο, ο ηθοποιός βάζει την υποκριτική σε δεύτερη μοίρα.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού που μίλησε στη DailyMail, «αν και εξακολουθεί να αγαπά την υποκριτική, το Χόλυγουντ δεν είναι πλέον, η προτεραιότητά του».

 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Τζέρεμι Ρένερ δεν εστιάζει πια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αφού χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να ξεπεράσει όσα βίωσε, μετά το ατύχημά του την Πρωτοχρονιά, όταν ένα εκχιονιστικό μηχάνημα τον καταπλάκωσε, σπάζοντάς του περισσότερα από 30 οστά.

Συνεχίζει την αποθεραπεία του

«Ο Τζέρεμι πιστεύει ότι επέζησε από αυτό το ατύχημα για να μπορέσει αυτή τη φορά να φέρει μια πραγματική αλλαγή στον κόσμο. Είναι πολύ περήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει, αλλά όλη αυτή η κατάσταση του έδειξε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί να κάνει για να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους», αναφέρει η ίδια πηγή.

Ο Τζέρεμι Ρένερ ανάρτησε πρόσφατα στα social media φωτογραφία όπου φαίνεται να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά το ατύχημα που είχε.

loading...